Horoszkóp

Így fejtsd meg kisgyermekedet a horoszkóp szerint

A babák üzeneteit, jelzéseit nem mindig könnyű megfejteni. A legtöbb szülő alig várja, hogy a kicsi végre el tudja mondani, mi bántja, mi a problémája. Ebben segít most az asztrológia. A horoszkóppal egyszerűen megfejtheted kisgyermeked viselkedését, üzeneteit. Íme.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos kisgyerek talán valamennyi közül a legmozgékonyabb. Olyan, mint egy kis gyújtó szikra, nem veheted le rólad a szemed, mert könnyen lángra gyúlhat. Meglehetősen erős az akarata, nem könnyű megértetni vele, hogy bizonyos dolgokat a saját épsége érdekében nem tehet meg. Imádja a játszóteret, ezért vidd őt gyerekek közé, amilyen gyakran csak teheted. Nagy a mozgásigénye, éppen ezért nagyon rosszul érzi magát a lakásba zárva. Rossz időben is inkább futkosson egyet az utcán vagy az udvarban, mintsem a szobájában törjön-zúzzon.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika kisgyerek olyan, mint egy kis szeretetgolyó. Imád otthon lenni veled, és imádja a kényeztetést, az öleléseket. Fontos számára a nyugalom, a kiegyensúlyozott otthoni légkör. Ha azt szeretnéd, hogy vidám és igazán kiszámíthatóan viselkedjen, tartsd be pontosan a napirendjét. Amikor tudja, mikor eszik, mikor játszhat, mikor jön el az alvás ideje, az időpontokhoz nagyon könnyen alkalmazkodik, nem beszélve arról, így te is könnyebben be tudod osztani az idődet.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek kisgyerek kíváncsiságát nem egyszerű kielégíteni. Onnantól kezdve, hogy először megszólal, csak kérdez és kérdez. Érdemes már most felkészülnöd a miért? kérdések végtelen sorára. Próbálj válaszolni minél több kérdésre, mert a kicsi nagyon okos, gyorsan tanul, nagyon könnyen fejlesztheted, és bővítheted a szókincsét. Ugyanakkor nagyon kedves, vidám és boldog típus. Beszélj hozzá, mesélj neki minél többet, kisgyermeked pedig csillogó és bájos mosolyával hálálja meg a figyelmedet.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák kisgyerek nagyon gondoskodó típus. Amikor segíteni akar, engedd meg neki, hadd tegye. Ott lesz melletted, amikor főzöl, és akkor is, amikor takarítanál. Vond be a házimunkákban, imádni fogja, hogy segíthet. Persze, dicsérd őt meg minél többször, érzékeny lelkének ez a legfontosabb. Az ölelés, a szeretet érzése az érzelmi és testi fejlődésében segíti. Mindig melletted és a közeledben akar lenni. A legnagyobb kihívás, hogy hajlandó legyen külön szobában aludni. A nyugodt és szeretetteljes esti készülődéssel egyszerűbben elérheted a célodat.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán kisgyerek állandó figyelmet igényel. Szívesen produkálja magát, és bizony nem mindig könnyű vele. Akaratos, hisztis. Nem úszhatod meg, hogy ne dobja magát nyilvános helyen a földre, ha épp nem az történik, amit ő szeretne. Üzletet viszont köthetsz vele. Ígérd meg, azt teszitek, amit szeretne, ha ő is elfogadja a játékszabályokat. Jutalmazd és dicsérd őt minél többször. Óriási benne a szeretet, és ő is nagyon vágyik a te szeretetedre. Valójában ez a kulcs a lelkéhez.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz kisgyerek már kicsi korában is elpakolja a holmijait, rendben tartja a játékait. Persze, ehhez nem árt, ha te is jó példát mutatsz neki. Számára mindennél fontosabb, hogy rendszerben éljen és rend vegye őt körül. Nem szereti a változásokat, akkor érzi jól magát, ha pontosan tudja, mi a következő lépés az életében. Minél előbb alakítod ki a napirendjét, annál kiegyensúlyozottabb lesz. És próbáld meggyőzni a nagyszülőket, nekik is kötelezően be kell tartaniuk az előírásokat.

horoszkóp kisgyerek baba

Így értheted meg kisgyermekedet a horoszkópja szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg kisgyerek nagyon bájos, és nagyon szeretetre méltó. Folyton mosolyog, és mindig vidám, nagyon érdeklődő és barátságos típus. Könnyen barátkozik az idegenekkel is, éppen ezért minél előbb tanítsd meg neki, hogy időnként távolságot kell tartani, és ne higgyen el mindent, amit mondanak neki. Az öltözködéssel sem lesz egyszerű dolgod, nagyon szeszélyes ugyanis. Könnyen lehet, sokszor jobb lesz ráhagyni, vegye fel azt a ruhát, amit ő akar, akkor is, ha a tél kellős közepén a legvékonyabb nyári cipőjébe akar bújni.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió kisgyermeket nem könnyű megfejteni. Nagyon bájos és kedves, de hajlamos lehet magába zárkózni is. Az is előfordulhat, senki mással nem akar lenni, csak veled. El kell fogadnod, hogy magának való típus. Nem fogja önként és örömmel megosztani a játékát, ami az övé, azt nem adja. Ragaszkodó, érzékeny típus, aki ugyanakkor vonzódhat a művészetekhez. Hamar feltűnhet, hogy ügyesen rajzol, és a zenéhez is lehet érzéke. A feltétel nélküli szeretet a kulcs ehhez a kisgyerekhez.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas kisgyerek is tele van energiával. Ő az igazi kis felfedező, akit nem igazán tudsz egyedül hagyni, mert amikor a legnyugodtabbnak, a legcsendesebbnek tűnik, akkor teszi azt, amit nagyon nem kéne. Vidám, mozgékony, és nagyon nyitott típus. Minél többet viszed gyerekek közé, annál jobban érzi magát. Imádja a játszóteret, a játszóházakat, pillanatok alatt szerez magának barátokat. El kell fogadnod, hogy őt nem tudod korlátozni, óriási a szabadságigénye már kicsi korában is.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak kisgyerek nagyon fegyelmezett. Igazán büszke lehetsz rá, mert szófogadó és megbízható. Nagyon szeret szabad levegőn lenni, vidd őt minél többször, amikor csak teheted. Ő is ragaszkodó típus, aki hajlamos lehet a szomorúságra. Biztosan van olyan kedvenc játéka, plüssállatkája, amelyikhez erősen kötődik, de az is lehet, hogy ugyanazt a mesét vagy dalt hallgatja újra és újra. Jól viseli a terhelést, és azt is szereti, ha szoros az időbeosztása. Neki nagyon fontos, hogy mindig legyen valamilyen tennivalója.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő kisgyerek amilyen okos, időnként épp annyira tűnik dilisnek. Nagyon érdeklődő, a figyelmét nem a tündérmesék keltik fel, sokkal jobban érdeklik a csillagok, az univerzum titokzatos világa. Hajlamos, hogy sokat beszéljen, ami időnként nagyon fárasztónak tűnhet. Türelmet igényel tőled, ugyanakkor meghálálja a figyelmet. Nem tudod őt korlátozni, mert nagyon szabad lélek. Hiába fegyelmezed, úgy is azt teszi, amit a fejébe vett. Óvatosan és nagyon okosan lehet őt csak terelgetni.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak kisgyerek szeret rajzolni talán a leginkább. Ha néhány perc szabadidőre vágysz, ültesd le, és adj ceruzákat a kezében. Nagyon kreatív és bámulatos a fantáziája. Az is igaz, hogy rendkívül érzékeny, már attól elsírhatja magát, ha kicsit hangosabban szólsz rá. Dicsérd őt minél többször és szeresd, öleld, amikor csak teheted. Ragaszkodik a legkedvesebb játékaihoz, de néhány ruhadarabhoz is. Könnyen előfordulhat, hogy hónapokon keresztül ugyanazt az egy pulóvert hajlandó csak felvenni.

(via PureWow)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top