nlc.hu
Sztárok
Továbbra is koncertezik Dolly

Meggondolta magát Dolly, mégsem vonul vissza

Elárulta az okokat a 75 éves énekesnő.

A Blikk beszámolója szerint több százan várták és hatalmas ovációval köszöntötték a bakonycsernyei falunapon tartott koncertjén az állatkínzási botrányba keveredett Dollyt. Már a fellépés előtt folyamatosan üdvözölték őt a rajongók, az énekesnő pedig imádott minden, a színpadon töltött percet. Belátta, mégse szeretne még visszavonulni, mivel neki a munka az élete.

Dolly

Addig fog koncertezni Dolly, ameddig csak bírja – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Valóban volt bennem egy ilyen gondolat, hogy jövőre a Hungária és az életműkoncert lesz a pályafutásom csúcsa, és talán ott kéne abbahagyni. (…) Akkoriban nagyon kimerült és fáradt voltam” – mondta el Dolly, aki belátta: nem tudná a színpad nélkül elképzelni az életét.

„Ha meglátom a közönséget, minden örömöm, bánatom kint hagyom, és szinte euforikus állapotba kerülök. Nem akarom ezt kizárni az életemből” – indokolta a bulvárlapnak, hogy miért gondolta meg magát. – Csinálom, ameddig csak bírom és van rám igény” – jelentette ki a legendás énekesnő.

Dolly amúgy idén májusban, a 75. születésnapján jelentette be, hogy másfél év múlva befejezi a 43 évvel ezelőtt indult pályafutását, azaz végleg visszavonul a színpadtól. „Veszem a kalapom és lelécelek, vagyis abbahagyom a szakmát” – mondta akkor, hozzátéve: 1980 óta egyetlenegyszer volt egy 12 napos szabadsága, mivel az elmúlt évtizedekben folyamatosan talpon volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top