Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. január 27. – február 2. – Ellenállsz a kísértésnek?

Ezen a héten igencsak tesztelik a türelmedet a bolygók. Sőt azt is, mennyire tudsz nemet mondani. Vajon ellenállsz a kísértésnek? A heti horoszkóp szerint csöppet sem lesz lesz könnyű...

Érzékelhető változással indul január negyedik hete. A Nap jegyet vált, és átlép az intelligens és szabad lelkű Vízöntő jelébe, lazítva ezzel a földdominancián. Többen fellélegezhetnek, mert a korlátok innentől kevésbé fárasztják őket. Új és rendkívül különleges lehetőségeket ígér a pénteki újhold. Szóval ez a hét valóban varázslatosnak ígérkezik. Mindenképpen érdemes megragadni a kínálkozó alkalmakat. Ugye megteszed? A heti horoszkóp javaslatai most is támogatnak a sikerben.

KOS

Kos jegyűként most aztán lesz itt minden: január mozgalmasan búcsúzik, és a február is mozgalmasan indul. Hét elején a lebetegedéssel kell megküzdened. Három kritikus fényszög azt mutatja, hogy a szervezeted kimerült, és fogékonyabb a vírusokra. Vitaminokkal és sok teával előzheted meg a bajt. A hét közepén jobb passzban leszel. A hétvége előtt aggaszthat a jövő alakulása. Szerencsére a hétvége már harmonikusnak látszik. A földdominancia és a kedvező fényszögek békét hoznak belül és kívül. Ennél jobban nem is kezdődhetne a február…

BIKA

Bika jegyűként könnyen elúszhatsz anyagilag január utolsó napjaiban, ha nem ügyelsz a részletekre. A hét elején néhány fényszög próbára tesz téged, amelyek „tesztelik”, hogy ellen tudsz-e állni a kísértésnek. A hét közepén ébernek kell lenned, mert diszkrécióból „vizsgázol”. Semmiképp se áruld el, mire jöttél rá, illetve milyen információ birtokába jutottál! Csütörtökön és pénteken három fényszög „csapdát állít” neked. Szóval ne legyen őszinteségi rohamod! Hétvégén helyreáll az egyensúly, és visszanyered azt a békét, ami erőt ad…

IKREK

Ikrek jegyűként jó okod lenne, hogy folyton másokkal foglalkozz, és az ő problémáikat oldd meg. Mégse tedd! Hét elején több nehéz fényszög arra világít rá, hogy magaddal kell törődnöd. A jövőd a tét. A hét közepén a barátok társaságát élvezheted, ők vidámságot hoznak az életedbe, és persze te is az ő életükbe. Hétvége előtt óvatosan, helyes mértékkel bánj a pénzeddel! Hétvégén nem baj, ha kicsit begubózol. Úgy tűnik, hogy szükséged van egy kis csendre, de ha feltöltődtél, kimozdulhatsz. Persze csak, ha jól esik.

Nem lesz könnyű ellenállni a kísértésnek a héten (Fotó: Pixabay)

RÁK

Rák jegyűként január utolsó napjaiban valami frusztrálni fog. Hol a munkahelyeden zajló rivalizálás, hol a párkapcsolat, vagy annak hiánya. Biztosan ismersz olyan embereket, akik folyton nyafognak, paráznak, panaszkodnak. Őket nagy ívben elkerülik a többiek. Vigyázz, te ne válj ilyenné! Mindig voltak, vannak és lesznek nehéz helyzetek, emberek. Miattuk felesleges aggódnod. Hétvégén olyan programra vágysz, ami hasznos és hatékony. Lehet, hogy szeretnél rendet rakni otthon, vagy megtervezni a nyaralást.

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként fogadd el, hogy lassan búcsúzik a január. Nem vagy a legfényesebb formában, sem a munkád, sem a közérzeted nincs topon. Küzdesz, és minden reggel fel kell tuningolni magad, ami egyre nehezebben megy. Sokat segíthetsz magadon, ha bevetsz apró trükköket: hallgass vidám zenéket, egyél több nyers ételt, salátát csírával, és igyál frissen facsart gyümölcslevet! A hétvégéd végre békésnek ígérkezik. Ez arra is jó, hogy pihenj, töltődj, és arra is, hogy átgondold, megtervezd ezt az évedet. Ehhez most lesz kellő türelmed.

SZŰZ

Szűz jegyűként január végén megint a családod okoz fejtörést. A megoldás tőled függ, és ez sokat kivesz belőled, de a munkádtól is elvonhat. Ezt semmiképp se engedd, mert a lemaradás rengeteg plusz munkát jelent a későbbiekben. Lehet, hogy itt az ideje segítséget kérned egyik rokonodtól, hogy ne egyedül rajtad legyen a teher. A segítség jöhet gyerektől is. Ha már elég nagy, adhatsz neki feladatot. Hétvégén elemedben leszel. Február csupa kellemes fényszögekkel köszönt be, amitől visszatér az optimizmusod…

A kellemetlen fényszögek kellemetlen szituációkat jeleznek (Fotó: Pixabay)

MÉRLEG

Mérleg jegyűként rendkívül óvatosan kell fogalmaznod ezen a héten. Könnyen félreérthető lesz, amit mondasz, vagy írsz. És ebből felesleges vita pattanhat ki. Könnyen megelőzheted ezt, ha a tényekre szorítkozol. A hétvége előtt a párod, vagy valaki, aki fontos számodra, küzd valamivel. Nem segítesz azzal, ha helyette parázol. Inkább drukkolj neki, és higgy benne, hogy meg tudja csinálni! Hétvégén muszáj lenne valamivel megjutalmaznod magadat. Nyugodtan vehetsz magadnak valamit. Nem kell drágának lennie.…

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként nem lesz könnyű dolgod ezen a héten. A hét elején számolnod kell a pénzedet, nehogy mínuszba menj! Ez nem spórolást jelent, hanem ésszerű takarékosságot. Attól, hogy van pénzed, még nem muszáj mindent megvenned. A hét második felében homokszem kerülhet a kommunikáció gépezetébe. Különösen a munkahelyeden lesz kihívás elkerülni a nézeteltérést. Hétvégén a szerelemé a főszerep. Ha van párod, kényeztesd őt finom falatokkal, és finom masszázzsal! Ha nincs még párod, most összefuthatsz vele.

NYILAS

Nyilas jegyűként kritikus fényszögekkel kezdődik a heted. A Nyilasban járó Mars türelmetlenné tesz téged. Mivel te most magasabb fordulatszámon pörögsz, a többiek hozzád képest csiga lassúnak tűnnek. Bármikor vita pattanhat ki ebből. Rajtad múlik, hogy megelőződ-e. A hét második felében könnyebb lesz toleránsan állnod mindenhez és mindenkihez. Sokat segíthet, ha nem veszed véresen komolyan. Február első hétvégéjén vigyáznod kell az egészségedre. Most az emésztésedet kell kímélned. Figyelj az étkezésre!

Vajon tudsz nemet mondani? Ebben tesztelnek a bolygók a héten (Fotó: Pixabay)

BAK

Bak jegyűként január álmosan búcsúzik. Szíved szerint elmennél téli álmot aludni. Ha nem mehetsz most szabadságra, legalább esténként feküdj le időben! A hét közepén egy fiatal és/vagy meggondolatlan ember bosszanthat fel. Nem kéne hagynod, hogy a bosszankodás még jobban lefárasszon. Pontosan tudod, ez totál felesleges, és öngól. Még jó, hogy hétvégén sokkal jobb passzban leszel. Helyreáll a lelki békéd, megszáll az ihlet, és visszanyered a derűlátásodat. Innentől mindent kedvezőbb fényben látsz…

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként január utolsó napjaiban több feszült fényszög is lesz az égen, de egyik sem érint téged közvetlenül. Vagyis az összes konfliktusból kimaradhatsz, ha megőrzöd a pártatlanságodat. Ez neked is jó, és a másiknak is. Felesleges lenne belefolynod, főleg, ha nem kéri a segítségedet a másik. Közben ne érezd magad közönyösnek! Persze ez nem könnyű, ha kedveled a másik embert. Hétvégén élj magánéletet! A családod, a szüleid és az édesanyád nagyon vár téged. Február első hétvégéje szóljon róluk!

HALAK

Halak jegyűként hétfőn és kedden is lesznek olyan fényszögek, amelyek sértődésre adnak okot. De ez semmire nem jó. Sőt, csak megcsapolja az energiáidat. Szóval inkább peregjen le rólad! A hét második felében hajlamos leszel a pénzre túlságosan ráfókuszálni. Vigyázz, hogy ne görcsölj be, mert az negatív spirált okoz! Hétvégén a hideg téli idő ellenére jót tenne testednek, lelkednek, ha kimennél a természetbe. Mehetsz síelni, korcsolyázni, sétálni. Mehetsz külföldre, belföldre. A lényeg, hogy kiszellőztesd a fejedet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top