nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. december 23–29. – Ízes karácsony

Ez a Karácsony a Bika Holdnak köszönhetően nemcsak békét hoz, hanem finom illatokat és ízeket. Kijön belőled a gourmand. Miközben a növő Hold kitűnő segítség, ha sütsz, mert megnöveli a kekszeket, piskótákat, kalácsokat, kenyereket.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Heti holdhoroszkóp 2020. 12. 23.

A Bika Hold ízeket, illatokat ígér (Fotó: Pixabay)

SZERDA – december 23.: A Kos Hold miatt ma fogászati tilalom van érvényben. Amennyiben nem égetően sürgős, akkor ne ma menj fogorvoshoz! Karácsony előtti napon buzog benned a tettrekészség. De vigyázz, nehogy megégesd, megvágd vagy megszúrd magad! Inkább lassíts! Nehogy kötéssel várd a szentestét!

CSÜTÖRTÖK – december 24.: A Bikába lépő Hold kihozza belőled a gourmand-t. Kifinomult érzékeid és a növő Hold segít, hogy minden eddiginél jobban sikerül, bármit sütsz. Persze nem árt valami jó recept. Közben hallgass az érzékszerveidre, amelyek kitűnően vezetnek. A Bika Hold a béke, a harmónia és a kényelem szimbóluma. Ez hatja át a szentestét.

PÉNTEK – december 25.: Ma továbbra is a Bikában jár a Hold, ami békességet és nyugalmat jelent. Megbékélhetsz azokkal is, akik felbosszantottak és/vagy megbántottak. A Bika Hold még nő, ami egyrészt lelassítja az anyagcserédet, másrészt lustává tesz. Ennek együttes hatására könnyen hízhatsz. Szóval csak óvatosan az édes és zsíros ételekkel!

SZOMBAT – december 26.: A karácsony attól meghitt, hogy mindenki törekszik a békére. Idén ez hatványozottan fontos. Még ma is a Bikában jár a növő Hold, ami nem csak a süteményeket, kalácsokat és kenyereket növeli, hanem téged is. Szóval ha nem akarsz sokat hízni, akkor egyél többször keveset!

VASÁRNAP – december 27.: Az Ikrekbe lépő Hold megkönnyebbülést hoz a nehéz ételek után. Érdemes kimenned egy nagyot sétálni. Kiszellőztetheted a fejedet és a tüdődet is. Az Ikrek levegős jegy, amihez a keserű ízek tartoznak. Ezekkel kompenzálhatod a sok édességet, amit az elmúlt napokban megettél. Persze csak akkor, ha jólesik. Ne erőltess semmit!

HÉTFŐ – december 28.: Az Ikrek Hold akkor is jót tesz veled, ha dolgoznod kell, és akkor is, ha szabadságon vagy. Ugyanis erősíti a kommunikációt: megkönnyíti, hogy megtaláld a hangot különböző emberekkel, és megtaláljátok a közös nevezőt. Közben ne felejts el szellőztetni! Ha száraz az idő, kiteheted az ágyneműt rövid időre.

KEDD – december 29.: Közvetlenül telihold előtt a Rákba lépő Hold hiperérzékennyé tesz téged. Mivel a Rák vizes jegy, elsírhatod magad. A könny is víz. A sírás a túlcsorduló érzelmek jele. Természetes. Tehát ne szégyelld! Emellett fontos, hogy elegendő folyadékot igyál. Ne kávét és ne alkoholt, mert azok dehidratálnak!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 12. 23-29.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 12. 23-29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top