Heti pénzhoroszkóp 2020. február 17–23. – Furcsa dolgot művel most a pénz…

Székelyhidi Ágnes | 2020. Február 17.
Ezen a héten egészen furcsa és szokatlan dolgot művel a pénz. S hogy mégis mi mindent? A pénzhoroszkópból megtudhatod...

Február harmadik hetében az anyagiak és a pénz tekintetében néhányaknak igazán szokatlan, de annál örömtelibb eseményeket jeleznek a bolygók. A Mars a Bak jelében jár, s „kiegyenlíti a számlákat”. S mi mindenre érdemes figyelned ezen a héten a pénzügyekben? A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes természetesen élni a javaslatokkal.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként remek híreket kapsz a pénzeddel kapcsolatosan. Fizetésemelésre számíthatsz, vagy valamit sokkal olcsóbban vásárolhatsz meg, mint gondoltad. A lényeg, hogy több pénz marad a zsebedben, a bankszámládon.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként valami egészen furcsa dolgot művel a pénzed: visszatér hozzád. Kifizettél valamit, és kicseréled, vagy visszakéred a pénzt. Az is megeshet, hogy adó-visszatérítést kapsz. Mindegy, kedvezően jössz ki most belőle, ami igazán szuper hír.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a Mars szerint mostantól még jobban meg kell fognod a pénzt. Úgy tűnik, hamarosan rendkívüli kiadással kell szembenézned, amit csak akkor tudsz finanszírozni, ha van félretett pénzed…

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként szerdától egyre jobban alakulnak a pénzügyeid. A Nap jegyet vált, a Halakba lép, s ettől mintha olvadna a jég szó szerint és átvitt értelemben is. De semmiképp se bízd el magad! Továbbra is legyél megfontolt és takarékos!

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként szerdától valami megváltozik a bolygók szerint: innentől elővigyázatosabbnak kell lenned. Sose rohanj, ne kapkodj, és ne idegeskedj, mert valamit összetörhetsz, és a kár nagy lesz! Lassíts, és nem lesz baj!

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként továbbra sem lélegezhetsz fel. Nincs nagy baj, de nem engedheted ki a kezedből a pénzügyeid irányításának kontrollját. Legyél szigorú és következetes! Csak ez hozhat pozitív eredményt a héten.

Egészen furcsa dolgot művel a pénz a héten… (Fotó: Getty)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként a pénzhez való viszonyod is nagyban múlik a tanult szülői mintán. Emlékszel, mit láttál a szüleidtől? Jól osztották be a pénzt, vagy folyton pénzzavarban voltak? Egyformán tették ezt, vagy eltérően? S te hogyan kezeled a pénzt?

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként új időszámítás indul el a pénztárcádban. Kicsit elengedik a kezedet mostantól a bolygók, vagyis nem mutatnak egyértelmű javulást, de visszaesést sem. Tőled függ, hogyan navigálod a pénzedet.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként a héten már a Mars is a bevétel-oldaladat erősíti. Remek kilátásaid vannak a pénzügyeid területén. Persze ez nem jelenti, hogy elbízhatod magad. Sőt továbbra is kitartóan kell dolgoznod, hogy fenntartsd az elért színvonalat.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként könnyen lehet, a héten olyan pénzt kapsz, amire egyáltalán nem számítottál. De az is megeshet, hogy nem kell most kifizetned valamit. Ettől pedig úgy érezheted, hogy fizetésemelést kaptál.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként talán el sem hiszed, bőséget mutatnak a bolygók. Hihetetlen, hogy végre több pénz jön hozzád. Kell egy kis idő, hogy megszokd, hogy nagyobb mozgásteret kapsz. Ez igazi elismerés: a sors elismeri a küzdelmeidet.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként vajon az aprópénzt meg szoktad számolni? Meg fogsz lepődni, mekkora összeg jön össze így is. Gyűjthetnéd külön dobozban, vagy befőttesüvegben. Később ebből fizethetsz valamit…

Exit mobile version