Horoszkóp

Ennyi minden lapul a csillagjegyek táskájában

Pár évvel ezelőtt hihetetlen népszerűségnek örvendett az a netes kihívás, amelyben sztárok fedték fel a táskájuk tartalmát, aztán pedig fellelkesülve a követőik is megmutatták, milyen izgalmas dolgokat hordoznak magukkal nap mint nap. Kihívás helyett most nézzük asztrológiai szemmel, vajon mi lapul a csillagjegyek táskájában. Izgalmas részletek következnek.

Kos

táska csillagjegyek kos horoszkópKos jegyűként tele vagy energiával, s állandóan rohansz, így nincs időd, hogy átnézd a táskád tartalmát, kivedd belőle, amire már nincs szükséged. Könnyen lehet, hogy táskád feneketlen mélyén valami olyasmi is ott lapul, amit akár öt éve tettél bele. Elhasznált kötszer, zsebkendő, csokipapírok – hogy csak pár dolgot említsünk. Így nem csoda, ha táskád néha szemeteskosárra hasonlít inkább.

Bika

táska csillagjegyek bika horoszkópBika jegyűként megszámlálhatatlan táskád van, s minden darabban ugyanaz található: telefontöltő (néhány extra vezeték, mert mindig jól jöhet), nedves törlőkendő, jutalomfalat minden egyes kutyának az utcán, hatalmas pénztárca. Ha valaki jobban beleás a táskádba, találhat még rágógumit, hiszen miután napközben imádsz „csipegetni”, ügyelsz rá, hogy leheleted is mindig friss maradjon.

Ikrek

táska csillagjegyek ikrek horoszkópIkrek jegyűként elmaradhatatlan kiegészítőd a minitáska. Nem tudsz olyan kis pénztárcát találni, amelyik elférne benne. Nos, talán épp ideje lenne valami nagyobb táskát vásárolnod, amibe minden belefér. Igaz, nem szoktál sok mindent magaddal vinni, ám a telefont, a pénztárcát, a kulcsokat jobb, ha nem a zsebedben hordod.

táska csillagjegyek horoszkóp

Izgalmas részleteket rejt a csillagjegyek táskája (iStock)

Rák

táska csillagjegyek rák horoszkópRák jegyűként minden táskádhoz nagyon kötődsz. A családi fotókkal teletömött pénztárcától, a gyermeked első tejfogáig minden megtalálható a táskáidban. Sőt, az lenne meglepő, ha valami olyasmit kérnének tőled, amit ne tudnál egyből előkotorni. Illik rád a táskák mágusa elnevezés; ki tudja, talán egyszer még fehér nyuszit is előhúzol a fülénél fogva.

Oroszlán

táska csillagjegyek oroszlán horoszkópNem illene Oroszlán imázsodhoz, ha nem méregdrága, feltűnő és hatalmas táskával járkálnál, amely dugig van tömve, ki tudja milyen dolgokkal. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, nem véletlen, hogy a nyerő cuccok mindig ott lapulnak a táskádban, legyen szó olyan rúzsról, amit a sztárok használnak vagy elegáns sminktükörről, amiben mások előtt csodálhatod magad.

Szűz

táska csillagjegyek szűz horoszkópSzűz jegyűként nagyon ügyelsz rá, hogy tökéletességed ne szenvedjen csorbát, így a táskádban mindig van valami, amivel a tökéletesség látszatát keltheted. Sosem cipelsz magaddal túl sok mindent, ám apró jegyzetfüzet szinte minden van nálad. Csak előhúzod a táskádból, ha jegyzetelni valód akad, vagy éppenséggel épp meg kellene győznöd a saját igazadról az aktuális beszélgetőtársat.

Mérleg

táska csillagjegyek mérleg horoszkóp

Mérleg jegyűként épp ideje, hogy táskádból kivedd az ütőszerszámot. Nem neked kell eldöntened, mi a helyes, mi nem, el kellene fogadnod a tényt, hogy a világ sajnos nem kiegyensúlyozott, harmonikus, békés hely. Nem akarlak elkeseríteni, de talán jobb, ha magad is tisztában vagy ezzel. Próbáld inkább élvezni az életet úgy, ahogy van. Önmagadban még törekedhetsz a harmóniára.

Skorpió

táska csillagjegyek skorpió horoszkópSkorpió jegyűként valld be, az összes táskád fekete. Lehet, nem a legjobb ötlet a te táskádban „kutakodni”, hiszen talán még valamilyen gyilkos fegyver is előkerülhet belőle. Táskád épp olyan rejtélyes, mint te magad, s tartalma napról napra változhat a hangulatod szerint. Egyik nap gázspray, másik nap meg valamilyen szexi játék…

Nyilas

táska csillagjegyek nyilas horoszkópCsak nem egy térkép kandikál ki a táskádból? Vagy az útleveled? S az az apró dolog netalán egy zseblámpa? Nyilas jegyűként te mindig útra készen állsz, hogy még csak véletlenül se érjenek meglepetések. Érthető is, hiszen odavagy a kalandokért, az új felfedezni valókért, az újabb és újabb mérföldekért. S ehhez nem árt az állandó készenlét.

táska csillagjegyek horoszkóp

Mit hordasz a táskádban? A horoszkóp téged is leleplez (iStock)

Bak

táska csillagjegyek bak horoszkópNem te lennél, ha nagy táskádban nem lapulna a notebookod, benne a napi teendőiddel, célokkal. Hiába, Bak jegyűként számodra a munka 24 órán át tart a hét 7 napján. Szereted, amikor a feladatokat világosan látod, s ehhez a notebook kiváló segítség. Bár ma már, az okostelefonok világban ehhez notebookra sem lenne szükséged, te még régimódi stíluskirálynő vagy, nemde?

Vízöntő

táska csillagjegyek vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként élsz-halsz a technológia újdonságokért, így nem csoda, ha a táskád is tele van mindenféle kütyüt bemutató leírással, szórólappal, no és persze olyan szerkentyűkkel, amiről senki nem tudja, mire valók. Sajnos, nem sokan osztoznak ezen érdeklődésedben, így érthető, ha nem a legfőbb vágyuk, hogy részt vegyenek a számodra oly izgalmas telefonbemutatókon és egyéb hasonló konferencián.

Halak

táska csillagjegyek halak horoszkópAmit ki nem állhatsz a többiekben, az a szomorúság, nyűgösség, a levertség. S mi az, ami boldoggá teszi a legtöbb embert? Kétség sem férhet hozzá, a csokoládé! Miután nem szereted, hogy mások bármi miatt is szenvedjenek, így mindig hordasz magadnál egy kis csokit vészhelyzetre. Halak jegyűként a mottód ugyanis: „Mindenki szereti a csokoládét”. Persze, a leginkább te.

(via culture astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top