Trend

Támadták mellkisebbítő műtétje miatt, nem hagyta annyiban a fitneszblogger

Sia Cooper őszintén elmondta, miért vetette ki a mellimplantátumát.

Sia Cooper megosztotta történetét a követőivel: a fitneszblogger mellkisebbítő műtéten esett át, és új fotósorozattal mutatta meg az eredményt. Természetesen a legtöbben dicsérték, de volt, aki beszólt Siának, aki egyáltalán nem vette fel a rosszindulatú hozzászólást.

Azt írta neki a férfi, hogy egy igazi nőnek „felnőtt” teste van, és a pici mellek inkább egy középiskolás kislány melleire hajaznak. Az edző viszont elmondta, hogy korábban az ilyen férfiak miatt feküdt kés alá mellnagyobbításra, de most nagyon jól érzi magát a bőrében, sosem volt ennyire magabiztos, továbbá egészségügyi okai is voltak, hogy az implantátumok eltávolítása mellett döntött.

Sia korábban 20 kilót fogyott, és akkori férje unszolására vállalta be a mellnagyobbítást, hogy „nőiesebb” legyen. Ennek az lett a következménye, hogy hét évvel a műtét után komoly döntést kellett hoznia, hiszen elkezdett hullani a haja, állandó mellkasi fájdalmai voltak, és krónikus fáradság volt rajta. Természetesen az egészsége mindennél előrébb való volt, így kivetette az implantátumokat, és most boldogabb, magabiztosabb, mint valaha.

via

(Nyitókép: diaryofafitmommyofficial/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top