Ezekkel a csillagjegyekkel jobb, ha nem randizol

nlc | 2018. November 10.
Melyik csillagjeggyel nem érdemes randiznod? Ki az, akivel a legnagyobb erőfeszítések ellenére sem találjátok meg a párkapcsolatban az összhangot? A horoszkópból kiderül.

Kos

A Kos nem a türelméről ismert, ezért ha az érzékeny Rákkal kezd randizni, annak szinte biztosan nem lesz jó vége. A Kos nem riad meg a kockázatvállalástól, sőt minden kalandba bátran fejest ugrik. A Rák ugyanakkor tétovázik, mindent többször is átgondol, elemez, terveket készít, ami csöppet sincs a Kos ínyére.

Bika

A Bika a változást nagyon nem kedveli, szereti a megszokottságot, az ezzel járó stabilitást, azt, amikor a dolgok a helyükön maradnak. A Vízöntőt éppen ezért jobb elkerülnie, ő ugyanis szereti felrúgni a szabályokat, akár szórakozásból is. A Bika képtelen ezt tolerálni, így jobb, ha meg sem próbál közeledni hozzá, és valaki mással randizik a Vízöntő helyett.

Ikrek

Senkit sem talál unalmasabbnak az Ikrek, mint a Bakot. Bár nagyon is kedvesnek találják egymást, az a bizonyos szikra mégsem nem pattan ki közöttük. A Bak becsületessége az Ikrek idegeire megy, hiszen ő akkor is ragaszkodik az igazsághoz, ha ezzel súlyosbítja a dolgokat. Az Ikrek ösztönös megnyilvánulása sem fér össze a Bak rendszerezett és megtervezett életével.

Jobban teszed, ha ezzel a csillagjeggyel nem randizol (Thinkstockphotos)

Rák

A Rák csillagjegyet az érzelmei mozgatják, így olyan társra van szüksége, aki megérti, milyen folyamatokon megy keresztül, és támogatja, amikor erre nagy szüksége van. Ha a mély érzésű, kritikára hajlamos Szűzzel kezd randizni, számolnia kell azzal, hogy a nézeteltérések mindennaposak lesznek, a kapcsolatot inkább folyamatos viták jellemeznék.

Oroszlán

Természeténél fogva az Oroszlán vicces, flörtölő, nagyon közvetlen. Ezek a tulajdonságok pedig csöppet sem férnek össze a féltékenységre hajlamos Skorpiónál. Az Oroszlánnak szüksége van a folyamatos megerősítésre, míg a Skorpiótól nem könnyű még egy őszinte dicséretet sem kicsikarni. Ezzel pedig ellöki magától az Oroszlánt.

Szűz

A Nyilas előszeretettel fordul olyan dolgok felé, amiket kihívás megszerezni, míg a Szűz ebben egyáltalán nem hisz. Kettejük párkapcsolatának az sem tesz jót, hogy a Nyilas szereti a szabadságot, ám időnként túl messzire megy, és meggondolatlanul cselekszik. Azon pedig egyikőjük sem gondolkodik el, tettével mennyire megbántja a másikat.

Mérleg

A lobbanékony és szenvedélyes Skorpió mindenért harcol, amit szeret és fontos neki. Ha emiatt összetűzésbe kerülne valakivel, az a legkevésbé sem zavarja, sőt, talán még örül is neki. A Mérleg természeténél fogva békéltető típus, a viták harmonikus elsimítására törekszik. Amit pedig nem ért a Skorpióban, hogy miért kell valakivel ölre menő küzdelmet folytatni, amikor zökkenőmentesen is meg lehet oldani a konfliktust.

Skorpió

A nagyfokú függetlenségi vágy és az akadályok ledöntése iránti igény miatt a Skorpió és a Kos látszólag jól kijön egymással. Ám mindketten erős egyéniségek, így valójában állandó harc a kettejük viszonya. A párkapcsolat a kölcsönösségen alapszik, ám számukra csak egy újabb színtér, ahol vezető pozícióra törhetnek.

Nyilas

A Nyilas szereti a változatosságot, az állandó mozgást, az új emberekkel való ismerkedést. Kulcsszava az ösztönös cselekvés, amit a Bika ki nem állhat. Ő ugyanis jóval racionálisabb gondolkodású, két lábbal jár a földön, míg a Nyilas akkor érzi jól magát, amikor fenekestül felforgat mindent. Már csak ezért is jobb, ha nem a Bikával randevúzgat.

Ezek a csillagjegyek nem illenek egymáshoz (Thinkstockphotos)

Bak

Nagyon sok nevetés és szórakozás jellemzi a Nyilas életét, valójában ő előszeretettel kapkod ide-oda. A Bak ugyanakkor jóval gyakorlatiasabb és koncentráltabb típus, ezért is zavarja nagyon a Nyilas felületes és nemtörődöm magatartása. Kettőjük kapcsolata sajnos az első pillanattól kezdve kudarcra van ítélve.

Vízöntő

Egyedülállóság és függetlenség jellemzi a Vízöntőt, így ő biztosan a hasonszőrűek társaságát keresi. Ki nem állhatja az érzelgős Halakat, akitől szinte lebénul. A Halak ugyanis folyamatosan azzal nyaggatja a Vízöntőt, hogy ne hagyja figyelmen kívül a saját igényeit és persze őt, ám a Vízöntőt jobban lekötik a komolyabb és fontosabb dolgok.

Halak

A Halak rendületlenül keresi azt a társat, akit szerelmével és ragaszkodásával elhalmozhat. A monogámiában hisz, így távol áll tőle, hogy egyszerre több partnerrel is randizzon a buli kedvéért. Az Ikrek éppen az ellentéte, teljes szabadságra törekszik. Ha korlátozzák bármiben is, érzelmileg eltávolodik. Nem kell hozzá sok, hogy összetörje a Halak szívét, aki pedig rettenetesen érzi magát, miután nem érti, az Ikrek miért viselkedik vele olyan ridegen.

(via the minds journal)

Exit mobile version