Horoszkóp

Ilyen csodaszép macskák illenek a csillagjegyekhez

Íme a leggyönyörűbb és legédesebb macskák listája. Mindegyik imádni való, mindegyik kedvesen dorombol, mindegyik a szeretetedre, a gondoskodásodra vágyik. De melyik macska illik a leginkább hozzád? A rendhagyó horoszkópból kiderülnek a részletek. Annyira cukik, igaz?

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként rendkívül energikus típus vagy. Kedveled az újat, az egyedit. Nem véletlenül találod meg az összhangot könnyedén ezzel a csodaszép brit rövidszőrű macskával. Ő ugyanis nagyon sok mindenben hasonlít hozzád.

macska horoszkóp kos csillagjegy

A Koshoz a brit rövidszőrű cica illik a leginkább (Thinkstockphotos)

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként kitartás, hűség, megbízhatóság, praktikusság jellemez. Makacs és független természetedhez nem is illik jobban más macska, mint ez a bájos cicus. A sziámi macska legalább annyira vágyik a kényelemre, mint te.

macska horoszkóp bika csillagjegy

A sziámi macska elrabolja a Bika szívét (Thinkstockphotos)

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként nyitott és ambiciózus, társaságkedvelő és kifejezetten cserfes típus vagy. Hozzád olyan macska illik a leginkább, amelyik szívesen játszik, és ott dorombol melletted, amikor csak szükségét érzed. A kedves természetű és csodaszép perzsa cicával pillantok alatt örök barátságot kötsz. 

macska horoszkóp ikrek csillagjegy

A gyönyörű perzsa macskának nem tud ellenállni az Ikrek (Thinkstockphotos)

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként az egyik legtitokzatosabb csillagjegynek tartanak téged. Kedves és érzékeny személyiségedhez különösen jól illik az Amerikából származó különleges Ragdoll fajtájú macska. Gyorsan és könnyedén hangolódtok egymás hullámhosszára. Kétségtelenül imádni fogjátok egymást.

macska horoszkóp rák csillagjegy

A Rák a Ragdoll macskával kerül azonos hullámhosszra (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként tekintélyt parancsoló a megjelenésed és a természeted. Hozzád valódi nagymacska, akár egy oroszlán illik. Mivel lakásban nem egyszerű oroszlánt tartani még neked sem, ezért a horoszkóp igazi szépséges vadmacskát, a Main Coon cicát javasolja neked. 

macska horoszkóp oroszlán csillagjegy

A Main Coon pontosan olyan, mint az Oroszlán (Thinkstockphotos)

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként mondhatni rettegsz az állatszőrtől, nemcsak a munkahelyeden dolgozol keményen, de otthonod tisztaságáért is mindent megteszel. Mégsem tudsz ellenállni ennek a csodaszép csíkos bengáli macskának. Ő nagyon jól érzi magát a lakáson kívül is, szóval nem kell akkor sem aggódnod, amikor éppen a a szőrét hullatja.

macska horoszkóp szűz csillagjegy

A bengáli macskának még egy Szűz sem képes ellenállni

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként kecsesség, elegancia, szépség, vonzó külső jellemez téged. A hozzád leginkább illő cica is pontosan ilyen elegáns és gyönyörűséges. A karthauzi macskában minden megvan, ami benned is megtalálható, ezért lesztek elválaszthatatlan barátok.

macska horoszkóp mérleg csillagjegy

A karthauzi macska épp oly elegáns, mint a Mérleg maga (Thinkstockphotos)

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként a mély érzelmek, titokzatosság és különleges kisugárzás jellemez. Hűséges természetedhez hasonló társra vágysz. Az abesszin macska legalább olyan rejtélyes és ragaszkodó, mint te. Könnyedén megtaláljátok a közös hangot.

macska horoszkóp skorpió csillagjegy

A Skorpió hűséges társa az abesszin cica (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként a szabadságról szól az életed. Tüzes természetednek köszönhetően ég benned a vágy a kalandokra. Optimista, nagyon szerethető személyiségedhez kitűnően passzol a nagyon egyedi és különleges orosz kék macska. Az első pillanatban egymásra találtok.

macska horoszkóp nyilas csillagjegy

Az orosz kék macska a Nyilas tökéletes társa (Thinkstockphotos)

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként alapvetően nyugodt és kiegyensúlyozott típus vagy. Mélyek az érzelmeid, amelyeket tudatosan kezelsz. Inkább visszafogottságodról, empátiádról vagy ismert. Nem véletlenül illik hozzád annyira a hasonlóan kiszámítható burmai macska. Könnyedén kijöttök egymással, hiszen ő nem az a cicus, aki folyamatos dédelgetésre vágyna.

macska horoszkóp bak csillagjegy

A burmai macska a Bakhoz hasonlóan fegyelmezett (Thinkstockphotos)

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként a szabadság, a függetlenség híve vagy. Igaz, a háziállatok korlátozhatnak ebben a törekvésedben, de az amerikai rövidfarkú macskának még te sem tudsz nemet mondani. Ráadásul ő hozzád hasonlóan önálló és szabad, kedvére jön-megy. Valójában nem is igazán korlátozzátok egymást.

macska horoszkóp vízöntő csillagjegy

Az amerikai rövidfarkú cicával gyorsan barátságot köt a Vízöntő (Thinkstockphotos)

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként kedves és segítőkész a természeted, nagyon sok szeretet lakozik a szívedben. Szinte bizonyosan elolvadsz, amikor először meglátod az egzotikus rövidszörű macskát. Annyira cuki, annyira bájos, hogy képtelenség őt nem szeretni. Kétségtelenül az első pillanattól fogva örök barátság szövődik közöttetek.

macska horoszkóp halak csillagjegy

Elrabolja a Halak szívét az egzotikus rövidszőrű cica (Thinkstockphotos)

(via The DailyNet)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top