A szívük mélyén erre vágynak Valentin-napon a csillagjegyek

nlc | 2020. Február 07.
Van, aki alig várja február 14-ét, mások ki nem állhatják a Valentin-napot. Pedig valahol a lelke mélyén mindenki szerelemre, szeretetre vágyik. S hogy a szíve mélyét mit szeretne a párod? A horoszkópból megtudhatod.

A Valentin-nap a szerelem ünnepe, s olykor nem a legegyszerűbb kitalálni, mi lehet a tökéletes ajándék a párodnak. A horoszkóp a segítségedre lehet, sok mindenre rávilágít ugyanis a szerelem bolygója, a Vénusz, amely ezen téren befolyásolják a viselkedésünket, az ízlésünket. Ha kíváncsi vagy, mire is vágyik a szerelmed Valentin-napon, csillagjegye megsúgja a választ…

Kos – Gyönyörű ékszer, amelyet mindenkinek mutogathat

A Kos számára az üzletről, a luxusról, a csillogásról, a ragyogásról szól a Valentin-nap. Ugyanakkor természetesen nemcsak a külsőségek érdeklik, hiszen a Vénusz bolygó mély érzelmeket hoz neki, ami nagyon is beleillik ebbe a napba.

Bika – Érzékek és érzelmek adják a tökéletes Valentin-napot

A Bikának valójában megvan a saját véleménye a Valentin-napról, ám mégis nyitott rá bizonyos szinten. Ebben természetesen jut hely a párjának is, hiszen az összebújós, érzéki része ezen a napon különösen aktív.

Ikrek – Újabb kütyü Valentin-napra is

Az Ikrek imádja a kommunikáció minden formáját. Nem mellesleg nagyon jó is benne. A legújabb mobiltelefonok, tabletek különösen felkeltik a kíváncsiságát. Kétségtelen, hogy ezekkel óriási meglepetést szerezhet neki a párja. Valentin-napon is.

Rák – Bármi, ami rózsaszirmokat és imádatot tartalmaz

A Rák nagyon érzelmes típus. A szerelem, a párkapcsolat számára mindennél többet jelent. S a Valentin-nap nála valóban piros betűs ünnep, amelyről vétek megfeledkezni. Szóval, vörös rózsa, a kedvenc édessége, s persze az sem baj, ha párja kifejezi, mennyire fontos a számára.

Oroszlán – Romantikus hosszú hétvége

Az Oroszlán sem hagyná ki a Valentin-napot. Főként, amikor igazán szerelmes. Nagylelkű és figyelmes, s fontos neki, hogy kettesben tölthesse ezt a napot a párjával. Sőt, a romantikus hosszú hétvégével mindent el lehet érni nála.

Szűz – Bármi, amitől szépnek érezheti magát

A Szűz valójában sosem ismerné be, hogy igenis vonzódik a Valentin-naphoz. Úgy tesz, mintha csöppet sem érdekelné, holott a szép dolgoknak, a kedves figyelmességeknek ő sem tud ellenállni. Mindennek örül, amitől picit vonzóbbnak érezheti magát a párja szemében.

Erre vágynak a lelkük mélyén Valentin-napon a csillagjegyek (fotó: Pixabay)

Mérleg – A nagy kérdésre vágyik Valentin-napon

A Mérleg a párja kizárólagos figyelmére vágyik, különösen Valentin-napkor. Az idén reméli, hogy a kapcsolata végre hivatalosabb formát ölt, s társa épp a szerelmesek napján teszi fel neki a a legromantikusabb kérdést: „Hozzám jössz feleségül?”

Skorpió – Nyugalomra vágyik Valentin-napon

Nem igazán könnyű a Skorpió igényeinek megfelelni. A Valentin-napról neki sincs a legjobb véleménye, pedig valójában a lelke mélyén nagyon is vágyik rá, hogy szerelme kimutassa neki az érzéseit. Idén ehhez tökéletes ajándék egy jógabérlet is, ahol aztán közösen gyakorolhatnak majd.

Nyilas – Örömteli élmények, amit soha nem felejt el

Bár a Nyilas odavan a kalandokért, meglehetősen takarékossá válik, amikor ki kell fizetni az úti költségeket. Pedig az idei Valentin-napon semmire sem vágyik jobban, mint izgalmakra, sok nevetésre, örömre és szórakozásra. Persze, ehhez nem feltétlenül kell egzotikus országokba utazni. Tökéletesen megteszi egy vidám színdarab, vagy nyomozós vacsoraest.

Bak – A múltját idézné fel Valentin-napon

A Bak gyakorlatias és merev típus, aki a Valentin-napot csak fölösleges felhajtásnak gondolja. Az otthonához, a párjához, a családjához nagyon erősen ragaszkodik, így a hagyományos vacsora, a közösen együtt töltött idő felmelengeti a lelkét. Nem mellesleg szívesen nézeget régi fényképeket is.

Vízöntő – Izgalmas beszélgetésre vágyik Valentin-napon

A Vízöntő sincs igazán jó véleménnyel a Valentin-napról. Mégis nagyon hálás minden különleges és a szokásostól eltérő meglepetésért. S bár az érzelmeit nem mindig tudja megfelelően kifejezni, amikor párja szeretetét és figyelmét élvezheti, ő a legbolondosabb és legboldogabb csillagjegy.

Halak – Koncertjegy az első sorba

A Halak él-hal a Valentin-napért. El sem tudja képzelni, hogy február 14-ét ne a szerelmével töltse. S mivel a művészetek iránt különösen rajong, mindennek nagyon örül, ami ezzel kapcsolatos. Ha kedvenc előadója koncertjén az első sorban ülhet, vele madarat lehet fogadni egész évben.

(via elite daily)

Exit mobile version