Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. április 27-28.: Eljött a boldogság ideje

R. Kövér Balázs, asztrológus | 2019. Április 27.
A valódi boldogság belülről fakad. A hétvégén akkor is sokkal boldogabbnak és örömtelibbnek érezheted magadat, ha a környezeted szerint nincs rá különösebb okod. A szerelmi horoszkóp szerint nagyon is lesz okod a boldogságra, csak engedd meg magadnak.

Kos

Kos jegyűként ahhoz, hogy a szerelmi életed valóban boldog lehessen, munkára van szükség. De nem olyan izzadós, nyögvenyelős, nehéz munkára, mint amilyenre gondolsz. Más a helyzet. Valójában csak arra, hogy a szerelmedre és a megérzéseidre bízd magadat. A szerelmed, a belső hangod megmutatják, hogyan gyógyíthatod meg a kapcsolatotokat.

Bika

Bika jegyűként nem meglepő, ha kicsit zavarosnak érzed ezen a hétvégén a kommunikációt a szerelmeddel. Most valahogy minden zavarosabb közöttetek, mint lenni szokott. Ez a zavarosság pedig megkívánja, hogy kommunikálj a lehető legegyenesebben, legegyszerűbben és legőszintébben. Ha a szívedből beszélsz, minden rendben lesz.

Ikrek

Ikrek jegyűként egész sor okod van, hogy több izgalmat keress az életedben. Most a szerelmed is nyitott az újdonságokra, és az lenne a legjobb, ha együtt próbálnátok ki valami újat. Akár be is vezethetnétek, hogy mostantól minden hétvégén kipróbáltok valamit, amit még egyikőtök sem próbált sohasem.

Rák

Rák jegyűként ne lepődj meg, ha hétvégén minden a visszájára fordul. Akivel eddig harcoltál, támogat téged, az ellenségekből barátok lesznek, a barátok pedig ellened fordulhatnak. Ebben a fura időszakban találj valakit, akinek az őszinte szeretetében bízhatsz. Lehet, ő a párod, de persze te saját magad is.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként félsz kimozdulni a megszokott keretek és lehetőségek közül, pedig valójában éppen erre lenne most szükséged. Valójában arra vágysz, hogy minden legyen máshogy, mint eddig volt. Ha boldog párkapcsolatot szeretnél, már ezen a hétvégén vágj bele az ismerkedésbe.

Szűz

Szűz jegyűként úgy tűnik, harcban állsz valakivel, valamivel. Ez a harc azonban könnyen rányomhatja a bélyegét a szerelmi életedre is. Ha most békét szeretnél a szerelmeddel, békét kell teremtened a munkahelyeden, a családodban, még a baráti körödben is. Amikor mindenhol béke van, az otthonodban is megszületik a harmónia.

Eljött a boldogság ideje a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként könnyen kiderülhet, akivel most flörtölsz, néhány éve még tiltólistára került volna nálad. Ez a fordulat jelezheti, hogy ideje lenne több emberrel átgondolni és megváltoztatni a kapcsolatodat. Lehet, eddig nem jól ítélted meg a többieket, most lehetőséged nyílik változtatni.

Skorpió

Skorpió jegyűként nem mersz túl nagyot álmodni, azt hiszed, muszáj mindig kicsiben gondolkodnod. Pedig a hétvégén épp az lenne a feladatod, hogy álmodj nagyot. Álmodj olyan merészet, amilyet eddig még sohasem. A legmerészebb álmaid akkor válnak valóra, ha mersz és tudsz is róluk beszélni a szerelmednek és a barátaidnak.

Nyilas

Nyilas jegyűként engedd meg magadnak a változás gyógyító luxusát. Olyan nagyon ragaszkodsz a régi rosszhoz, hogy észre sem veszed, sokkal jobbra lenne lehetőséged. Olyan mélyen ragaszkodsz az eddigi életedhez, hogy nem tudod megengedni magadnak a lelkedben oly régóta dédelgetett változást.

Bak

Bak jegyűként keresed a lehetőséget, hogy megváltoztasd a párodat? Vagy csak azt szeretnéd, hogy megtanuljon valamit? A hétvégén ismerd fel, ez a törekvésed eleve kudarcra ítélt folyamat. A szerelmed most a szokottnál is makacsabb, így ahelyett, hogy meg akarnád őt változtatni, fogadd el őt olyannak, amilyen.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként itt az ideje, hogy egy szinttel magasabbra lépjetek a szerelmeddel. Ha még nem is ismeritek egymást, talán éppen ezen a hétvégén találkozol vele. Ha pedig párkapcsolatban élsz, kérdezd meg magadtól, mi a következő nagy lépés, amelyet szeretnél megtenni a szerelmeddel.

Halak

Halak jegyűként sokkal több figyelmet, törődést igényelsz a hétvégén. Igen, jól olvastad. Nem a szerelmed igényli a törődést, hanem te magad. Most az a fontos, hogy önmagadat vedd körül szeretettel, és leginkább magadra figyelj. Vajon mennyire figyelsz a saját a vágyaidra? Add meg magadnak a lehetőséget.

Exit mobile version