nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. december 30– január 5. – Telihold szilveszter előtt

Szilveszter előtti napon a telihold nagy kérdéseket tesz fel neked: milyen évet hagysz magad mögött, mire érdemes emlékezned, miért adhatsz hálát? A telihold mindig alkalmas az elengedésre. Most 2020-at engedheted el minden fájdalmával, örömével, nehézségeivel, sikereivel együtt.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

Heti holdhoroszkóp 2020. 12. 30.

Telihold szilveszter előtt (Fotó: Pixabay)

SZERDA – december 30.: Telihold napján minden felfokozott: az indulatok, az érzelmek és a szilveszterre való készülődés izgalma is. Most érdemes egy pillanatra megállnod, és eldöntened, hogy mit kell elengedned, miről kell leszoknod. Fodrászati tiltás van érvényben ma. (A teliholdról részletesen lejjebb.)

CSÜTÖRTÖK – december 31.: Az év utolsó napja nem mentes a feszültségektől. Szerencsére este a Hold átlép a vidám Oroszlánba, ami optimizmust és bohóságot hoz neked. Engedd el a komolykodást és a megfontoltságot! Mulass, táncolj, koccints, trombitálj, űzd el a rossz gondolatokat! Fontos, hogy derűsen, mosolyogva lépj be az újévbe.

PÉNTEK – január 01.: Az újév első napján az Oroszlánban jár a Hold. Ez meghosszabbítja a szilveszter mulatozását. A hosszú hétvégének köszönhetően van lehetőséged pihenni. Azonban az Oroszlán aktivitásra ösztönöz. De nem szabad az újévi fogadalmak miatt pl. azonnal kemény edzésbe fognod. A fokozatosság sokkal okosabb lenne.

SZOMBAT – január 02.: Még mindig az Oroszlánban jár a Hold. Süss ma kenyeret vagy süteményt! A sütés a táplálásnak az az ősi módja, ami erősíti a családon belül a szeretetet és az összetartozást. Ahogy nyáron pl. a kerti grillezés. Nem véletlenül élik reneszánszukat ezek. A most sütött kenyér lehet az újév szimbóluma.

VASÁRNAP – január 03.: Hajnalban a Hold átlép a Szűzbe. Mivel pont fogy a Hold, a legjobb ilyenkor takarítani, rendet rakni, selejtezni, költségvetést készíteni. Mindehhez van türelmed, és gyorsan, hatékonyan haladsz. Ezek után elégedettség száll meg. Ez egy remek példája annak, hogy ha koncentrálsz, milyen eredményes lehetsz.

HÉTFŐ – január 04.: A Szűz Hold az újév első munkanapján a lehető legjobb segítség neked, hogy fegyelmezetten haladj a munkáddal. Most a részleteket is észreveszed. Kellő kritikai érzékkel rátapintasz a folyamatok gyenge pontjaira. De vigyázz, hogy ne vessz el a részletekben!

KEDD – január 05.: Ma már a Mérlegben jár a Hold, ami segít abban, hogy megtisztítsd a bőrödet. Menj kozmetikushoz, vagy készíts otthon bőrradírt! A peeling és a gyantázás, szőrtelenítés is aktuális. A fogyó Hold ma látványossá teszi a körömápolást, a hajfestést és a hajvágást. Szóval most ezekre érdemes időt szakítanod.

ELŐ SZILVESZTER TELIHOLDJA:

December 30-án, szerdán hajnalban a Bak Nap és a Rák Hold egymással szembekerül. Ez feszültséget jelez benned és a környezetedben.
A telihold sosem kellemes, de most, év végén felfokozott hatása van. Emiatt vívódhatsz, hogy kire hallgass, mit gondolj a mögötted hagyott évről. Az is kérdés, hogy racionálisan vagy érzelmesen ítéld meg. Ezek nem minden esetben állnak egymással antagonisztikus, feloldhatatlan ellentmondásban. Most lehetőséged nyílik rá, hogy kitaláld, hogyan egyeztethetőek össze.

Teliholdkor mindig óvatosnak kell lenned az utakon és általában az emberekkel. Ugyanis az ellentétek felerősödhetnek, és könnyen szóváltás alakulhat ki. Ezt megelőzendő, okosabb, ha kevésbé merev, inkább elnéző maradsz. Nem számít, hogy neked van-e igazad. Ráér holnap vagy majd az újév elején érvényre juttatnod az akaratodat.
Akkor kell a legjobban vigyáznod magadra és kapcsolataidra, ha a Bak vagy a Rák jelében születtél. De Mérlegként és Kosként is toleránsnak kell lenned.

A telihold 30-án 04:29-kor lesz, de 31-én is érezteti még a hatását. Vigyázz, hogy ne rontsa el a szilveszteredet!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 12. 30-01. 05.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2020. 12. 30-01. 05.

Ezt olvastad már?

Nagy egészséghoroszkóp 2021

Ez is érdekelhet Nagy éves egészséghoroszkóp 2021 Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top