Horoszkóp

A horoszkóp szerint ez a szereplő lehetnél a Hatalmas kis hazugságokban

Neked is a kedvenced tartozik a Hatalmas kis hazugságok? Az óriási sikernek örvendő sorozat szereplőit mintha egyenesen a csillagjegyekről mintázták volna. Vajon melyik női karakter lehetnél a csillagjegyed szerint? A különleges horoszkópból kiderülnek az izgalmas részletek.

Az HBO méltán népszerű saját gyártású sorozata, a Hatalmas kis hazugságok olyan hollywoodi sztárokat vonultat fel, mint Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley vagy Laura Dern. Az első évad sikerét követte a második, s bár nem tudni még, lesz-e újabb folytatás, a lelkes rajongók alighanem elmorfondírozhattak már azon, hogy melyik szereplő bőrébe is bújnának a legszívesebben. Vajon a horoszkóp szerint melyik karakterre illenek rá a leginkább a csillagjegyed jellemzői? Avagy: a Hatalmas kis hazugságok melyik szereplője lehetnél? 

Kos: Madeline Mackenzie

Kos jegyűként bátor, lobbanékony és szenvedélyes alkat vagy. Szinte tudatosan keresed a konfliktust még a legrosszabb pillanatokban is, ám ez csak az önkifejezésed egyik eszköze. Mindenesetre őszinte, egyenes típus vagy, hiszen heves reakcióid taktikázásra nem alkalmasak. Ezért is lehetnél a sorozatból Madeline Mackenzie.

Bika: Celeste Wright

Bika jegyűként nagyon türelmes, kedves és érzékien csábító alkat vagy. Nem engedsz a szokásaidból, ragaszkodsz a döntéseidhez, különösen, ha olyan dologról van szó, ami kényelmessé teszi az életed. Nem hagyod, hogy makacs természeted veszélyeztesse a jólétedet. Az is biztos, nagyon ragaszkodsz a szeretteidhez, akárcsak Celeste Wright karaktere.

Ikrek: Jane Chapman

Ikrek jegyűként állandóan forog az agyad, intelligens és talpraesett vagy, olyan emberekkel veszed körbe magad, akik segítenek a céljaid elérésében. Amivel viszont a legtöbben nincsenek tisztában, hogy személyiségednek létezik egy sötét oldala is. Jane Chapman karaktere pontosan rád illik a Hatalmas kis hazugságok sorozatból.

Rák: Bonnie Carlson

Rák jegyűként érzékeny lélek vagy, meglehetősen titokzatos viselkedéssel. Természetednél fogva gondoskodsz másokról, empátiádnak köszönhetően képes vagy beleélni magadat mások helyzetébe, nagyon jól tudsz titkot tartani, s a rossz lelkiismereted is a legjobbat hozza ki belőled, akárcsak a sorozatban Bonnie Carlsonból.

Oroszlán: Renata Klein

Oroszlán jegyűként kifejezetten parancsolgató, színpadias viselkedés és érzelmi drámázás jellemez téged. Vakmerő és büszke típus vagy, ha önérzeted csorbul, könnyen utálatossá válhatsz. Félelmet nem ismerve véded a szeretteidet és „királyi” hírnevedet. Épp mint Renata Klein karaktere a Hatalmas kis hazugságokban. Ismerős?

Szűz: Ed Mackenzie

Szűz jegyűként megfontolt, jól szervezett és gyakorlatias típus vagy. Introvertált személyiséged miatt hajlamos vagy magadba fojtani az érzelmeidet, és csendben, egyedül szenvedsz. Ne felejtsd el, olyan, hogy tökéletes, nem létezik. Sem te, sem mások nem azok.

Mérleg: Nathan Carlson

Mérleg jegyűként elbűvölően diplomatikus, vonzó és megnyerő természettel rendelkezel. A párkapcsolatok fontos szerepet töltenek be az életedben, éppen ezért sokkal jobban rá vagy utalva a párodra, mint amennyire a lelked mélyén szeretnéd.

Skorpió: Tori Bachman

Skorpió jegyűként ösztönösen ráérzel a dolgokra, ám titokban bosszúra szomjazol. Nem állíthat meg semmi és senki, hogy bosszút állj azon, aki megsértett téged. Az is biztos, hogy csábító kisugárzásodnak sem könnyű ellenállni…

Fotó: HBO

Nyilas: Gordon Klein

Nyilas jegyűként erősen vonzzanak a rejtélyek, s nem félsz kockáztatni sem. Az életet teljes egészében szeretnéd megélni ahelyett, hogy a biztonságra törekednél. Túlságosan engedékeny jellemed okán számos problémával szembesülsz az életedben, de ez mégsem zavar különösebben.

Bak: Adrienne Quinlan nyomozó

Bak jegyűként kifejezetten gyakorlatias, könyörtelen és állhatatos típus vagy. Bár számos tragikus, félelmetes dolog történik körülötted, képes vagy rá, hogy kizárólag a végső célra koncentrálj, amíg az igazság nem győzedelmeskedik. Akárcsak a Hatalmas kis hazugságok nyomozónője.

Hatalmas kis hazugságok – Official Trailer Season 2 HBO

Vízöntő: Abigail Carlson

Vízöntő jegyűként szókimondó, megalkuvásra nem hajló jellemed változékony hangulattal párosul. Mindent megteszel, hogy „visszaad a kölcsönt”, bármibe is kerüljön, még ha hátrányos helyzetbe is jutsz emiatt. Lázadó természeted okán hadilábon állsz a hatóságokkal. Magadra ismersz Abigail Carlson jellemében?

Halak: Dr. Amanda Reisman

Halak jegyűként nagyon kedves, jóindulatú, ugyanakkor titokzatos ember vagy. Nagy titkok tudója és kiváló hallgatóság, nem mellesleg örömmel ártod bele magad a kellemetlen szituációkba is, ha ezzel bárkinek a segítségére lehetsz. Akárcsak a sorozat pszichiátere, dr. Amanda Reismann.

Hatalmas kis hazugságok – Official Trailer Season 2 HBO

(via elite daily) kiemelt fotó: HBO

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top