Ettől az embertől biztosan kiakadnak a csillagjegyek

nlc | 2019. Május 29.
Milyen embertípus, emberi tulajdonság akaszt ki a leginkább? Ki az, akitől valóssággal menekülni tudnál, akit rémesen idegesítőnek tartasz? Nos, ebből az őszinte, ugyanakkor mosolyt fakasztó horoszkópból ezt is megtudhatod...

Kos

A Kost azok az emberek akasztják ki a leggyorsabban, akik folyton meg akarják őt nyugtatni. Mivel ő alapból is lobbanékony és könnyen felkapja a vizet, ki nem állhatja, amikor mosolyogva mondják neki: „lazíts, nyugodj meg”. Amikor eljön az ideje, magától megnyugszik.

Bika

A Bika azoktól az emberektől borul ki a leginkább, akiket képtelenség követni, mert folyton az utolsó pillanatban mondják le a megbeszélt találkozót, változtatják meg a terveiket. Tőle viszont elvárnák, hogy mindig pontos és kiszámítható legyen. Ő valóban ilyen is, de miért ne járna neki is ugyanez?

Ikrek

Az Ikrek gyűlöli a kéretlen tanácsokat, főleg, ha az olyas valakitől kapja, akinek valójában semmilyen konkrét tapasztalata nincs az adott témában. Jogosan gyűlöli az észt osztogató embereket, hiszen ő nagyon sok témában jártas, de csak akkor válaszol, ha kérdezik.

Ezek az emberek idegesítik a leginkább a csillagjegyeket (iStock)

Rák

A Rák jegyet leginkább azok az emberek kergetik ki a világból, akik már az ismerkedést követően azonnal bizalmaskodóan viselkednek. Ahogyan ő sem önti rá senkire sem a lelkét, jogosan várja el, hogy mások se a lelki szemetesládát lássák meg benne elsőre.

Oroszlán

Az Oroszlán nagyon szívesen tündököl a figyelem központjában, szeret a társaság közepe lenni, szórakoztató és vidám típus. Nem véletlenül gyűlöli azokat az embereket, akik ellopják előle a show-t, és úgy tesznek, mintha ő ott sem lenne.

Szűz

A Szűz semmit sem gyűlöl jobban, mint a csámcsogást, a szürcsölést, a kulturálatlan viselkedést. Valósággal ölni tudna, amikor valaki az asztalnál illetlenül viselkedik, telemorzsázza a terítőt, vagy teli szájjal beszél.

Mérleg

A Mérleg valósággal menekül a folyamatosan panaszkodó, siránkozó emberek elől. Azoktól végképp kiakad, akiknek valójában semmi okuk az elégedetlenségre, de mégis mindig a negatívumokat keresik az életükben.

Skorpió

A Skorpió valósággal hidegrázást kap azoktól az emberektől, akik már akkor bocsánatot kérnek, mielőtt bármilyen megbocsátani valót elkövettek volna. Rosszul van, amikor úgy kezdik a mondandójukat, hogy bocsánat, elnézést vagy ne haragudj.

Nyilas

A Nyilast végtelenül fárasztják azok az emberek, akik lassan, rendkívül megfontoltan és óriási körmondatokban beszélnek, minden történetet a kályhától indulnak el, és csak nagyon sokára jutnak el az igazán fontos információkig. Persze, azoktól is kiveri őt a víz, akikben csipetnyi spontaneitás sincs.

Téged vajon mi idegesít másokban a leginkább? (iStock)

Bak

A Bak jegyet valójában nagyon is sok minden zavarja másokban. Nem is igazán könnyű csupán egyetlen tulajdonságot kiemelni. Az biztos, a megbízhatatlanságot sosem tolerálja, ahogyan az álszent embereket is nagy ívben kerüli.

Vízöntő

A Vízöntő képtelen megérteni, hogyan lehet csak szájon át lélegezni. Amikor olyan emberrel találkozik, aki szó szerint is tátott szájjal tekint rá, már veszi is nyúlcipőt. A hörgést, a szuszogást, a szörcsögést meg pláne képtelen elviselni.

Halak

A Halak jegyet kirázza a hideg az alakoskodó emberektől. Akik úgy kezdik a mondandójukat, hogy ne vedd sértésnek, aztán persze igencsak sértőt mondanak. Szerinte vagy legyen valaki egyenes és őszinte, vagy jobb, ha meg sem szólal.

(via gostica)

Exit mobile version