nlc.hu
Sztárok

Sexiest Man Alive akkor és most

Mi lett veled, Bradley Cooper? Így néznek ki most a világ legszexibb férfijai

Nézd meg, hogy változtak azok a férfiak, akiket az elmúlt kicsit több mint 20 évben a People magazin az év legszexibb pasijának választott!
Bradley Cooper fiatalon

Ha minket kérdezel, idén kiváló helyre került a Sexiest Man Alive cím: Chris Evans külsőre és belsőre is megtestesíti azt a vonzó férfit, akire 2022-ben szükségünk van. De vajon minden évben ilyen jól döntöttek a People szerkesztői? Hiszen az elismerést már egészen 1985 óta ítélik oda az általuk aktuálisan szívtiprónak tartott sztároknak – a sort Mel Gibson nyitotta még a Mad Max-korszakában, amikor tényleg nagyon jól nézett ki. Azonban tudjuk, hogy a színész reputációja eléggé megromlott az évtizedek során, és így valahogy már nem is tartjuk őt olyan szexinek (attól függetlenül, hogy hány éves, hiszen a kor sem a férfiaknál, sem a nőknél nem lehet meghatározó faktor a témában). 

Éppen ezért összegyűjtöttük a 21. század legdögösebb férfijait: megnéztük, kik kerültek az elmúlt 22 évben a People címlapjára, és azt, hol vannak most, 2022-ben. Vajon mindannyian ugyanolyan vonzók maradtak? Volt, aki vesztett a varázsából? Netán van olyan, aki még annál is szexibb lett, mint mikor megkapta a magazin elismerését? Ezekre a kérdésekre tőled (is) várjuk a választ: böngészd át a galériát, majd írd meg a véleményed kommentben!

Sexiest Man Alive akkor és most
Megnézem
Összes kép (21)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top