Utazás

Kedves mosoly: II. Erzsébet megkezdte nyaralását

Széles mosoly volt II. Erzsébet arcán, amikor kedvenc kastélyához érkezett, és megkezdhette szokásos két hónapos nyári vakációját.

„Remélem, hamar megszületik, mert szeretnék elmenni nyaralni” – viccelődött II. Erzsébet, amikor egy kislány azt kérdezte tőle, hogy mit gondol, kisfiú vagy kislány lesz Vilmos és Katalin gyermeke. Azóta már tudjuk, hogy Vilmos egy csodaszép kisfiú apukája lett, és II. Erzsébet is nyugodtan elindulhatott idei nyaralására. A királynő ilyenkor két hónapra vonul vissza a skóciai Balmoral-kastélyba. II. Erzsébet minden évben itt tölti az augusztust és a szeptembert. Az Erzsébet, a királynő című könyvben a palota dolgozói azt mesélték, hogy ilyenkor teljesen érintetlenül hagyják II. Erzsébet lakosztályát.

Erzsébetnek nem kell sokáig egyedül lennie, amint egészségi állapota engedi, csatlakozik hozzá férje, Fülöp herceg, és egyes hírek szerint szeptemberben Katalin és Vilmos is meglátogatja.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top