Horoszkóp

Ilyen fagyira vágynak a csillagjegyek

Ki ne szeretné a hűsítő, mennyei ízű fagylaltokat? Persze minden csillagjegy más és más ízre esküszik, de az bizonyos, hogy mindenkinek van kedvence. Nos, neked melyik a kedvenc fagyid? És mi a párodé? A horoszkópból kiderülnek a részletek. A fotók láttán biztosan kedvet is kapsz hozzá...

Szinte nincs olyan ember, aki ne szeretné a fagylaltot. Ugyan július a fagylalt nemzetközi hónapja, de ezt az édességet szerencsére az év bármelyik időszakában szívesen fogyasztjuk. Nyáron meg különösen.

Persze mindenki más és más ízre szavaz, vannak, akik a gyümölcsös fagyikért rajonganak, mások a klasszikus vanília-csoki kettősét imádják a leginkább, s akad olyan csillagjegy is, aki a fagylaltozást nem is a jeges desszert miatt szereti, hanem valami egészen másért… Lássuk, a csillagjegyed alapján te mit szeretsz a fagyizásban.

Kos

A Kos szereti az újdonságokat, szívesen kipróbálja az egyedi, különleges fagyikat is, aztán mindig rájön, hogy a csokoládé Cayenne-borssal ugyan kifejezetten érdekes párosítás, de utána biztosan marad a jól bevált ízeknél. Például a hűsítő és mennyei málna és eper az örök kedvencei közé tartoznak.

Bika

A Bika számára a jeges desszertnél többet nyom latba a tölcsér külseje: egy különleges kialakítású, egyedi díszítésű, szemet gyönyörködtető édes ostya nála mindent visz. Rajong az egyedi dekorációkért, a cukorgyöngyökért, csokiöntetért, amihez valójában bármilyen fagyi mehet.

Ikrek

Az Ikrek jegyet mi sem teheti boldogabbá, mint hogy bevásárol egy elegáns fagylaltozóban. Azon túlmenően, hogy minimum két gombócot kér, még hazavisz néhány dobozos kiszerelést is. Lehetőség szerint minél több ízben, hiszen jelszava szerint a változatosság gyönyörködtet.

A Bika a fagyi mellett a dekorációt is szereti (iStock)

Rák

A tölcsérnek megvan az a rossz szokása, hogy megreped, széttörik. Ez pedig olykor nem várt kellemetlenséget okoz. A kényelemhez szokott Rák jegynek ez pedig koránt sincs ínyére, így inkább pohárba kéri kedvenc fagylaltját. S hogy mi lenne az? A krémesen lágy vanília, csokoládé nála mindig jöhet.

Oroszlán

Ki szeretne végigvárni egy hosszú sort, hogy fagylalthoz jusson, ráadásul egy meleg nyári napon? Az Oroszlánnak értékesebb az ideje, mint hogy sorban állással töltse. Ha fagylaltra szottyan kedve, inkább bemegy valamelyik szupermarketbe, és a legnagyobb pálcikás jégkrémet választja.

Szűz

A Szűz számára a fagylaltozás korántsem azt jelenti, hogy kinyitja a mélyhűtő ajtaját, kiveszi a dobozos fagylaltot, leül vele a kanapéra, s elégedetten behabzsolja. A dolgos és szervezettséget kedvelő csillagjegy jobban szeret szünetet beiktatni a napjába, amikor is elsétál a kedvenc fagylaltozójába, s ott választja ki az ízeket. Mivel az egészsége mindennél fontosabb, általában a „mentes” fagyikra szavaz.

Néhány csillagjegy a klasszikus fagyikat kedveli a leginkább (iStock)

Mérleg

Kismilliónyi variáció született a kókusz- és mandulatej-alapú fagylaltokra is, ám a Mérleg ragaszkodik a hagyományos ízekhez. Lehet, hogy a tehéntejet időnként helyettesíti növényi tejekkel, ám ha desszertről van szó, nála a tejszínalapú fagyik jönnek be. Mint például a madártej, a pisztácia, a mogyoró.

Skorpió

Szó sem lehet róla, hogy a Skorpió egyedül fagyizzon. Nem meglepő, hogy leginkább szerelmével szeretné elfogyasztani a jeges édességet, így a rendelése a leggyakrabban milk shake két szívószállal. Az már mindegy, hogy ez vanília, csoki, málna vagy bármilyen más íz.

Nyilas

A Nyilas odavan a jó ételekért, hiszen ez feldobja a hangulatát. Kalandvágyó természeténél fogva imád új dolgokat kipróbálni, így egy új, különleges íz kipróbálása éppúgy jöhet, mint egy új fagyizó felavatása. Ő biztosan kipróbálja az év fagylaltját, ahogyan a bazsalikomos málnát vagy az Oreo fagylaltot.

És vannak, akik a különlegességekre esküsznek (iStock)

Bak

A Bak nem az a típus, aki egyedül indulna el a közeli fagyizóba. Ő biztosan viszi a családot, vagy összerántja a barátokat, de leginkább a kollégákat invitálja, hiszen folyton dolgozik. Nem szeret rohanni, pohárba kéri a minimum három gombócot. S mivel szereti a hagyományokat, citromot, vaníliát, puncsot választ.

Vízöntő

A fagylaltok terén a Vízöntő imádja a különlegességeket, így az édes-fűszeres kombinációkat is bátran kipróbálja. Ha teheti, minden alkalommal mást választ. Jöhet a gránátalma, a sós karamella, de a mentás citrom is. Tényleg nem hangzik rosszul…

Halak

A Halak mindenben megleli a romantikát, így a fagylaltozásban is. Hetente legalább egyszer elsétál párjával édes kettesben a kedvenc fagyizójába, hiszen ez már amolyan megszokás nála. És ha már megszokás, a kedvencén sem szívesen változtat. Krémes hűsítője a mandula, az áfonya és fahéj mennyei társítása.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top