nlc.hu
Sztárok

Bódi Sylvit leMILFezték, így reagált

MILF-nek nevezték Bódi Sylvit, nagyon kiakadt a 41 éves modell

Nem tette zsebre a kommentelő, amit kapott.

Bókolni akart egyik követője – látva a bikinis fotókat – a jelenleg Balin szörfözgető Bódi Sylvinek, ám rosszul sült el – írja a Bors. A 41 éves modell ugyanis nagyon kiakadt azon, hogy MILF-nek nevezték. Kiborulva reagált a kommentelőnek.

Bódi Sylvi

Bódi Sylvi a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

Bocsánat, hogy ezt mondom, de szenzációs Milf vagy” – írta Bódi Sylvinek az egyik követője, mire a modell kérdőre vonta. 

Ne haragudj, de mitől lennék én Milf? Nem vagyok anyuka!” – reagált sértődötten az egykori Playmate. “Szerintem ennél jobb kommentet is össze tudsz hozni” – szólt be a “bókolónak”.

A vidéken élő Bódi Sylvi egyébként 3 év kihagyás után csak most jutott el újra Balira szörfözni, eddig ugyanis nem tudott utazni a csirkéi miatt. “Nehéz most, hogy olyan életet élek, hogy köt ide a csirke, a fürjek, a kert, nehéz elutaznom. De remélem, most a télen el tudok utazni valahová hullámokat lovagolni. Mondjuk Indonéziába” – nyilatkozta még tavaly decemberben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top