nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csutinak nem lesz könnyű karácsonya

Szabó András Csuti: „Nehéz lesz az ünnepi időszak”

Igyekszik derűs maradni és a gyerekekre koncentrálni.

Szabó András Csuti mögött nehéz év áll. Év elején szétmentek volt feleségével, Kulcsár Edinával, időbe telt, míg rendszerbe állt, Csuti mikor lehet a gyermekeivel. Rátalált a szerelem, majd szakított, elvesztette több közeli hozzátartozóját is. Mindezek ellenére igyekszik derűs maradni, és bár rengeteg a munkája, várja már az ünnepeket. 

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

„Nem pörögtem még rá a karácsonyra, a ház külsejét már feldíszítettem, de még a belsejének és a kertnek várnia kell. Csütörtökig még forgatok, utána azonban teljes erőmmel belevetem magam a készülődésbe. A gyerekekkel írtunk levelet a Mikulásnak és a Jézuskának is, és én is már jó ideje gyűjtöttem az ötleteket az ajándékokra – mesélte a Borsnak az üzletember, aki arról is beszélt, igyekszik minél tovább megtartani a gyerekeiben a hitet a Mikulásban és Jézuskában. — Nehéz lesz az ünnepi időszak, az biztos. Ez az első karácsonyom, amikor már egyik nagymamám sem lesz velünk. Viszont 26-án elutazunk a gyerekekkel kicsit pihenni. Ott lesz édesanyám és nevelőapám is, nagyon várom, garantáltan jól fogjuk érezni magunkat. Szülőként is jó dolog várni, látni a gyerekeid szemében ezt a csillogását, örömöt, amit az ünnep okoz. Annyira jó gyerekek, rengeteg örömöt adnak nekem. Úgy gondolom, ennél többet nem is kívánhatok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top