Horoszkóp

Ennyi idő után költöznének össze a csillagjegyek

Mindenkinél máskor jön el a pillanat, amikor úgy érzi, hogy szorosabbra fűzné a párkapcsolatát, és összeköltözne a szerelmével. A horoszkópból hasznos információkra találsz, hogy megtudhasd a párod szándékait. Vajon mikor kér meg, hogy költözzetek össze?

Mennyi idő után érdemes összeköltözni a szerelmeddel? Nem könnyű kérdés, hiszen számos tényezőt kell figyelembe venni. Készen álltok erre? Hamarosan gyűlölködés veszi kezdetét? Az együttélés közben olyan kellemetlen dolgok derülnek ki a másikról, amit eddig nem vettél észre? Lássuk mit mondanak a csillagok, mennyi „felkészülési időre” van szükséged?

Kos: 3 és fél év

A Kos nem sieti el az összeköltözést. Ebben szerepet játszik független személyisége és nyers modora is, ami gyakran problémát okoz a párkapcsolatában. Így inkább időt ad magának, hogy megtegye ezt a szerinte igen nagy és fontos lépést.

Bika: 3 hónap

A Bika meglehetősen gyorsan cselekszik. Biztos háttérre vágyik, épp ezért nem meglepő, hogy párjával igyekszik mielőbb összebútorozni. Ha társa valóban tisztességes, és nem játssza el a bizalmát, a párkapcsolata örökre szóló lehet.

Ikrek: 1 év

Az Ikrek kicsit bonyolult teremtés, hiszen egyfelől imád szerelmesnek lenni, ám másfelől már nagyon is helyén van az esze. Nem ugrik fejest azonnal a komoly kapcsolatba, és eléggé értelmes is hozzá, hogy kivárja a megfelelő partnert, akivel összekötheti életét. Persze vele sem teszi azonnal, vár legalább egy évet.

Rák: 6 hónap

A Rák az egyik olyan csillagjegy, akinek mindene a párkapcsolata, éppen ezért nem hagyja veszni az időt. Remek a „szimata”, így hamar megérzi, ha párját valósággal neki teremtették. Ilyenkor pedig nem vár sokáig az összeköltözéssel.

Oroszlán: másfél év

Az Oroszlán meglehetősen hisztis típus, ha arról van szó, hogy mit szeret és mit nem. S ez éppúgy helytálló a párkapcsolatában is. Ha valóban bejön neki a partnere, akkor a másik biztos lehet benne, hogy mindig az ő igényei kerülnek az első helyre. Persze, csak akkor, ha ő is megadja az Oroszlánnak, ami szerinte jár neki.

Szűz: 2 és fél év

A Szűz mindig biztos akar lenni abban, hogy minden a legnagyobb rendben van az életében. Egyszóval: maximalista. Biztosra akar menni, épp ezért az átlaghoz képest hosszabb időbe telik neki, míg eldönti, hogy a párja az igazi, és össze is költözne vele.

Ennyi idő után költöznének össze a csillagjegyek (iStock)

Mérleg: 8 hónap

A Mérleg is a párkapcsolatok híve, ezért neki sincs ellenére, hogy mielőbb „gyökeret eresszen”. Talán mert tudja, mit akar. Úgy véli, kiválóan irányítja az életét, épp ezért, ha úgy látja, a párjával hosszútávon is együtt tud és akar maradni, akkor nem habozik, néhány hónap után jöhet az összebútorozás.

Skorpió: 2 hónap

A Skorpió valójában fénysebességgel száguld a párkapcsolatban. Tudja, mit akar, és azt azon nyomban szeretné. Ha sikerül áttörni kemény páncélját, alatta szeretetteljes és hűséges partner rejtőzik. A két hónap talán rekordgyorsaságnak tűnhet, ám ő csak akkor költözik össze, ha biztos benne, hogy sikerrel jár.

Nyilas: 6 év

A Nyilasnak valójában esze ágában sincs elkötelezni magát. Eleinte legalábbis. Őszinte teremtés, még akkor is, ha ezzel a körülötte élőket esetleg megbántja. Ugyanez problémákat okozhat a párkapcsolatában is, s bizony gyakran pontosan ennek a számlájára írható a szakítás is.

Bak: 10 hónap

A Bak meglehetősen makacs és rendíthetetlen típus. Mindez kívülről nézve azt is jelenti, hogy pontosan tudja mit akar. A céljaiért mindent meg tesz, legyen szó a munkájáról, vagy a magánéletéről. A párkapcsolatot is hajlamos „üzleti” szemszögből közelíti, párjával részletesen megvitatja, milyen kilátásaik lehetnek a közös életre vonatkozóan.

Vízöntő: 3 év

A Vízöntő nagyon is élvezi a függetlenséget, hiszen így nem érzi magán a párja nyomását. Mielőtt rászánná magát a nagy lépésre, górcső alá veszi az összeköltözés mellett és ellen szóló érveket, s csak akkor lép, ha a mérleg nyelve egyértelműen az előbbi oldalára billen. Tény és való, ő sem sieti el az összebútorozást.

Halak: 2 év

A Halak meglehetősen érzelmes típus, ami arra enged következtetni, hogy hamar ráérez, valóban az ideális párra talált-e. Ám nemcsak a szívére hallgat, hanem az eszére is: mindent megvizsgál, hogy valóban helyesek-e a megérzései. Nem hoz elhamarkodott döntést, ő sokkal bölcsebb annál.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top