nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina akkor és most

Gombos Edina mit sem változott az elmúlt 15 évben

Gombos Edina és férje, Albertó már hét éve az Egyesült Államokban él.

Gombos Edina és családja hét évvel ezelőtt döntött úgy, hogy a tengerentúlra költöznek. Az egykori műsorvezető korábban arról is mesélt, hogy egyáltalán nincs honvágya.

Gombos Edina akkor és most

Gombos Edina 2007-ben, 15 évvel ezelőtt. (László Szabolcs/smagpix)

„Épületekhez, utcákhoz, városokhoz nem kötődöm. Ha valami hiányzik, akkor az az otthon maradt családom, hogy mondjuk leüljek a szüleimmel beszélgetni a barackfa alá, belekóstoljak apukám pálinkájába és anyukám házi sütijébe. Bográcsozzunk, szalonnát süssünk, együtt nevessünk. Édesanyám karácsonykor meglátogatott minket, és a gyerekek is nagyon örültek, hogy pár hétig velünk lakott” –mesélte Edina, aki azt sem zárja ki, hogy a férjével a nyugdíjas éveikre visszaköltözzenek Magyarországra.

Gombos Edina férjével:

Korábban azzal indokolta, hogy Amerikába költöztek, hogy kiégett:

“A motiváció tehát az én krízisem volt, huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem. Azt éreztem, nem tudok már hova fejlődni, amit akartam, azt elértem, így kell kiszállnom, amikor a csúcson vagyok, amikor jók a dolgok, nem pedig akkor, amikor ellenkező az irány és lefelé megy.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top