nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. március 29. – április 4. – Szuper lehetőséget kaphatsz a héten!

Régi vágyad válhat valóra az angyalhoroszkóp szerint. Először nem is hiszed el, hogy ez veled történik, de nyugodtan csípd meg magad, a hír tényleg igaz!

Az angyalok szerint vállald bátran az általad képviselt álláspontot és csak azért ne változtass rajta, mert ez bárkinek nem tetszik. Te csak állj ki amellett, amit gondolsz az angyalhoroszkóp tanácsa szerint, de legyél nyitott arra, hogy időnként egy kicsit engedned kell.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten elég bizonytalannak érzed magad a jelenlegi helyzetedben ahhoz, hogy meginogjon a komfortérzeted. Rendkívülien frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik, hogyan tudod alakítani a szituációt. Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá! A hét közepén rettenetesen unalmas papírmunka vár rád, amit nem halogathatsz tovább. Kénytelen leszel átrágni magad rajta, de utána nagyon büszke leszel magadra, hogy milyen precízen megcsináltad.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten úgy érzed, a környezetedben túl sok mindenki próbálja diktálni neked a tempót, túl sokan hiszik azt, hogy tökéletesen tudnak mindent és azt, hogy feltétlenül rászorulsz az életvezetési tanácsaikra. Mivel ez téged rendkívüli módon frusztrál, nyugodtan állj a sarkadra és tudasd velük, hogy te egy olyan személy vagy, akinek megvan a saját életútja, véleménye, elvei, értékrendje. Pénteken olyan lesz a helyzet, mintha teljesen más dimenzióban lennél az egyik kollégáddal, totális a félreértés, ellentétes a motiváció, de mielőtt eldurvulna a szakmai vita, gondolj bele, mit hasznosíthatnál az ő nézőpontjából!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, a héten az az érzésed lehet, hogy valaki egy bizonyos dologban segíteni próbál ugyan, de nem feltétlenül önzetlenül teszi mindezt. Minden szavával azt sejteti, hogy csupán az érdek vezérli. Ha csupán csak ilyen formán hajlandó segíteni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a problémát! A hétvégén elszámolod magad, nagyon rosszul osztod be az idődet, és már szombat délben észre fogod venni, hogy eléggé csúszásban vagy. De mit lehet tenni, ha a rég nem látott barátnőd épp beszélgetni akar, vagy a pasidnak van fontos mondandója?

Rák

Az angyalok szerint hosszú ideje dolgozol egy bizonyos ügyön, nagyon szeretnéd már lezárni a dolgot, kezd minden energiád arra menni, hogy egyetlen dologra koncentrálva, más tennivalókkal nem foglalkozva hátrahagyd ezt az egyet. Ennek érdekében kezdesz kapkodni, amellyel az eddig elvégzett precíz munka is veszélybe kerülhet, hisz egyetlen tollvonással elronthatod az egészet. Ha már eddig dolgoztál vele, most nem érdemes elhamarkodottan a végére rohanni. Sokszor megkapod, hogy túl tárgyilagos vagy a munkádban – és van is alapja ennek a kritikának, rengeteg emberi tényezőt hagysz figyelmen kívül, de egy csütörtöki történet elég sok mindenre megtanít ezzel kapcsolatban. Lassan járj, tovább érsz!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy bizonyos személy a környezetedben rendkívül frusztráló módon, egyfolytában körülötted legyeskedik, mindenáron a bizalmadba szeretne férkőzni. Határozottan utasítsd el, hozd a tudtára, hogy semmi esélye. Nem kell tűrnöd semmi olyasmit, amit idegesítőnek találsz! Türelmes hallgatás és figyelem – ez a kettő lesz a legfontosabb hétvégén. Mindegy, hogy a főnököd akar elbeszélgetni veled, vagy a testvéred szeretné kiönteni a lelkét neked, te maradj nyugodt és figyelj!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten hosszú vívódás után nagy elhatározásra jutsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Nem kell kapkodnod, szerencsés vagy, mert nem hajt a tatár, nincs semmiféle határidő, így tehát adhatsz magadnak elegendő időt arra, hogy mindenféle szempontból fel tudj készülni! Régóta szeretnél a legjobb barátaiddal egy egész estés vagy akár többnapos találkozót? Akkor most kezdd el szervezni, mert elég kaotikus pár hét következik, és nem biztos, hogy lesz időd ezzel foglalkozni vagy időt szakítani a bulira.

Mérleg

Az angyalok szerint nagyon régóta szeretnél elérni valamit, ami fontos számodra, ám egészen a mai napig nem merted megtenni az ehhez szükséges lépéseket attól tartva, hogy esetleg nem sikerül és rendkívül csalódott leszel miatta. Amíg azonban nem próbálod meg, soha nem fogod tudni megállapítani, hogy érdemes volt-e, megérte-e megpróbálni. Legyen benned elegendő bátorság, higgy abban, amit nagyon szeretnél. A te fejedben teljesen más összegek szerepelnek, mint amit a banki kimutatásodon látsz. Kicsit túlzásba vitted a shoppingolást vagy duplán fizettél ki valamit? Mindenképp számolj utána!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valakivel közös projekten dolgozol, amely igen nagy felelősséggel jár, hisz komoly eredményt várnak el tőletek. Épp ezért most semmi mással ne foglalkozz, amíg sikerrel nem abszolváljátok a feladatot, csak erre koncentrálj, adj bele apait-anyait annak érdekében, hogy rajtad ne múlhasson a siker. Ne hallgass senkire, csak a társadra és a feladatodra koncentrálj. Munkahelyeden egy lehetőség is adódik tanfolyamra vagy workshopra, ami szuperül kiegészítené a tudásodat.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a barátnőid parázs vitába keverednek egymással. Tanácsodat kérik, de emiatt szinte borítékolható, hogy az egyik fél garantáltan megharagszik rád. Épp ezért, mivel senkit nem szeretnél a világért sem megbántani, diplomatikusan mondd el, mit gondolsz, egy pillanatra sem egyikük vagy másikuk mögé állva. Jobban teszed, ha hátrébb lépsz kettőt és hagyod, hogy rendezzék egymás között a konfliktusukat. Hétvégén csak a kikapcsolódásra tudsz gondolni, a munkához egyszerűen semmi kedved – van ez így, ki kell bírni pár órát, hogy utána jöhessen a jutalom.

Lány fehér pulóverben

Bizakodón nézz előre! (Fotó: Unsplash)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a többiekkel teljesen ellentétes véleményt képviselsz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, emiatt kicsit kakukktojásnak érzed magad a héten. Nincs azzal semmi baj, ha különböző álláspontot képviseltek, sőt, kifejezetten hasznos időnként mások véleményét is meghallgatni, hisz ha több szemszögből vizsgáltok egy dolgot, rájöhetsz, hogy talán a többieknek van igazuk. A kompromisszumkészség rendkívül pozitív tulajdonságnak számít! Ha zavar az a pár plusz kiló, amit felszedtél, akkor még most sem késő összeállítani egy edzéstervet, hogy nyáron feszesebb legyél. Ehhez igazából nincs is szükséged edzőteremre, keress pár ütős fitneszvideót vagy appot és pár naponta csináld végig a mozdulatsort.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nem várt akadályokba ütközöl egy bizonyos dologgal kapcsolatban, olyannyira, hogy az első pillanatban fogalmad sincs, hogyan fogod tudni megugrani. Kifejezetten jól jön majd, ha csapatban dolgozol, hisz sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtok működni. Ha egyenes az út, miért választanád a kacskaringósat?! Szombatra különösen érzékeny hangulatban leszel, igazából a legjelentéktelenebb apróságokon is képes vagy megsértődni. Próbáld meg nem kimutatni, főleg ne durcizz látványosan, mert holnap cikisen fogod érezni magad miatta.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten lehetőséged adódik arra, hogy egy régóta dédelgetett álmod válthasd valóra. Valaki ugyanis olyan lehetőséget kínál, amelyet meg kell ragadnod ahhoz, hogy beteljesíthesd a vágyad. Nem mindennap jön szembe ilyesfajta lehetőség, de erre szokták mondani, hogy az élethez szerencse is kell, hozzád pedig elég kegyes volt ezúttal a sors. Egyre erősebbnek és fittebbnek érzed magad, vége van a fáradt, hisztis időszaknak, és csomó olyan dologra marad most energiád, amivel nem foglalkoztál az utóbbi időben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top