nlc.hu
Utazás

Kritizálják a szülőket, amiért nem állították le gyermeküket a hosszú repülő úton

Megosztotta az internetet a repülőút közben a tálcán ugráló kislány

Többen nem értették, hogyan fordulhatott elő, hogy a légikísérők sem avatkoztak közbe.

Hosszú repülőutakon a felnőttek is nehezen kötik le magukat, nemhogy a kisgyerekek. Így volt ez annak a kislánynak az esetén is, aki egy nyolc órás repülőút során szembesült azzal, milyen hihetetlenül unalmas egy helyben ülni. A gyerek ezért egy ponton felállt, sőt elkezdett ugrálni a lehajtott tálcán anélkül, hogy ebben a szülei megakadályozták volna. A jelentről felvétel készült, mely felkerült az internetre és erősen megosztotta a Reddit közönségét – számolt be az esetről a LADBible.

Kislány napszemüveggel és bőrönddel.

(Fotó: Pixabay)

A képsorok alatt közel kétezren hagytak kommentet. Sokan döbbenetüknek adtak hangot amiatt, hogy egyetlen felnőtt sem avatkozott közbe, míg mások arról számoltak be, pont azért nem viszik hosszú utakra saját gyermekeiket, mert pont így viselkednének

Noha a videón nem látszik, hogy a gyermek viselkedése egyébként zavarta volna a többi utast, feltételezhető, hogy az előtte ülőnek az ülés rángatózása egy ponton túl legalábbis kellemetlen volt. Többen azonban arra is rámutattak, hogy a tálcán való ugrálás repülés közben nem csak illetlen, de veszélyes is. Turbulencia esetén ugyanis könnyen leeshetett volna a kislány és megüthette volna magát. Többen a jelent kapcsán nem csak azon csodálkoztak, hogy a szülők nem tettek semmit, hanem azon is, hogy az utaskísérők sem mondtak semmit. Szintén többen megjegyezték, mennyire strapabíró a tálca.

Az internetnek és okostelefonoknak hála egyre többször van lehetőségünk meglepődni, elcsodálkozni, vagy elképedni azon, milyen különös jelenetek zajlanak le utazás közben. Nemrég például New York-i repülőtéren a közlekedésbiztonsági hivatal (TSA) egyik tisztviselője egy utas bőröndjénél a kissé nyitott cipzáron kilógó vörös szőrcsomóra lett figyelmes és kiderült, a poggyász egy élő macskát rejt.  Egy másik esetben egy férfi okozott felháborodást, aki a repülőn előredugta az ülés alatt a csupasz lábát ezzel jelentősen csökkentve az előtte ülő utas komfortérzetét, míg egy másik alkalommal a Redditen arról vitatkoztak az emberek, igaza volt-e annak az utasnak, aki nem volt hajlandó elcserélni az ülését azért, hogy egy család tagjai együtt ülhessenek a repülőút során. Olyan is előfordult nemrég, hogy egy fiatal nő a Pluto nevű sziámi harcoshalával repült, mert nem volt szíve otthon hagyni nyaralása alatt.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top