Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. június 22–23.: Boldogság felsőfokon

nlc | 2019. Június 22.
Boldogság felsőfokon. Igen, erre számíthatnak most a csillagjegyek. És mi minden vár még a szerelemben ezen a júniusi hétvégén? A horoszkópból kiderül. Érdemes megfogadni a javaslatokat.

Kos

Kos jegyűként boldogság nélkül nem is tudnál létezni. Számodra ez az érzés lelki orvosság, ami minden nehézséget meggyógyít az életedben. Párodra számíthatsz ezen a hétvégén, hiszen szeretetével támogat és segít téged, hogy megoldhasd a téged foglalkoztató problémákat.

Bika

Bika jegyűként sokkal több figyelemre, szeretetre van szükséged ezen a hétvégén. Márpedig ezt a figyelmet és szeretetet sokkal könnyebben és egyszerűbben megkaphatnád, ha egyszerűen csak kimondanád. Mondd el a párodnak, mire vágysz most igazán, hidd el, örömmel teljesíti a kérésedet.

Ikrek

Ikrek jegyűként talán fel sem merült benned eddig, hogy nem mindenki kedveli a párodat. Ezen a hétvégén valaki panaszkodhat is rá, vagy nemtetszését fejezi ki neked. Nagyon fontos, hogy ne kapd fel a vizet, ne vágj vissza, de a párodat se vond kérdőre. Egyszerűen csak gondold át, vajon mennyiben irigység avagy jogos megjegyzés, amit hallasz.

Rák

Rák jegyűként ezen a hétvégén érdemes lenne valami aprósággal meglepni a szerelmedet. Igen, akkor is, ha a születésnapodat te ünnepled. Ő sem felejti el az ajándékozást, de biztosan nagyon hálás lesz a kedvességedért. Ne hagyd ki ezt a csodás pillanatot.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként ezt a hétvégét a pároddal vagy a családdal kéne töltened. Alapból is vágysz a szeretetre, a meleg érzésekre, szóval ha bármilyen egyéb programmal húznák keresztbe a számításodat, most sokkal jobban teszed, ha nemet mondasz és a szerelmet választod

Szűz

Szűz jegyűként számíthatsz rá, minden megváltozik ezen a hétvégén. Ha még keresed a párodat, valaki megérintheti a lelkedet. Ha pedig párban élsz, ezen a hétvégén a boldogság rózsaszín felhőin lebeghetsz. Szóval bátran nyisd meg a szívedet.

Boldogság felsőfokon (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként figyelj rá ezen a hétvégén, hogy ne ismételd magadat. Próbáld meg észrevenni, hogy minden feszült helyzetben ugyanúgy reagálsz. Ugyanazt mondod, ugyanazt teszed. És mit érsz el vele? Nem sokat. Fontos vagy a párodnak, és ez a legfontosabb.

Skorpió

Skorpió jegyűként mostanában zavaros volt a szerelmi életed, de végre ismét a nyugalom, a béke érzése önti el a szívedet. Már ezen a hétvégén érezheted a pozitív változásokat, akkor is, ha párban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat…

Nyilas

Nyilas jegyűként büszke lehetsz önmagadra és természetesen a szerelmedre is. Minden okod meg is lehet a pozitív érzésekre. Ezen a hétvégén ünnepeljétek meg a boldog párkapcsolatot, az eredményeket, amiket közösen értetek el. Megérdemled, megérdemlitek. 

Bak

Bak jegyűként figyelj rá, ne reagálj túl ezen a hétvégén semmilyen eseményt sem. Történjen bármi, vedd elő a rád annyira jellemző higgadtságot, mértékletességet, és próbáld meglátni mindenben a jót. Szerelmed nagyon is megérdemli a dicséretet.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként ezt a hétvégét csak a szerelmedre szánd. Töltsétek együtt az időt, felejtsétek el a munkát, a feladatokat, és csak legyetek együtt. Bármit is csináltok most közösen, mindkettőtök szívét, lelkét gyógyítja és tölti. A párkapcsolatotoknak éppen erre van most a legnagyobb szüksége.

Halak

Halak jegyűként nagyon érzelmes hétvége vár rád. Megérinthet a szerelem érzése. Légy mégis óvatos, mert nem biztos, hogy aki tökéletesnek tűnik, a valóságban is az. Könnyen az illúzió csapdájába léphetsz, és kiderülhet, csak harmadik lennél egy meglévő kapcsolatban. Ennél pedig sokkal többet és jobbat tartogat számodra az élet…

Exit mobile version