Életmód

Te sem hitted, hogy létezik ilyen? Tetoválás a sí szerelmeseinek

Pedig nem kellene már semmin sem meglepődnünk, hiszen épp a tetoválás az egyik határok nélküli önkifejezési forma. S mint ahogy mi emberek ezerfélék lehetünk, a tetoválások is nagyon sokfélék. Íme a legmenőbb síelős tetkók.

Az is lehet, hogy minden sportágnak megvan a maga tetoválásrepertoárja. Sőt biztos! De tél lévén, mi most a síelős,  snowboardos tetoválásokra mentünk rá. Ez főleg azoknak előnyös, akik áttették székhelyüket az örök hó birodalmába, s egész évben kedvenc havas sportjuknak hódolnak. Hiszen valljuk be őszintén, viccesen tud kinézni egy pálmafás tengerparton virító havas-síelős tetoválás.

Téli tetoválás

Ezzel együtt ne foglalkozzunk azzal, mi jár más fejében, ha meglátja tetoválásunkat. Ha úgy érezzük, a síelés egy életre beszippantott bennünket, és azok közé tartozunk, akik alig várják a tél közeledtét, hogy újra lécre pattanhassanak, akkor bátran vállaljuk fel ezt tetoválás formájában is. Egy átsíelt, -hüttézett nap után pedig a közeli fürdőben vagy szaunában simán megmutathatjuk legújabb tetoválásunkat a velünk együtt telelő rokonoknak, barátoknak. Persze ha a szülők még nem tudnak tetoválásunkról, akkor nem biztos, hogy pont az osztrák gőzben kell ezzel szembesíteni őket.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top