Horoszkóp

Augusztusi horoszkóp: Nagyszerű lehetőségeket kínál a sors a csillagjegyeknek

A Merkúr és az Uránusz közötti fényszögek szerint augusztusban egymás után pattanhatnak ki a csillagjegyek fejéből a jobbnál jobb ötletek, amelyek megvalósítására is lehetőséget nyújt most a sors. Mi az, amivel mindenképpen érdemes élned? Kiderül a legfrissebb havi horoszkópunkból.

Augusztusban különleges lehetőségeket jeleznek a bolygók és a közöttük létrejövő fényszög-kapcsolatok. Minden, amit augusztusban elindítasz, érésnek indul. Pontosan ezért érdemes minél többet ötletelni és gyűjteni az inspirációkat. Ha dolgozol, akkor a munkahelyeden, ha a szabadságodat, a vakációt töltöd, akkor ott. Mi mindenre számíthatsz a nyár utolsó hónapjában? A csillagjegyednél elolvashatod a választ. 

Kos – augusztusi horoszkóp

Kos jegyűként augusztusban minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Olyan kiadásra kerülhet sor, amelyre nem számítottál, és amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. A párkapcsolatokban a dolgok akkor alakulhatnak úgy, ahogy szeretnéd, ha képes leszel alkalmazkodni a kedvesedhez. A munkában, megélhetésben olyan változások történhetnek, amelyek miatt talán most félsz, és ami később nagyon is a kedved szerint alakul.

Bika – augusztusi horoszkóp

Bika jegyűként augusztus hónapban az lenne a legjobb, ha nagyobb figyelmet fordítanál a rokonokra. Megeshet, hogy a családtagoknak még soha nem volt olyan nagy szüksége rád, mint ebben az időszakban. Kedvez az idő az ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának is. Ha egészségi problémád van, akkor most nagy esély nyílik arra, hogy a gyógyulás útjára lépj. Utazás során nehézségek adódhatnak, erre érdemes figyelned.

Ikrek – augusztusi horoszkóp

Ikrek jegyűként jó hír, hogy azokban a házasságokban, régi együttélésekben, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most pozitív irányú változások következhetnek. Ha most kívánod összekötni a kedveseddel az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad, ellenkező esetben nehezen kezelhető helyzetbe kerülhetsz. Régi egészségi probléma kiújulására van nagyobb esély. Figyelj magadra.

Számtalan inspirációt hoz az augusztus (iStock)

Rák – augusztusi horoszkóp

Rák jegyűként megeshet, hogy augusztus hónapban minden a pénz körül forog. Olyan bevételre is lehetőséged nyílhat, amelyet talán eddig el sem tudtál képzelni. Nagyon fontos, hogy senkivel ne kezdj közös üzletbe, mert csak akkor érhetsz el anyagi sikert, ha egyedül tevékenykedsz. A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társadnak egészségi problémája alakul ki, amely miatt pluszterhek nehezedhetnek a válladra.

Oroszlán – augusztusi horoszkóp

Oroszlán jegyűként a szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra augusztusban. Ha még nem vagy szerelmes, most talán meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amelyre nem számítottál, és amely miatt talán egyik pillanatról a másikra kétségbe eshetsz. Ne aggódj, nem eszik olyan forrón a kását! Ráadásul most a sors lehetőséget kínálhat a választásra, kezedbe kerülhet a döntés.

Szűz – augusztusi horoszkóp

Szűz jegyűként augusztusban könnyen megeshet, hogy a szerelmeddel búcsút intetek egymásnak. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt többet szoronghatsz. Megeshet, hogy több dolog miatt aggodalmaskodsz majd. Kedvez az idő ugyanakkor az ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolítására. Ha a nyárnak ezt az időszakát munkával töltöd, nem lesz okod panaszra, mert éghet a kezed alatt a munka. Utazás során váratlan, őrült helyzet jöhet létre.

Vajon hogyan alakul a nyaralásod? (iStock)

Mérleg – augusztusi horoszkóp

Mérleg jegyűként egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan helyzet, amely miatt talán kétségbe eshetsz. De az is lehet, olyan szituáció alakulhat ki, amelyről most még nem látszik, hogy a későbbiek során milyen nagy előnyt jelenthet. Megeshet, hogy egészségi probléma hirtelen alakul ki. Kedvez az idő kölcsönügylet bonyolításának. Amihez most a nevedet adod, abban a későbbiekben roppant sikeres lehetsz.

Skorpió – augusztusi horoszkóp

Skorpió jegyűként még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. Ha anyagiakról, egzisztenciáról van szó, most nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Ezért az ezzel kapcsolatos ötleteidet most kellene elővezetni. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amelyet talán nehezebben tudsz kezelni.

Nyilas – augusztusi horoszkóp

Nyilas jegyűként olyan esemény történhet augusztusban, amely miatt másként látod a világot, és benne a saját helyedet. De az is megeshet, hogy akár te, akár közeli ismerős tanulmányokat folytat, az életnek ez a területe válhat fontosabbá. Pénzügyeid alakulása miatt nehezebbé válik az élet, ezért fontos, hogy most csak arra adj ki, amire nagyon muszáj. Ha a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, ez most nagyot változhat.

A Merkúr fényszögei remek ötleteket jeleznek (iStock)

Bak – augusztusi horoszkóp

Bak jegyűként, ha egészségi problémád van, augusztusban a gyógyulás útjára léphetsz. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben lehetsz. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, légy körültekintőbb. Előfordulhat, hogy ami másnak pech, szomorúság, az neked előny és siker. Ne érezz lelkiismeret-furdalást, hiszen te semmit rosszat nem tettél. A sors hozott ilyen ragyogó helyzetbe.

Vízöntő – augusztusi horoszkóp

Vízöntő jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben nehéz helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy életed párja olyan helyzetbe kerülhet, amely nincs jó hatással a közös életetekre. Nagyon fontos, hogy most odafigyelj, kinek, mit és hogyan mondhatsz, mert olyan valakinél húzhatod ki a gyufát, aki sokat árthat neked. A közvetlen környezetedben van olyan személy, akinek a támogatására számíthatsz, vele sikert érhetsz el.

Halak – augusztusi horoszkóp

Halak jegyűként a munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre is. De az is lehet, valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak önmagad alatt vághatod a fát. Váratlan találkozás felvillanyozhat, de az is lehet, hogy valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Baráti kapcsolat fontosabb szerepet játszik most az életedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top