nlc.hu
Trend

A CFDA 2023 gála ruhái

Sikkes Kardashian és mutogatós férfi a vörös szőnyegen – A CFDA-gála leg-leg-leg ruhái

Ameddig mi aludtunk, lezajlott egy gála, ahová Kim Kardashian visszafogottan és elegánsan öltözött fel. Tényleg. És hogy mit viseltek a többiek? Mutatjuk.

Mára virradóra rendezték meg New Yorkban a Council of Fashion Designers of America (CFDA), vagyis az Amerikai Divattervezők Tanácsának díjátadóját, mely a tengerentúli divatipar második legjelentőségteljesebb szakmai gálája – a Met-gála után. Persze, a meghívottak öltözékei is ennek megfelelő jelentőséggel bírnak. Íme a leg-leg-leg ruhák az idei eseményről!

Kim Kardashian tőle abszolút szokatlan módon ezúttal a visszafogott eleganciára szavazott ebben kissé gót hangulatú Chrome Hearts estélyiben. Jó alaposan nézzük meg, mert ritkán látni így!

CFDA-gála 2023

Kim Kardashian (Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Serena Williams Fashion Icon (Divatikon) díjat vehetett át a gálán, ahová ehhez minden tekintetben méltó öltözéket választott: egy fekete, flitteres Thom Browne kreációt, egész estét betöltő, puffos ujjakkal. 

CFDA-gála 2023

Serena Williams (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Winnie Harlow szupermodell egy retró hangulatú Marc Jacobs kreációban érkezett, melyet a sztárok aktuális kedvenc lábbelijével, egy Kiki csizmával párosított, szintén az amerikai kreátor kollekciójából.

CFDA-gála 2023

Winnie Harlow (Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

Vanessa Hudgens a klasszikusan drámai megjelenés mellett tette le a voksát ebben a fekete, magasan sliccelt Vera Wang estélyiben, bőr operakesztyűkkel.

CFDA-gála 2023

Vanessa Hudgens (Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Az eseményen – ugyanilyen operakesztyűben – megjelent természetesen maga Vera Wang is. A 74 éves divattervező, aki saját bevallása szerint gyorskajával és vodkával tartja formában magát, saját kreációjában mutatta meg ezt a bizonyos formát. Nem mellesleg, tette mindezt smink nélkül.  

CFDA-gála 2023

Vera Wang (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

A gigarózsával továbbra sem lehet mellélőni a vörös szőnyegen. Rosario Dawson amerikai színésznő Mara Hoffman kollekciójából választotta ezt a midaxi fazonú kreációt, melyet hiperstílusos kiegészítőkkel és a cipője fodraihoz tűpontosan passzoló árnyalatú rúzzsal küldött meg. 

CFDA-gála 2023

Rosario Dawson (Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Nem, nem volt azért mindenki feketében, fehérben, vagy fekete-fehérben. Chloë Sevigny például a jövő év egyik várható trendszínében, kanárisárgában világította be a nem vörös „vörös szőnyeget”. Az aszimmetrikus vonalú ruha Christopher John Rogers kreációja. 

CFDA-gála 2023

Chloë Sevigny (Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

Coco Rocha szupermodell mintha egyenesen egy nyolcvanas évekbeli kifutóról teleportált volna a gálára ebben a fekete-rózsaszín outfitben, melynek minden egyes eleme külön-külön és együtt is hamisítatlan statement darab.

CFDA-gála 2023

Coco Rocha (Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

Hogy lehet-e kifogástalanul elegáns és való-e vörös szőnyeges eseményre egy farmer farmerrel összeállítás? Nos, az est háziasszonya, Anne Hathaway és a Ralph Lauren divatház ezzel az outfittel meglehetősen egyértelműen tisztázta ezt a kérdést.

CFDA-gála 2023

Anne Hathaway (Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Lola Tung amerikai színésznő és modell a kristálycsillár és a pucérruha pazar szerelemgyerekét öltötte magára a Balmain divatház aktuális őszi-téli kollekciójából. 

CFDA-gála 2023

Lola Tung (Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Nem csak egyet, de rögtön többet is a csavartak a szalmakalapon a Cult Gaia tervezői, aminek az eredménye ez a valóban kreatív öltözék lett, melyet nem csak mintha, hanem konkrétan az amerikai rapper-énekesnő Saweetie domborulataira szabtak. 

CFDA-gála 2023

Saweetie (Fotó: John Nacion/Variety via Getty Images)

Ha eddig nem létezett volna szatírsikk, akkor Law Roach amerikai celebstylist és a Luar márka alapítója, Raul Lopez tettek róla, hogy legyen. A szatírkabát-fehér ing-nyakkendő-fecske-neccharisnya kombó voltaképpen csupán szolid kísérője volt annak a kétségkívül innovatív ruhadarabnak, mely leginkább egy letolt nadrágot imitáló szoknyaként definiálható. 

CFDA-gála 2023

Law Roach (Fotó: John Nacion/Variety via Getty Images)

Ez is érdekelhet vörös szőnyeg történelem Hollywood Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top