nlc.hu
Sztárok

Metzker Viki akkor és most

Fel sem ismerhető 23 évvel ezelőtti fotóján Metzker Viki

Metzker Viki igazi átváltozóművész, de 23 évvel ezelőtti fotóján te is meglepődsz.

Metzker Viki, a 34 éves modell 2007 óta lemezlovas. Ezenkívül Miss Hungary szépségversenyen különdíjas, a Miss Tourism Hungaryn pedig fehérnemű különdíjas lett. Az elért eredmények után sok munkaajánlatot kapott Magyarországon, Párizsban, Londonban, Münchenben, Milánóban. Divatanyagokat, címlapokat készített, fürdőruha-kollekciókat mutatott be.

A modell nemrég egy 23 évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról. Nagy a különbség, igaz?

Metzker Viki akkor és most

Te láttad már Metzker Vikit kislányként? (Fotó: Metzker Viki/Facebook)

2007-ben az évben az Év Playmate-jévé is választották, sőt, volt szerencséje találkozni a Playboy atyjával, Hugh Hefnerrel is.

„Már elég öreg szegény. Amikor megláttam őt először, akkor inkább »nagypapaérzetem« volt, és nem a férfit láttam benne. Úgyhogy nekem semmiképp sem vonzó, de hát biztosan megvan az ő sajátos varázsa, amiért még mindig fiatal lányok körében élvezi az életet…” – nyilatkozta korábban Hugh Hefnerről Metzker.

A szépségversenyek után sem tűnt el a közéletből, legutóbb a TV2 Nicsak, ki vagyok? szuperprodukciójában szerepelt, meg is nyerte a versenyt.

A 34 éves egykori playmate olyannyira foglalkoztatott DJ, hogy sokszor arról szólnak a hírek, mennyire kimerült.

Metzker Viki akkor és most

Metzker Viki egy pillanatra sem áll meg (Fotó: Sajtószoba)

Szeptemberben először lebetegedett, majd balesetet szenvedett, amiről közösségi oldalán számolt be.

„Rengetegen írtatok, hogy mi történt… úgyhogy inkább egyszer itt leírom röviden. Tegnap éjjel hazafelé szalagkorlátnak csapódtunk az autópályán 140 tempomattal… Óriási szerencse, hogy az autó nem borult fel és nem maradtam ott… hogy megúsztam ennyivel… hogy nem kapott telibe egy másik kocsi, miközben becsapódtunk, hogy nem borult fel, hogy saját lábon kiszálltam. Biztosan vigyáz rám valaki odafentről, mert az elmúlt hetekben csőstül jött a baj…” – írta a DJ, akiért nagyon aggódnak rajongói.

Új kihívás

Metzker Vikit új szerepben láthatjuk, méghozzá a Dancing with the Stars 2. évadában mutatja meg tánctudását. A DJ-nek azonban nincs szerencséje, próba közben súlyosan megsérült.

„Nagyon szerettem ezt az akrobatikus elemet, amit addig minden alkalommal gond nélkül sikerült megcsinálni. A próbán viszont ahogy felkapott Norbi, valahogy odaütődhetett a bordám a vállcsontjához, és hallottam a reccsenést”mesélte a lemezlovas, akit azonnal kórházba vittek, jelenleg pihen.

Metzker Viki akkor és most

Metzker Viki a Dancing with the Stars versenyzőjeként (Fotó: Sajtószoba)

Jövőre férjhez megy

Az idén májusban eljegyzett Metzker Viki és párja, a BSW formáció Gabenje jövőre hivatalosan is összeköti az életét. Mivel mindketten nagyon elfoglaltak, egy esküvőszervező cégre bízták a nagy nap megszervezését. 

„Egyelőre nem foglalkoztunk sokat az esküvővel, mert most indult be igazán a munka, rengeteg fellépésünk lesz. (…) Mindketten ragaszkodunk a formalitáshoz, hogy egy évvel az eljegyzés után házasodjunk össze. (…) Szeretném a szervezést biztos kezekbe adni, mert nekünk nem fér bele az időnkbe” – árulta el a Borsnak a DJ, aki kicsi, míg párja nagy lagziról álmodik. 

Akkor és most, avagy mi lett velük:

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top