nlc.hu
TV-sztárok
Aranyosi Péter kitálalt Friderikusz Sándorról

Aranyosi Péter kitálalt Friderikusz Sándorról

Friderikusz Sándor kirúgta Aranyosi Pétert, és hosszú évek óta tartozik neki... Meglepő dolgokra derült fény.

Aranyosi Péter Kadarkai Endrének mesélt Friderikusz Sándorról a Story4 TV Arckép című műsorában. Mint kiderült, együtt dolgoztak a Gyerekszáj című műsorban. „Friderikusszal jóban voltunk, igaz, tartozik nekem sok pénzzel. Kirúgott, mert az egyik gyerekhez hozzászóltam a Gyerekszájban. Lefagyott egy kisfiú, és nógattam, hogy szólaljon meg. Ez neki nem tetszett, mondta, hogy ez az ő dolga. Utána kirúgott, és azóta tartozik… Akárhányszor találkozunk, mindig mondom neki, nyíregyházi jóbarát, tartozol nekem 15 ezer forinttal meg a kamatokkal. Ameddig ő tartozik, én tegeződöm vele” – mondta kajánul a humorista.

De elmesélte azt is, hogy Friderikusz Sándor egykor műsort ajánlott neki, de ő megfutamodott. „Tizenhét évvel ezelőtt, amikor indult a Fábry-show, egyszer eljött a felvételre, meglátott engem, és másnap felhívott, hogy csinálna nekem egy műsort, egy one-man show-t – árulta el Aranyosi. – Megijedtem. Aki egy asztal mögött jó, nem biztos, hogy a kamera előtt is az. Elbizonytalanodtam, mert tanulnom kellett még a szakmát, és biztos, hogy megégtem volna” – idézi Aranyosi Péter nyilatkozatát a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top