nlc.hu
Sztárok

Katalin hercegné a hétköznapokban

Ez a fotó megmutatja, milyen anya Katalin hercegné a hétköznapokon

A királyi családról ennyire meghitt és bensőséges fotót még egészen biztosan nem láttál.

II. Erzsébet hivatalos születésnapját szombaton az egész királyi család együtt ünnepelte a Buckingham-palotában. Még Meghan Markle is tiszteletét tette: a friss anyukának, aki május 6-án adott életet első gyermekének, Archie Mountbatten-Windsornak, a királynő hivatalos születésnapi ünnepsége, vagyis a Trooping the Colour volt az első hivatalos szereplése a szülés óta.

A nagyszabású ceremónia mégse Meghan Markle, hanem a kis Lajos herceg miatt lett igazán érdekes. Katalin és Vilmos immár egyéves fiának ugyanis szintén ez volt az első hivatalos szereplése. A kis Lajost, aki hol édesanyja, hol pedig édesapja karján szemlélte az eseményeket, és bájos integetésével az egész világot levette a lábáról, Katalin hercegné erre az alkalomra ugyanabba a szettbe öltöztette, mint amelyet 33 éve ugyanezen az ünnepségen Harry herceg viselt.

A királyi családról a szülinap alkalmából számos fotó készült a Buckingham-palota erkélyén, a legcukibbat azonban eddig még nem mutattuk meg nektek. A képen Vilmos, Katalin és Lajos herceg hármasa látható:

Megkockáztatjuk, se Katalin hercegnéről, se Vilmos hercegről nem láttunk mostanáig ennyire meghitt és intim fotót. Mintha csak egy röpke pillanatra mindketten megfeledkeztek volna az éljenző tömegről és a nyomasztó figyelemről, amelynek kereszttüzében az egész életüket töltik, és megmutatták volna, a gyermekükkel ők is éppen ugyanúgy viselkednek, mint bármelyik másik szülő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top