Horoszkóp

Mi a csillagjegyek sorsfeladata? A horoszkópból kiderül

Ezoterikus tanok szerint a lélek maga választja meg a szüleit és a születési időpontját is. Okkal teszi, hiszen fejlődni, tanulni, tapasztalni érkezik a Földre. Minden csillagjegy más és más életfeladatot, célt, sorsot vállalt. Vajon mi lehet a te legfontosabb tanulnivalód? A horoszkópból természetesen ezt is megtudhatod.

Talán csak nagyon kevesen vannak, akik pontosan tudják, érzik, milyen sorsfeladat vár rájuk ebben az életükben. S mivel az egész létünk a fejlődésről, a tapasztalatszerzésről szól, mindenkinek tartogat célokat az élet. Vajon mi lehet az a legfontosabb felismerés, ami a siker, a boldogság felé vinne téged? A horoszkóp segít megtalálni a választ. Most kiderül, miben érdemes változtatniuk a csillagjegyeknek, hogy teljesíthessék az életfeladatukat…

A Kos életfeladata

Kos jegyűként egészen biztosan dolgoznod kell még azon, hogy figyelmesebb és előzékenyebb lehess másokkal. Te ugyanis gyakran utolérheted saját magadat, vagyis könnyen megfeledkezel a körülötted élők igényeiről, mert a saját céljaid a legfontosabbak.

A Bika sorsfeladata

Meglehetősen makacs és csökönyös Bika jegyűként leginkább a rugalmasság elsajátításán kellene még munkálkodnod. Te vagy az, aki csöppet sem szívesen tér le a kitaposott útról, márpedig – ha tetszik, ha nem – neked is muszáj változtatnod, és időnként alkalmazkodnod a többiekhez.

Az Ikrek legfontosabb feladata

Ikrek jegyűként még sokat kell gyakorolnod az ígéreteid betartását. Mindez leginkább akkor igaz rád, amikor épp a negatívabb éned az erősebb. Amikor jól érzed magad, szinte mindenben számítani lehet rád, ugyanakkor akadnak időszakok, amikor nagyon kiszámíthatatlanul viselkedsz.

A Rák életfeladata

Rák jegyűként az érzéseid gyakran elöntenek téged, ami bizonyos szintig nem baj, de a heves érzelemhullámzás nemcsak neked, a környezetednek is terhes. Amikor mélypontra kerülsz, nagyon elkeseredett, kiábrándult, depresszióra hajlamos lehetsz. Mindenképpen dolgoznod kell az optimista hozzáállásodon.

Milyen feladatot tartogat még számodra az élet? (iStock)

Az Oroszlán életfeladata

Oroszlán jegyűként te is hajlamos lehetsz az önzésre, ezért az együttműködő készségeden biztosan van mit fejleszteni. Előfordulhat, hogy a csapatmunkában, de még a párkapcsolatodban is inkább csak a magad javát veszed ki. Fontosak a többiek is, ami fontos felismerés az életedben.

A Szűz legfontosabb feladata

Szűz jegyűként a legfontosabb tanulnivalód, hogy barátságosabb, nyitottabb legyél. Hajlamos vagy a bizalmatlanságra, maximalista hozzáállásod okán pedig pihenés helyett is folyton dolgozol. Pedig neked is szükséged van új tapasztalatokra, élményekre, kikapcsolódásra. Engedd meg magadnak.

A Mérleg sorsfeladata

Mérleg jegyűként te nem igazán szeretsz komoly döntéseket meghozni, és a konfliktusokat is inkább kikerülöd, amikor csak teheted. Éppen azért, amin a leginkább dolgoznod kell, az a határozottság, és hogy minden helyzetben képes legyél kiállni önmagadért. Próbáld meg, sokkal boldogabb leszel.

A Skorpió sorsfeladata

Skorpió jegyűként időnként nagyon akaratos és önfejű tudsz lenni. Az is jellemző rád, ha egyszer valaki megbántott, többé nem bocsátasz meg neki. Sokat kell még dolgoznod a megbocsátás mellett azon is, hogy ne ragadj a múltban, engedd el azt, amire nincs már szükséged.

A horoszkóp megmutatja, miben fejlődhetnek sokat a csillagjegyek (iStock)

A Nyilas életfeladata

Nyilas jegyűként hajlamos lehetsz a folyamatos szövegelésre, miközben a többieket nem hallgatod meg. Mi másban is fejlődhetnél még az életedben, ha nem a figyelemben. Add meg a tiszteletet a többieknek, és próbáld meghallgatni és megérteni őket. Meglepődve tapasztalhatod, mennyi izgalmas információt osztanak meg veled.

A Bak legfontosabb feladata az életében

Bak jegyűként te is hajlamos lehetsz beleragadni a megszokásokba. Nem változtatsz, mindenkor biztosra mész, pedig néha nem ártana picit feszegetni a korlátaidat. Annyi bizonyos, hogy a rugalmasság még tanulandó feladatod, ahogyan az is, hogy lazábban éld az életedet. Engedd meg magadnak a kalandot, a vidámságot, a változatosságot.

A Vízöntő életfeladata

Vízöntő jegyűként nem könnyű megélned az érzelmeket Gyakran nyers és túlzottan szókimondó lehetsz. Az őszinteség nagyon pozitív tulajdonság, de nem mindegy, hogyan fejezed ki magadat. Te is hajlamos vagy csak a saját igazadban hinni. Ha valamiben érdemes még fejlődnöd, az az, hogy megértsd, és elfogadd a többiek javaslatait is.

A Halak életfeladata

Halak jegyűként hajlamos lehetsz a saját álomvilágodban élni, ilyenkor a valóságról nem is veszel tudomást. Neked egészen biztosan fejlődnöd kell még abban, hogy képes legyél a jelen pillanatát megélni, és persze megtapasztalni a valódi örömet és boldogságot.

(via ThreeArthThribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top