nlc.hu
Horoszkóp

A Halak aszcendens

Érzékeny, kreatív és önfeláldozó – Ilyennek látnak mások, ha Halak az aszcendensed

Halak aszcendensűként a legnagybb kihívást az jelenti számodra, hogy megbirkózz a saját érzékenységeddel és ne akarj túl sokat adni magadból.

Az állatövi jegyek mindennap, átlagosan kétóránként váltják egymást a keleti horizonton: az aszcendens vagy felkelő jegy az a jegy, mely a születésed pillanatában volt épp emelkedőben. Leginkább azt határozza meg, milyen arcot mutatsz a külvilág felé, milyennek látnak téged mások. 

Mi az aszcendensed?

Ahhoz, hogy megtudd, mi az aszcendensed, a születésed éve, hónapja, napja és helye mellett annak pontos óráját és percét is ismerned kell. Ha ezek megvannak, kattints például erre az ingyenes kalkulátorra, mely az adatok alapján pillanatok alatt kiszámítja, mi az aszcendensed.

  • Ha Halak az aszcendensed, hiperérzékeny személyiség vagy, ami egyszerre áldás és átok is. A legnagyobb kihívást talán az jelenti neked, hogy a benned kavargó, mély és összetett érzelmeket hogyna közvetítsd a külvilág felé, miközben azok olykor még a magad számára is megfoghatatlanok. 
  • Gyakran érzed magad kaméleonnak, alakváltónak, ugyanis a kép, melyet önmagadról kivetítesz, folyamatosan változik. Rendszeresen azon kapod magad, hogy igyekszel olyanná válni, esetleg már olyanná is váltál, amilyennek mások szeretnének látni, amit elvárnak tőled. Túlságosen alkalmazkodó vagy, túlteng benned a megfelelési vágy, emiatt pedig akár el is veszítheted a valódi egyéniségedet. Ahhoz, hogy megőrizd önmagad, meg kell találnod a finom egyensúlyt az alkalmazkodás és az önérvényesítés között. 
Halak jegy

Illusztráció: Getty Images

  • Gazdag fantáziával és rengeteg kreativitással rendelkezel. Jó eséllyel érdeklődsz egy vagy akár több művészeti ág iránt. Érdemes e téren fejleszteni a képességeidet, tehetségedet, akár hobbiszinten, akár hivatásként, hiszen ez lehet számodra az őszinte kibontakozás egyik útja.
  • Rendkívül együttérző és önfeláldozó ember vagy, ami alkalmassá tesz a segítő munkára, a rászorulók, betegek szolgálatára is. Elengedhetetlen azonban, hogy megtanuld, mikor és mennyit adj. Természetednél fogva a lelked legmélyéről adsz, de ezt sem szabad túlzásba vinned. A feltétel nélküli adakozás csodálatra méltó, de ha nem húzod meg a határokat, kihasználhatnak.
  • Nehézséget okozhat, hogy megbirkózz a saját érzékenységeddel. Hajlamos vagy a szembenézés helyett a menekülést választani és olyan helyzeteket teremteni, melyekben végül is saját magadat teszed áldozattá. Vágysz arra, hogy kényeztessenek és mások oldják meg helyetted a problémáidat. Ha elengeded a gyeplőt, érzelmi szélsőségek, mentális zavarok, vagy akár súlyos függőségek is átvehetik a hatalmat az életed felett. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top