Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hamar megunják a párkapcsolatot

Ezek a csillagjegyek nem könnyen kötelezik el magukat. Sőt, ők unják el magukat a párkapcsolatban a leghamarabb. A rózsaszínű köd elmúltával gyorsan felébrednek, aztán meg továbbállnak...

Néhány csillagjegyek mindenkinél kitartóbb, másoknál a kezdeti lelkesedést gyors kiábrándulás követi a párkapcsolatban. Náluk, amint eltűnik az a bizonyos bizsergés, nem húzzák tovább, inkább máshol keresik a boldogságot. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek unnak bele a leghamarabb a párkapcsolatba, pedig eleinte ők is örökre terveznek.

1. Ikrek

Az Ikrek nagyon értelmes, szinte minden szituációban az eszére hallgat, ami a párkapcsolatban korántsem biztos, hogy harmóniában van azzal, amit a szíve diktálna. Ha valami iránt elveszíti az érdeklődését, ő biztosan nem csinálja tovább, s ez a párkapcsolatára is ugyanígy érvényes. Ha már nem kellően érdekes számára a párja, inkább továbbáll, és máshol keresgél. Ő bizony gyorsan készen áll az újabb kapcsolatra.

2. Mérleg

A Mérleg számára nem teher a párkapcsolat, s szeretné, ha minden ismerkedése az „azonnal levesz a lábáról” típusú lenne. A megszokottság mégsem igazán nem az ő asztala, amikor már csak az „együttélésről” szól a kapcsolat, bármennyire is fontos, mégis érdektelenné válik számára. A legegyszerűbben talán azt mondhatnánk, ő sokkal inkább magába a szerelembe szerelmes, mintsem a párjába. Imádja a romantikus regényeket és mozifilmeket, sokat ábrándozik, aztán rájön, a valóság nagyon más, mint a moziban.

Ezek a csillagjegyek gyorsan elunják magukat a párkapcsolatban (iStock)

3. Vízöntő

Úgy tűnhet, a Vízöntő az egyik lábát az ajtón kívül hagyja, amikor párkapcsolatra kerül sor. Az érzelgősség, az érzelmesség nem az ő asztala, fontosabb számára, hogy szellemileg méltó partnerre találjon, mint hogy romantikus sétákban és gesztusokban legyen része. Ő a szerelemben is inkább az eszére hallgat. Amikor már nem elég érdekes a párja, talán kitart még mellette egy darabig, hogy aztán továbbálljon. Nem az a típus, aki a pillanat hevében szakít, de kétségtelenül nem hezitál sokat. A szakítást követően nála nincs visszaút.

4. Nyilas

A Nyilas halként viselkedik, amikor randiról esik szó: nem könnyű elcsípni, s nem egyszerű hosszabb ideig egy helyen tartani. Minden pillanatban ugrásra kész, s az izgalom, a spontaneitás a randikból sem hiányozhat. Ha párja nem fogadja el a természetét, hamar dobja őt, neki ugyanis olyan partnerre van szüksége, aki mindenben benne van, amit csak a fejébe vesz. Persze ez sem garancia, hosszabb ideig kitart a szerelme. Ő ugyanis csöppet sem híve a hosszú párkapcsolatoknak… Legalábbis egy ideig.

Izgalomra, kihívásokra vágynak ezek a csillagjegyek a szerelemben is (iStock)

5. Kos

A Kost lázban tartja a szenvedélye, ám ez még korántsem jelenti, hogy ne unna rá egyhamar. A párkapcsolat számára macska-egér játékhoz hasonlít. A csábítás ideje közben hajtja őt a vadászösztön, ám könnyen elillan a varázslat, amint „elejtette a zsákmányt”. Neki kell az újabb és újabb kihívás, így hamarosan a következő „áldozatot” keresi. Ő az, aki túlzottan is gyorsan akar mindent, ami a párkapcsolatában is tetten érhető. Nem fordít kellő időt a másik megismerésére, őt az ösztönei és az izgalmak hajtják.

6. Oroszlán

Az Oroszlánt a párkapcsolat tüzes szenvedélye tartja lázban. Azt akarja, hogy párja szeresse, imádja, bolonduljon érte. Igen ám, de ki legyen ez társ? Valójában másodlagos, neki egyedül az számít, hogy megkapja a vágyott mennyiségű  szeretetet, elismerést, figyelmet. Amint úgy érzi, hogy párja nem fordít rá kellő időt és energiát, a kapcsolat napjai valójában meg vannak számlálva. Kitartó és hűséges ugyan, de csak addig, amíg párja kimutatja feléje az imádatát.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top