Meghökkentő részletek, amiket nem tudtál a csillagjegyekről

nlc | 2019. Június 20.
Biztos vagy benne, hogy mindent tudsz a csillagjegyekről? Valóban a nagylelkűség a legjobb tulajdonságod, netán könnyen lehiggadsz? Vess egy pillantás a horoszkópodra, s kiderül, milyen különleges információkat lebbent fel rólad.

Kos

A Kos mottója meglehetősen egyszerű: Ha én meg tudom tenni, akkor te is. Nincs időd a lazsálókra. Ösztönösen cselekszel, egy percet sem vesztegetsz. Benned van, hogy olyan gyorsan elvégzed a munkád, ahogy csak tudod. Nehezen kötelezed el magadat, a bizalmadat sem egyszerű érdemelni. Amikor vágysz valamire, meg is szerzed. Akkor is, ha erre nem azonnal kerül sor.

Bika

A Bika nem veszíti el a fejét, hacsak nem bosszantják fel. Alapvetően laza, szóval ha ideges lesz, akkor annak valóban komoly az oka. Semelyik más csillagjegy nem ragaszkodik úgy a kedves emlékekhez, mint ő. Ritkaságszámba megy, amikor megváltoztatja véleményét. Nála makacsabb jegyet ugyanis nem nagyon találsz.

Ikrek

Az Ikrek általában törődik a többiekkel, de ritkán mutatja ki úgy, ahogy ők szeretnék. Nem aggódik, hogy milyen első benyomást kelt másokban, hiszen tudja: bárki is akad horgára, szerencsés lesz. Az egyes döntéseknél szinte mindig az eszére hallgat a szíve helyett. Amibe csak belekezd, azt meg is tudja csinálni.

Ezeket az információkat talán nem is tudtad eddig a csillagjegyekről (iStock)

Rák

A Rákra mindig számíthatsz, még ha nem is érdemled meg. Soha nem mondana le rólad. Ha vitába keveredik valakivel, hajlamos ezen morfondírozni egész nap, amíg csak meg nem oldódik a probléma. A hízelgés ugyanakkor nem hatja meg. Egyes dolgokhoz túlságosan is ragaszkodik, mivel szeretné hinni, hogy az emberek megváltozhatnak.

Oroszlán

Nem könnyű az Oroszlán szintjét elérni, vele versenyezni valódi kihívásnak ígérkezik. Ha gyengének bizonyulsz, semmi esélyed rá. Egyetlen módszerrel nyerheted meg: az ő módszerével. Amikor úgy érzi, megbántották a büszkeségében, érzelmeit szabadjára engedi, ám jó értelemben. Viszont soha ne szórakozz vele, mert biztosan te húzod a rövidebbet.

Szűz

A Szűz megbecsüli azokat az apró dolgokat is, amelyek mások számára többnyire észrevétlenek maradnak. Olyan célt választ magának, amiről úgy gondolja, neki nagyon is megfelel, s azon igyekszik, hogy a legjobb legyen. Nem számít, milyen nehéz út vezet odáig. Kritikáját soha ne ellenszenvként fogd fel, azért csinálja, mert törődik veled. Amikor nem úgy mennek a dolgok, mint szeretné, egy lépést hátrál, hogy újraértékelje az adott helyzetet.

Ezeket a tulajdonságokat ritkán olvashatod a csillagjegyekről (iStock)

Mérleg

A Mérleg döntésképtelensége miatt gyakran keveredik vitába. Elég érett hozzá, hogy tudja, mikor rontott el valamit, s elég szívós is, hogy kijavítsa a hibákat. Előfordul, hogy rádöbbensz, egyet kell értened vele, ugyanis jobban jársz, ha késlelteted a döntéseket. Ne tévesszen meg a diplomatikus hozzáállása: szó sincs róla, hogy amit szeretne, azért ne harcolna elszántan.

Skorpió

A Skorpió úgy véli, a tudás hatalom, így ha személyes dolgokat oszt meg másokkal, az olyan, mintha osztogatná az erejét. Nem tudsz előle semmit sem elrejteni, mert kiszimatol mindent. Valamilyen módon úgyis kiszedi belőled az igazságot. Jobban jársz, ha őszinte vagy hozzá, a hazugságért ugyanis keményen meglakolsz.

Nyilas

A Nyilas két végén égeti a gyertyát, ahelyett, hogy lépésről lépésre haladna előre. Amint felismeri, hogy jó ügyről van szó, nem szeretne kimaradni belőle. Amikor igazán szerelmes, mindent megtesz a párjáért. Szókimondó, nem törődik azzal, hogy megbánt másokat. Úgy van vele, ha nyíltsága nem tetszik másoknak, inkább ne is keressék a társaságát.

Ezúttal is meglepő részletek derülnek ki a csillagjegyekről (iStock)

Bak

Nagyon szűk a Bak baráti köre. Véleménye szerint a nagyobb haveri kör csak a konfliktusok számát növeli. Ha megcsalják, nem könnyen bocsát meg, és nem is felejti el a sérelmet. Nagyon kevés kell neki ugyanakkor a boldogsághoz. Önbizalomért nem kell a szomszédba mennie, nem létezik olyan, amit ne tudna egyedül is megcsinálni.

Vízöntő

A Vízöntő nagyon kevés személyt enged igazán közel magához. Tanítani sem könnyű őt, mert úgy gondolja, már mindent pontosan tud. A minőséget többre értékeli a mennyiségnél, mint ahogy a valódit az utánzattal szemben. A felmerülő problémákat könnyedén megoldja, soha nem panaszkodik. Ha valamilyen lehetőségre van kilátás, sosem habozik.

Halak

A Halak megbocsát, ám soha nem felejt. Nehéz visszaszerezni a bizalmát. Amikor ideges és feldúlt, ne próbáld elbagatellizálni a dolgot, mert csak rontanál a helyzeten. Nagyvonalú és önfeláldozó típus, így hajlamos többet adni, mint amennyit elfogad. Jószívű, ám biztos lehetsz abban is, ha kudarcot vallasz, nem kapsz tőle még egy esélyt.

(via awakening people)

Exit mobile version