Horoszkóp

Heti bőség- és pénzhoroszkóp 2019. február 10-17.: Okosan bánj a pénzzel a héten!

A csillagok állása szerint ezen a héten annak gyarapodik a vagyona, aki elég okos, de legalábbis megvan a magához való esze. Fontos megértened, ez nem jelenti, hogy ravaszkodnod, ügyeskedned kellene, vagy be kellene csapnod másokat. Minden tisztességtelenül szerzett forint csak tetézi a bajt a héten.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként végre érzed a saját erődet, és végre azt is érzed, hogy a saját kezedben van az irányítás. A héten használd jól ezt az erőt, és használd arra a pénzügyi tudásodat, hogy a jó cél érdekében gyűjts pénzt. Most sokat segíthetsz másoknak és persze ezzel együtt magadnak is a pénzeddel.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként szívesen adnál kölcsön valakinek, de neki most nincs szüksége a pénzedre. Azt az összeget, amit másoknak adnál a héten, inkább tedd félre. Hamarosan eljön az a pillanat, amikor befektetheted ezt az összeget úgy, hogy ez a befektetés téged támogasson, segítsen.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként nehéz eldöntened, mire lenne most a legnagyobb szükséged. Talán azt hiszed, a héten az anyagiak fontosak, de valójában a legnagyobb szükséged most épp nem a pénzre lesz. A pénznél most a kapcsolatok, a szerelem, a barátságok és a becsület is sokkal fontosabb.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként nagyon ügyesen intézted eddig a pénzügyeidet, de most úgy tűnik, valamit elszámoltál vagy félreértelmeztél. Itt a lehetőség, hogy kijavítsd a tévedésedet, de ehhez szükséged lesz egy segítőre. Valakire, aki jobban számol, mint te.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként valahogy mindig megjelenik az a pénzösszeg, amelyre szükséged van. Akkor is igaz ez, amikor váratlan kiadással kell szembesülnöd, és amikor ezt a kiadást szeretnéd rendezni. Fontos tudnod, mindig van annyi pénzed, amennyi kell a héten, így most sem kell aggódnod.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként ne hibáztass másokat az anyagi helyzeted miatt. Vedd észre, mások hibáztatása csak látszólag a könnyebbik út. Valójában ez nem vezet sehova sem. Valójában csak az működik pénzügyi kérdésekben, ha a saját kezedbe veszed a pénzügyeid irányítását, és a megoldásra koncentrálsz.

heti pénzhoroszkóp 2019. február 11-17.

Bánj okosan a pénzzel a héten! (iStockphoto)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként nem mindig vagy biztos abban, hogy mihez kezdj a félretett pénzeddel, ezért mások könnyedén rábeszélhetnek különböző megtakarításokra és befektetésekre. A héten érdemes vigyáznod ezekkel a kért vagy kéretlen tanácsokkal, mert könnyedén félrevezethetnek.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként tudnod kell, minden emberben ott van az anyagiakkal kapcsolatos félelem. A héten te segíthetsz valakinek, hogy ezeket a félelmeit elengedje, és hogy higgye el, a pénzügyi bizonytalansága megszűnhet, és visszanyerheti a magabiztosságát.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként új munkalehetőség az anyagi függetlenség ígéretét hozza neked. Ez az új munka vagy új feladat gondoskodik arról is, hogy könnyedén megvalósíthasd a nyári terveidet. Ha most igent mondasz erre a lehetőségre, már a nyáron sokkal több pénzed lesz.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként pontosan tudod, mi a legnagyobb pénzügyi feladatod a héten, amivel kapcsolatosan van benned némi félelem is. Azzal, ha megoldod ezt a feladatot, felszabadítod magadat az anyagi és lelki teher alól is. Épp ezért érdemes most erre a feladatra koncentrálnod.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként türelemre lesz szükséged, ha szeretnéd megoldani az anyagi helyzetedet. Most nem szabad kapkodnod, és nem szabad hirtelen döntést hoznod. Arra azonban nagy szükség van, hogy több energiát és erőt tégy a munkádba, a munkahelyi ügyekbe.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként megteheted azt a héten, hogy megváltoztatod a pénzhez való viszonyodat. Megfigyelheted a pénzhez tapadó negatív elképzeléseidet, és tudatosan kicserélheted ezeket pozitívakra. Ha pedig javul a viszonyod a pénzzel, a pénz is szívesebben áramlik hozzád. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top