Horoszkóp

Ilyen verdát vezetnének szívük szerint a csillagjegyek

Milyen járgányt vezetnének szívük szerint a csillagjegyek? Mindenki más és más típusra vágyik. Vajon melyik autó illik a leginkább a személyiségedhez? A horoszkópból még ez is kiderül. Száguldj velünk képzeletben a kedvenc verdáddal.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként dinamikusabb és meglehetősen lobbanékony csillagjegynek számítasz. A gyorsaság, a minőség számodra alapvető az autód esetében is. Gyűlölöd a lassúságot, a körülményeskedést, így nem véletlen, hogy szíves szerint egy piros Audi sportkocsi mellett döntenél.

autók verda kos horoszkóp

A Kos szereti a száguldást (iStock)

A Bika (április 19. – május 20.)

bika csillagjegy autóvezetés horoszkópBika jegyűként gyakorlatias típus vagy. Nálad a használati érték, a praktikum biztosan elsőbbséget élvez. Az autód legyen biztonságos, minden körülmények között használhasd, szóval, semmilyen se hagyjon cserben. Ezért is illik hozzád a Range Rover terepjárója.

autók verda bika horoszkóp

A Bika megbízható autóra vágyik (iStock)

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek csillagjegy horoszkóp autóvezetésIkrek jegyűként a szórakozás, a szabadság érzése nagyon fontos a számodra. Nem vágysz túlzottan feltűnő dolgokra, így az autók közül sem a legnagyobbat választod. Legyen cuki, ugyanakkor hozzád hasonlóan fürge és okos, épp mint a Smart roadster.

autók verda ikrek horoszkóp

Az Ikrek okos és fürge (iStock)

A Rák (június 21. – július 22.)

rák csillagjegy autóvezetés horoszkópRák jegyűként a család, a gyerekek különösen fontosak a számodra. Persze a kényelmet is nagyon szereted. Szíved szerint vérbeli családi limuzin mellett döntenél, amiben bőven van hely az összes holminak, amikor útra keltek. A Mazda 6 tökéletesen illik a személyiségedhez.

autók verda rák horoszkóp

A Rák mindig a családra gondol (iStock)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán csillagjegy autóvezetés horoszkópOroszlán jegyűként gyakran az utak királyának érzed magadat. Szereted a pompát, a luxus holmikat, és csöppet sem bánod, ha kiemelkedsz a tömegből, ha mindenki téged figyel. Nem véletlenül illik hozzád a leginkább a királyi megjelenésű Mercedes C-osztály.

autók verda oroszlán horoszkóp

Az Oroszlánhoz királyi autó illik (iStock)

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz csillagjegy autóvezetés horoszkópSzűz jegyűként mindenkor lehető legjobbra törekszel. Számodra is fontos a praktikum, de a költségeket, a kezelhetőséget, a vezetési élményt is nézed. Nem véletlenül ideális választás az elektromos BMW I3 a számodra. Nemcsak szép és kicsi, de praktikus, takarékos és környezetkímélő verda is.

autók verda szűz horoszkóp

A Szűz a takarékosság, a környezetvédelem híve (iStock)

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg csillagjegy autóvezetés horoszkópMérleg jegyűként imádod a luxust, a ragyogást, az igazán szép és formatervezett tárgyakat. Remek ízlésedhez, kitűnő stílusodhoz melyik autó is illene jobban, mint a csoda szép Maserati. Ezzel a luxusverdával valódi sztárnak érezheted magadat.

autók verda mérleg horoszkóp

A Mérleg sztárnak érezheti magát ebben az autóban (iStock)

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió csillagjegy autóvezetés horoszkópSkorpió jegyűként szíved szerint olyan autót választanál, amely nemcsak nagyon mutatós, de jól tűri a különböző és nehezebb terepviszonyokat is. Számodra a Nissan X-Trail mindenképpen optimális választás.

autók verda skorpió horoszkóp

A Skorpió minden akadályt le akar gyűrni (iStock)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas csillagjegy autóvezetés horoszkópNyilas jegyűként, ha tehetnéd, folyamatosan úton lennél, hiszen életed az utazás. Így nem meglepő, hogy hozzád a lakóautók illenek a leginkább, egy ilyennel a szabadság minden formáját kiélvezheted. Bármikor megállhatsz, bárhol alhatsz, bármerre utazhatsz.

autók verda nyilas horoszkóp

A Nyilas szíve szerint lakóautóval fedezné fel a világot (iStock)

A Bak (december 22. – január 19.)

bak csillagjegy autóvezetés horoszkópBak jgyűként az egyik legmegbízhatóbb csillagjegynek számítasz. Elegáns a megjelenésed, az üzleti életben sikert sikerre halmozol. Pontosan ilyen autó illik hozzád. A Porsche Cayanne nemcsak rendkívül elegáns, meglehetősen drága is. Valódi státuszszimbólum.

autók verda bak horoszkóp

A Bak autója valódi státuszszimbólum (iStock)

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő csillagjegy autóvezetés horoszkópVízöntő jegyűként az újítások, az egyediség híve vagy. Az autók között is a futurisztikus, különleges megjelenésű típusokat kedveled. Persze, az sem baj, ha kedvedre száguldozhatsz, és megélheted a valódi vezetés és szabadság örömét. Az Audi R8 sportverdának képtelen lennél ellenállni.

autók verda vízöntő horoszkóp

A Vízöntőhöz a jövő autója illik (iStock)

A Halak (február 19. – március 20.)

halak csillagjegy autóvezetés horoszkópHalak jegyűként meglehet, hozzád inkább valamilyen jacht vagy hajó illene. Az autók közül a Halak biztosan nem választana nagy méretűt, mert a parkolással időnként még így is meggyűlik a baja. A Peugeot 208 kék színben bőven megteszi.

autók verda halak horoszkóp

Ha nincs jacht, jó a kisautó is (iStock)

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top