Trend

Michelle Obama bevállalta a flitteres combcsizmát

Michelle Obama divatikon, és ezt újra be is bizonyította.

Michelle Obama könyvbemutató turnéjának utolsó idei állomásán, a New York-i Barclays Centerben Sarah Jessica Parkerrel beszélgetett. Az egykori first lady az eseményre sárga Balenciaga ingruhát és szintén a francia divatháztól egy tűsarkú, flitteres combcsizmát vett fel. Az outfitet a stylistja, Meredith Koop állította össze Obamáné számára, aki olyan stílussal tudta viselni a tőle szokatlan öltözéket, amihez képest egy szupermodell a kanyarban sincs.

(Dia Dipasupil/Getty Images)

„Sok mindenre gondolnom kellett. Nekem kellett viselnem a divatot, nem a divatnak engem. Nem volt időm arra, hogy egyénileg dolgozzak a tervezőkkel, így Koop végezte el ezt a munkát. Nemcsak az számított, hogy mit szeretek és hogy mit terveznek, de az is, hogy milyen emberek” – magyarázta Michelle Obama, miképp választotta meg az öltözékeit, amikor first lady volt.

(Dia Dipasupil/Getty Images)

Most viszont, hogy már nem ő a first lady, sokkal merészebben öltözködhet. 

„Bármit szabadon megtehetek. Nincs üzenet. A csizmának nincs üzenete. Csak csinos” – árulta el Sarah Jessica Parker kérdésére Michelle Obama.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top