Ez a Rák véleménye a csillagjegyekről. Kit szeret és ki az, akit nagyon nem?

nlc | 2018. December 13.
A Rák csillagjegynek megvan a véleménye a többiekről. Vajon ő milyennek látja a csillagjegyeket? Milyen véleményt fogalmaz meg róluk? Mely tulajdonságukat tartja igazán riasztónak? És vajon kit kedvel, és kit nem? A különleges horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Ikrek (június 22. – július 22.)

A Rák csillagjeggyel kapcsolatosan a horoszkópok leginkább az érzékenységét emelik ki. Pedig ő valójában nagyon is határozottan képviseli az érdekeit. Tudja, mit és hogyan szeretne megvalósítani az életében. Kétségtelenül empatikus típus, érzékeny a lelke, nem beszélve a hangulathullámzásáról, ugyanakkor kiváló a memóriája. Követi a hagyományokat, családcentrikus, rajong a párjáért, a gyerekeiért. Milyennek látja a Rák a többieket? Íme a részletek.

Ezt gondolja a Rák a Kosról

Nos, a Rák szerint érthetetlen, hogy a Kos miért annyira nyers és kemény? Folyton rohan, képtelen leállni, ráadásul pillantok alatt fölkapja a vizet. Nagyon eltérő habitus jellemzi őket, nem valószínű, hogy valódi barátság szövődik közöttük.

Ez a Rák véleménye a Bikáról

A Rák szerint a Bika igazi cuki pofa. Kedves, segítőkész, türelmes és megbízható. Imádni való a személyisége. Jól kijönnek egymással? Könnyű kitalálni a választ.

Így vélekedik a Rák a csillagjegyekről (Thinkstockphotos)

Ez a Rák véleménye az Ikrekről

A Rák szerint az Ikrek nagyon fura, folyton beszél, nyüzsög, képtelen leülni egyetlen percre is. Ráadásul a családját sem nagyon értem. Őszintén? Nem igazán találom vele a hangot. Nos, úgy tűnik, ők sem igazán illenek egymáshoz.

Így vélekedik a Rák az Oroszlánról

A Rák szerint az Oroszlán nagyon elvan magától ragadtatva. Úgy értem, valójában megvan rá minden oka, csak néha túlzásba viszi az önimádatot. Pedig ő is pontosan olyan, mint a többiek. Egymásra találhatnak ketten, valódi szerelem szövődhet közöttük, amint megértik egymás lelkét.

Ezt gondolja a Rák a Szűzről

A Rák szerint a Szűz egyszerűen imádnivaló. Figyelmes, szereti a rendet, és nagyon precíz. Ők is könnyen megtalálják a közös hangot, nagyon mély és tartós barátság szövődhet közöttük.

Ez a Rák véleménye a Mérlegről

A Rák szerint a Mérleg nagyon kedves és aranyos, csak néha túlaggódik dolgokat, valójában ok nélkül. Könnyen találnak egymásban valódi barátra, igaz társra. Bár az is igaz, annak ellenére, hogy határozottan képviselik a véleményüket, a döntéseken mindketten hosszasan rágódhatnak.

Ezt gondolja a Rák a Skorpióról

A Rák szerint a Skorpió a legnagyszerűbb csillagjegy. Szavak nélkül is pontosan tudja, mire gondolok. Mély érzésű, ragaszkodó, hűséges és kitartó – pontosan, mint én. A két vizes jegy találkozása örök szerelem lehet.

Így nyilatkozik a Rák a Nyilasról

A Rák határozott véleményt fogalmaz meg a Nyilasrólérthetetlen, furcsa, kiborító. Ő nagyon más, mint én, és nagyon más nyelven beszélünk. A jelek szerint úgy tűnik, ők sem lesznek puszipajtások.

Néhány csillagjegyet kifejezetten kedvel a Rák, másokkal nem találja a hangot (Thinkstockphotos)

Ezt gondolja a Rák a Bakról

A Rák szerint a Bak sokkal jobb ember, mint amilyennek mutatja magát. Sokan úgy gondolják, túlzottan irányító, parancsolgató típus. Szerintem ez nem igaz, ő nagyon is rendben van. Mindketten a hagyományos értékekben hisznek, családszeretők, gondoskodók. Annyira különbözők, hogy valójában tökéletesen kiegészítik egymást.

Ez a Rák véleménye a Vízöntőről

A Rák szerint a Vízöntő egyszerűen érthetetlen. Nem tudom, miért olyan, amilyen. Szóval egyszerűen nem értem őt. A Vízöntő talán túlzottan is független a Ráknak, míg a Rák túlzottan ragaszkodó a Vízöntőnek. Ritkán szövődik közöttük komoly kapcsolat.

Íme a Rák véleménye a Halakról

A Rák szerint a Halak a lelki társam… Szavak nélkül érezzük egymást. Pontosan ugyanarra vágyunk: egymásra. Kell ehhez bármit is hozzáfűzni?

(via horoscope daily)

Exit mobile version