nlc.hu
Család

Megmutatta a tetkóit a céges fotókon az üzletasszony

Imádja a net az üzletasszony tetkós céges portréfotóit

Az üzleti életben dolgozó nő felvállalta a tetoválásait a céges fotókon.

A céges portréfotók nem éppen az egyéniségünk megmutatásáról híresek, de egy amerikai nő a hivatalos fényképeken mutatta meg a tetoválásait.

Jessica Leonard korábban mindig eltakarta a tetkóit, ám új munkahelyén, az ohiói Evolution Capital Partnersnél a főnöke bátorította, hogy legyen „hangos és büszke”.

A számviteli és befektetési vezetőként dolgozó nő először úgy gondolta, hogy a személyes LinkedIn-profilján használja majd a kosztümfelső nélküli, tetkós képet, a céges weboldalon pedig a visszafogottabbat. Előtte azért egyeztetett a főnökével, aki azt mondta, hogy a céges weboldalra is menjen a tetkós fotó.

Megmutatta a tetkóit a céges fotókon az üzletasszony

Jessica Leonard a céges fotókon is felvállalta a tetoválásait (Fotó: Jessica Leonard/Wetzler Studios)

„Őszintén megdöbbentem. Megszoktam, hogy a nyári hőségben is hosszú felsőt viselek, hogy minden megbeszélésen igazgatom a kosztümfelsőm ujját, hogy a hajamat úgy hordom, hogy senki ne láthassa meg a fülem mögötti kis tetoválást, hogy kerülöm a láb- vagy bokatetoválásokat, mert attól tartok, hogy soha többé nem viselhetek szoknyát üzleti környezetben. Nagyon sokszor úgy éreztem, hogy vigyáznom kell, nehogy túlságosan sokat mutassak magamból” – mondta Jessica.

A tetoválásait megmutató céges fotóról szóló bejegyzése hatalmasat ment a neten, több mint 30 ezren lájkolták.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top