Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. május 18-19.: Májusi szerelem aranyat ér

R. Kövér Balázs, asztrológus | 2019. Május 18.
A horoszkóp szerint a hétvégén elmélyül a szerelem, az érzékiség a fellegekben jár. Most sokkal szenvedélyesebb leszel a párkapcsolatban, persze akkor is, ha még keresed a társadat. Jó esélyed nyílik a flörtre, az érzelmekre...

Kos

Kos jegyűként ne szalaszd el a lehetőséget! Ne szalaszd el az alkalmat, hogy igazán jó dolog történhessen veled és a szerelmeddel. Ne felejtsd el, a jó dolgok akkor történnek meg, amikor engedélyt adsz magadnak rá. Adj engedélyt a boldogságra.

Bika

Bika jegyűként hidd el, a pletykák hamisak. A szóbeszédeket mindig a kíváncsiság, a szörnyülködés, az ártó szándék szüli. Ezt ne felejtsd el, mielőtt hallgatod a pletykákat. Ahelyett, hogy a szóbeszédekre hallgatnál, ezen a hétvégén nyíltan tedd fel a kérdéseidet a szerelmednek és önmagadnak is.

Ikrek

Ikrek jegyűként nagy adag feszültség van benned, amit a szerelmedre akarsz tolni, rajta szeretnéd levezetni. Persze ez nem tudatos folyamat, és talán észre sem veszed, hogy mostanában a stresszt a szerelmeden és a párkapcsolatodon vezeted le. Itt az ideje, hogy megállítsd ezt a folyamatot.

Rák

Rák jegyűként hallgass az érzéseidre a hétvégén. A szíved mindig tudja, mi a helyes, és azt is tudja, mit kell tenned, mondanod, döntened. A szíved mindig pontosan tudja, mire van szükséged, és hogyan kaphatod meg a lehető legegyszerűbb és legszeretettelibb formában.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként nagyon vágysz a boldogságra, de közben mély bűntudat van benned, amely megakadályozza, hogy valóban boldog legyél. Fontos megértened, a boldogságot megengedheted magadnak. Nem követtél el semmi rosszat sem. Nincs miért büntetned magadat.

Szűz

Szűz jegyűként bátran vágj bele a szerelembe. Bátran engedd meg magadnak, hogy újra szerelmes legyél. Könnyen lehet, azt hitted, rád már nem várhat az igazi szerelem, most mégis esélyt kapsz a szerelmes kapcsolatra. Érdemes élned ezzel a lehetőséggel, és megragadni az alkalmat.

Májusi szerelem aranyat ér… (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként nem szabad minden elvárásodat a szerelmedre tolnod, és követelned tőle, hogy feleljen meg neked. Valójában épp azt kellene szeretned a párodban, amiben különbözik tőled. Ezek a különbözőségeitek teszik izgalmassá, erőssé és boldoggá a párkapcsolatotokat. Legalábbis, ha nem akarod megszűntetni ezeket.

Skorpió

Skorpió jegyűként ne kínozd magadat, hogy a szerelmedet bünteted. Igen, azzal, ha durcás, undok vagy vele, ha morcoskodsz, valójában önmagadat bünteted. Ehelyett sokkal jobb lenne, ha nyíltan és egyértelműen megbeszélnétek a helyzeteket. A hétvégén beszélgetésekkel gyógyíthatjátok a szerelmeteket.

Nyilas

Nyilas jegyűként ideje túllépni a múltadon, és ideje feldolgozd mindazt, ami veled történt. Ne felejtsd el, nem kell ragaszkodnod a múlt tévedéseihez, és nem kell ragaszkodnod azokhoz sem, akik bántottak a múltban. Most fontos, hogy tudd elengedni a múlt fájdalmait.

Bak

Bak jegyűként bánj óvatosan a hazugságokkal, füllentésekkel, csúsztatásokkal a hétvégén! Most a hazugságaidat könnyen leleplezheti a szerelmed, és könnyedén észreveheti, amit el akarsz titkolni előle. Ebben a helyzetben csak az jelent megoldást, ha őszinte maradsz és ha ragaszkodsz az igazsághoz.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként talán eddig nem tudtad, milyen az igazi szerelem. Lehet, eddig nem voltál biztos magában a szerelem érzésében sem. A hétvégén megtapasztalhatod, hogy a szerelemnek, az összetartozásnak hatalmas ereje van. Nagyobb, mint gondolnád. Bízz a szerelem erejében, és hagyd, hogy a szíved vezessen!

Halak

Halak jegyűként találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szívedet, aki felpezsdíti a véredet, és végre visszaadja a reményt. Hidd el, az emberek jók, és igenis történhetnek csodák. Hidd el, a világ lehet az a boldog és szerelmes hely, mint amire vágysz.

Exit mobile version