nlc.hu
Sztárok
A Sztárbox eddigi legnagyobb pofonjai

Csak erős idegzetűeknek: összeszedtük a Sztárbox eddigi legvéresebb pofonjait

Több alkalommal is olyan jött ki győztesként, akire senki nem számított.

Október végén startolt az RTL Sztárbox című műsora, ami már az első alkalommal hatalmas meglepetéseket tartogatott. Az elmúlt hetekben többen voltak, akik igencsak nagy szájjal szálltak be a ringbe, majd csúfos vereséget szenvedtek. 

Árpa Attila és Nagy Ervin

Fotó: RTL

Ilyen volt például Berki Mazsi és Megyeri Csilla összecsapása. Az utóbbi hónapok óta azt közvetítette, mennyire kemény lett a boksztól, ráadásul úgy beleszeretett a sportba, hogy még egy pár bokszkesztyűt is magára varratott. Sokak meglepetésére, Mazsi könnyedén kerekedett felül az ellenfelén. A mérkőzés alatt Mazsi ügyesen használta a hosszú kezeit, Csillának még a szája is vérzett. A meccs alatt megszólalt Csilla párja, Zsolti, aki ugyan látta, hogy a párja elfáradt, de bízott benne, hogy előre viszi majd a „parasztvér”. Mazsi azonban egyértelműen uralta a ringet. Végül egyhangú pontozással győzedelmeskedett.

Berki Mazsi és Megyeri Csilla
Megnézem
Összes kép (4)

Őket követte Árpa Attila és Nagy Ervin, ami nem volt túl hosszú küzdelem. Mindössze 38 másodperc volt hátra az első menetből, amikor Ervin akkora ütéseket kapott, hogy padlóra került, amit a bíró úgy ítélt meg, hogy túlságosan durvák voltak ahhoz, hogy a színész folytassa a meccset. Ervin először nem is értette, mi történt, majd csalódottan vette tudomásul, hogy számára ennyi volt a Sztárbox.

Árpa Attila és Nagy Ervin
Megnézem
Összes kép (4)

A második Sztárbox adásban Istenes Bence és Schobert Norbi Jr. óriási fordulatszámon bokszolták végig a négy menetet. A mérkőzés előtti hetekben ment az adok-kapok mindkét féltől, így már sokan várták, hogy vajon melyik híresség kerül ki győztesként: a 18 éves sztárcsemete vagy a 36 éves kétgyermekes családapa. Az már a bejátszásokból kiderült, hogy Bence és Norbi keményen készültek a műsorra. A küzdelem során becsúszott pár látványos ütés, Schobertnek az elején megsérült és egyre jobban vérzett az orra, de ez sem állíthatta meg. Végül a mérkőzést pontozással nyerte meg Istenes Bence.

Istenes Bence és ifj. Schobert Norbi
Megnézem
Összes kép (4)

Utánuk jött Brasch Bence és KKevin bunyója. A színész és a rapper bőven a mérkőzés előtt durván beszólogattak egymásnak. Bár mindketten biztosak voltak benne, hogy győztesen kerülnek ki a ringből, végül Bencének lett igaza. A színész a győzelem után mikrofont ragadott, és hatalmas hévvel a következőket mondta:

…az az előadófajta, aki arról rappel, hogy akkor vagyok király, hogy mennyi pénzem van, milyen autóm van, milyen házam van. Nincsen drága órám, nincsen drága autóm, viszont felkészültem és egyelőre elértem, amit akartam. Ezt tanácsolom nektek is, köszönöm!

Brasch Bence és KKevin
Megnézem
Összes kép (4)

Végül Szegedi Fecsó és Curtis is megvívtak egymással. Sportos múltja ellenére, a rapper alulmaradt, hiszen mint mondta, sörivással, meccsnézéssel és pörköltevéssel készült. Meg is lett az eredménye, Fecsónak pedig alig kellett megerőltetnie magát

Szegedi Fecsó és Curtis
Megnézem
Összes kép (4)

A Sztárbox következő adásában tagadhatatlanul Rácz Jenő és Kabát Péter váltotta ki a legnagyobb visszhangot. A férfi középsúly két, talán legnagyobb sztárja az életben jó barátok, így mindenki egy barátságos, mégis kemény ringbe szállásra számított. Az első menet végén még a volt focista párja, Róka Adrienne is azt mondta, hogy Peti elszánt és biztosan győztesen végez, ám ami ezután jött, az mindenkit ledöbbentett. A második menet végén Rácz Jenő két kőkemény csapottal megfogta Kabátot, majd egy jobbegyenessel a földre küldte az ellenfelét, aki ájultan esett össze

Rácz Jenő és Kabát Peti
Megnézem
Összes kép (4)

Az utolsó adásban mindenki Rácz Jenő és Istenes Bence összecsapását várta, leginkább az előzmények miatt.

Pici mocsok is benne volt a mérkőzésben, mert azért adtunk egymásnak, ahol csak tudtunk, amikor csak lehetett. Ilyen a boksz. Ez is egy műfaj

 – mondta Rácz Jenő a vasárnap esti mérkőzés után, melynek végén ő győzedelmeskedett Istenes Bencével szemben. A műsorvezető nem igazán akart kezet fogni a sztárséffel annak sikere után, ám végül megtette. Bence azt mondja, nem sportszerűtlenségből tett ilyet. „Félreértés ne essék, mielőtt bárki elkezd támadni, hogy nem akartam a Jenővel kezet fogni, de olyan ordenáré dolgokat ordított egész meccs közben, nem tudom, lehetett-e hallani… Szerintem nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele” – nyilatkozta Istenes Bence, majd ránézett Rácz Jenőre, azt kérdezte tőle, hogy „mi van?!”. A feszültség szinte tapintható volt a stúdióban, a nézőtér is két részre szakadt, ahogyan azóta az internet és az egész celebvilág is

Istenes Bence és Rácz Jenő
Megnézem
Összes kép (4)

Végül, de nem utolsó sorban: habár Szegedi Fecsó könnyedén ütötte ki Curtist, Brasch Bencével ugyanúgy meggyűlt a baja, mint Kkevinnek. Szegedi a második menetig bírt a támadásokkal, amikor is Brasch egy arcra csapott jobbegyenessel padlóra küldte őt. Az üzletembernek az orra sínylette meg a jobbos csapást.

Brasch Bence és Szegedi Fecsó
Megnézem
Összes kép (4)

Te mit tippelsz, ki lesz a Sztárbox végső győztese? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top