nlc.hu
Életmód

9 hónaposan jött rá, hogy terhes, de további meglepetések is érték

Semmi sem utalt rá, hogy várandós: meglepődött, amikor kisfia született

A fiatal nőnek fogalmas sem volt arról, hogy terhes.

Teagan Brill azt állítja, hogy a terhesség számos árulkodó jeleinek, mint a reggeli rosszullét, a tomboló hormonok, vagy akár a gyorsan növekvő pocak, egyikét sem tapasztalta magán. Ezért aztán különösen meglepődött, amikor megszületett a kisfia, Owen.

Újszülött baba lábai

A kép csak illusztráció (Fotó: Unsplash/ Luma Pimentel)

A nő a TikTok-on osztotta meg tapasztalatait, miszerint egy héttel Owen érkezése előtt telefonon beszélt a mostani férjével, Mitchell Brillel, akinek épp azt magyarázta, hogy vagy meghízott, vagy terhes. A férfi arra biztatta, hogy csináltasson egy tesztet, ami végül kimutatta, hogy nem csak úgy felszaladtak a kilók, a lány tényleg várandós. Ekkor Teagan még mindig azt hitte, hogy egy, maximum három hónapos terhes lehet, ám nem sokkal később görcsök léptek fel nála, amiktől nagyon megijedt, mert azt hitte, hogy vetélése van. De ennek épp az ellenkezője történt, és miközben a mentőszolgálattal beszélt, rájött, hogy ez bizony már a szülés pillanata

Mire a segítség megérkezett az otthonukba, Teagen megszülte a bébit, és már be is csavarta egy törölközőbe.

A Journal of the Royal Society of Medicine tanulmánya szerint minden 475 nőből egy csak akkor tudja meg, hogy várandós, amikor már túl van a 20. héten, míg minden 2500 nőből egy közvetlenül a szülés előtt jön rá.

Az édesanya egy videóban azt is elmondta, hogy vérzést is tapasztalt, de később rájött, hogy valójában az nem menstruáció volt, mint ahogy hitte. Az orvosok szerint a terhessége pedig azért nem volt látványos, mert 180 cm magas, és Owen a bordái mögött fejlődött, ami megakadályozta, hogy terhesnek tűnjön.

Teagen, mivel nem tudta, hogy terhes, a 21 éves születésnapján, amikor hat és fél hónapos terhes volt, úgy ivott, mint egy átlagos egyetemista. Ám szerencsére Owen nem szenvedett magzati alkoholszindrómában.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top