Heti pénzhoroszkóp 2019. április 8-14.: Betömheted a pénzügyi lyukakat

R. Kövér Balázs, asztrológus | 2019. Április 08.
A pénznek időre van szüksége, hogy rád találjon. Gyakran használjuk azt a képet, hogy a pénz egy energia, mely áramlik, és amely erősen hat rád. A héten a pénzenergia lelassul és lassabban áramlik, mint ahogy megszokhattad. Ezért kell most időt adni a pénznek, hogy megérkezzen az életedbe, és betöltse az eddig keletkezett űröket.

Kos

Kos jegyűként most képzeld el, milyen lenne a szakmád csúcsán lenni. Jól éreznéd magad? Szeretnéd csinálni? Ha igen, a héten kapcsolj rá a munkára! Ha nem, akkor viszont itt az ideje, hogy az álláskeresésre kapcsolj rá. Nem kell olyan munkába időt és energiát ölnöd, amit nem szeretsz valójában.

Bika

Bika jegyűként, ha már minden úgyis a pénz és az anyagiak körül forog az életedben, itt az ideje megállítanod ezt a forgást. Ideje, hogy valami mást helyezz középpontba. Az egészség, a testi jólét, a gyógyulás is jó középpontnak ígérkezik a hétre. A lényeg, hogy most ne a pénzen keresztül közelíts a helyzetekhez és az emberekhez.

Ikrek

Ikrek jegyűként vajon miben méred a gazdagságot? Az egészen biztos, hogy gazdag vagy, de miben vagy gazdag? Szeretetben? Boldogságban? Örömben? Barátokban? Lehetőségekben? Ne becsüld le, ha anyagilag még nem vagy olyan nagyon gazdag. Ez a gazdagság mélyebb, erőteljesebb és sokkal színesebb, mint a tömött bankszámla.

Rák

Rák jegyűként ezen a héten be kell indítanod a suttogó propagandát. El kell híresztelned, hogy változtatni szeretnél az életeden és főleg a munkahelyeden. Persze ezt csak akkor tedd meg, ha valóban így van. Hiszen ha beindítod a suttogó propagandát, hamarosan elkezdenek érkezni a jobbnál jobb, sőt visszautasíthatatlan ajánlatok.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként lehet benned némi távolságtartás a munkáddal, a munkahelyeddel, a hivatásoddal kapcsolatban. A héten gondolkodj el e fura érzés okán. Miért van benned ellenállás a munkáddal kapcsolatban? Ha megtalálod az okot, és megszünteted, ismét beköszönthet az a szakmai aranykor, amelyben jól érzed magadat.

Szűz

Szűz jegyűként a pénz igen fontos szerepet játszik az életedben és a döntéseidben, ami persze jól is van így. Ugyanakkor nem szabad teljes egészében a pénzből kiindulva meghoznod a döntéseidet, mert ez könnyen félrevisz. A legjobb, ha a boldogság az iránytűd. A legjobb, ha arra figyelsz, hogy a benned lévő boldogság merre terel téged.

Betömheted a pénzügyi lyukakat? (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a valódi értékek felfedezése lesz az egyik legfontosabb feladatod a héten. Úgy tűnik, most egyfajta értékválságon mész keresztül, amiből csak az jelenthet kiutat, ha felfedezed a valódi értékeket. Azokat, amelyek tényleg fontosak neked, és amelyekért képes vagy áldozatokat is hozni az életedben.

Skorpió

Skorpió jegyűként mondd ki, amire igazán vágysz! Mondd ki, hogy a pénzügyekben, az anyagiakban mit akarsz elérni. Talán téged is úgy neveltek, hogy a pénzről nem beszélünk, és nem szabad nagyra vágyni. De ez butaság. Ez az, ami a szegénység felé terelget csak téged. Ha tudsz beszélni a pénzügyi vágyaidról, az álmaidról, az segít pénzt teremtened.

Nyilas

Nyilas jegyűként szinte sztárnak érezheted magadat a héten, hiszen olyan sok felkérést, lehetőséget, ajánlatot, szerződést kapsz, mintha most te lennél a legnagyobb név a szakmában, és mindenki veled akarna dolgozni. Lehet, így is van. Lehet, sokkal jobb szakember és munkaerő vagy, amint eddig hitted?!

Bak

Bak jegyűként nem vagy benne biztos, hogy jó irányban tartanak-e a pénzügyeid. A héten érdemes szakértővel beszélned a témáról. Ne felejtsd el, szakértőt úgy kell választani, hogy jobban értsen a témához, mint te. Tudom, ez logikusnak tűnik, de talán mégis olyan emberek pénzügyi tanácsait hallgattad eddig, akik szegényebbek nálad.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként hidd el, a pénz önmagában kevés, hogy megvalósítsd a célodat. Valami sokkal értékesebbre van szükséged: kitartásra és rendszerességre. Most a legnagyobb kincseid ezek a képességek, hogy meg tudod csinálni a monoton feladatokat is, ha látod az értelmét. Valójában ez a legjobb befektetés most a jövőbe.

Halak

Halak jegyűként vedd észre, a szavaidnak sokkal nagyobb teremtő erejük van, mint gondolod. Valójában minden egyes szóval teremtesz, vagyis minden egyes szóval bőségedet vagy szegénységet teremtesz. Figyeld meg, milyen szavakat használsz a héten: olyanokat, amelyek a bőségbe emelnek, vagy olyanokat, amelyek a szegénységbe taszítanak?

Exit mobile version