Horoszkóp

Jön az eperhold, mutatjuk, mire figyelj!

A belső elmélyülés és átalakulás ideje.

Alig néhány napja volt Szentiván-éj, a nyári napforduló, azaz az év legrövidebb éjszakája, és június hátralévő napjai sem maradnak csillagászati esemény nélkül. A júniusi telihold a június 27-éről 28-ára virradó éjszakára esik, ezt nevezik eperholdnak. A név eredete az, hogy az északkeleti algonkin indián törzs számára ez jelezte, hogy a vadszamóca hamarosan beérik.

A júniusi telihold a belső elmélyülés és átalakulás ideje. Mutatjuk, mire figyelj oda ebben a különleges időszakban, hogy a lehető legjobban hozhasd ki belőle.

1. Kész leszel arra, hogy megszabadulj a stressztől.

Lehetséges, hogy mostanában úgy érzed, túl sok vitába folysz bele, a telihold viszont garantálja, hogy felül tudj kerekedni ezeken: ismerd be a felelősségedet, és kérj bocsánatot, ha szükséges. Utána sokkal jobban fogod érezni magadat.

2. Meg kell erősítened a barátságaidat

Az eperhold nagy szerepet szán a barátaidnak – újaknak és régieknek egyaránt. Ne félj új kapcsolatokat létrehozni, de közben ne hanyagold a meglévőket sem!

3. Úgy érezheted, a családod elhanyagol

Ha úgy érzed, a szeretteid nem foglalkoznak veled eleget, ne orrolj meg rájuk. Lehet, hogy éppen más köti le őket: mondjuk, az, hogy rájuk hogy hat az eperhold. Sértődés helyett inkább kezdeményezz, nyiss feléjük.

Fotó: Pexels.

4. Több felelősséget vállalsz a munkában

A telihold arra inspirál, hogy több mindent vállalj el a munkában, és ez remek ötlet! Ha bebizonyítod, mire vagy képes, a feletteseid láthatják, hogy készen állsz arra az előléptetésre vagy fizetésemelésre.

5.  A barátaidnak szükségük lesz a támogatásodra

Figyelj rájuk különösen 27-e környékén, mert nagyon valószínű, hogy szükségük lesz az extra törődésre. A legjobb, ha ítélkezés nélkül meghallgatod őket ahelyett, hogy te magad akarnád megoldani az összes problémájukat.

6. Törődj egy kicsit magaddal is!

Ne feledkezz meg saját magadról sem! Csináltass egy szép manikűrt, vagy csak ülj ki a parkba olvasni. A lényeg, hogy olyasmi legyen, amit élvezel.

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top