nlc.hu
Sztárok

Karácsonykor született hírességek

Meglepő lista! Ők mind szenteste születtek

Nézd meg, kik azok, akik nemcsak a karácsonyi ajándékokat bontották ki december 24-én, hanem a szülinapjukat is megünnepelték!
Ricky Martin

Akik december 24-én jöttek világra, a Bak csillagjegyben születtek, aminek köszönhetően igazán praktikus gondolkodásúak, kitartóak, elszántak és határozottak. Amit a fejükbe vesznek, arról szinte képtelenség lebeszélni őket, talán ezért is van, hogy egészen sok ismert ember fújhat (vagy fújhatott) el gyertyákat ezen a napon a születésnapi tortáján!

Volt idő, amikor úgy tartották, óriási szerencsét jelent karácsonykor vagy karácsony közelében születni, az érintettek azonban nem biztos, hogy ezen a véleményen vannak: egy közelmúltban készült felmérés is alátámasztja, hogy a decemberben születettek jóval kevesebb ajándékot kapnak életük során, mint a többi hónapban érkezettek, az alábbi illusztris listát elnézve viszont semmi kétség nem férhet hozzá, aki szenteste született, nagy eséllyel addig nem áll meg, míg ki nem vívja magának a vágyott ismertséget!

5 híresség, aki szenteste született
Megnézem
Összes kép (5)

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top