nlc.hu
Sztárok
Kibékült Berki Krisztián és Mazsi

Kibékült Berki Krisztián és a felesége, Mazsi

Egy közös nyaralás során beszélhették meg a nézeteltéréseiket.

Berki Krisztiánék egy hetilap címlapján mutatták meg újszülött kislányukat, egyben elárulták, hogy problémákkal küzdenek. A kapcsolatuk ugyanis megváltozott a baba érkezésével, az izomceleb szerint pedig a felesége már nem úgy viszonyul hozzá, mint előtte. Berki el is költözött a közös házból, sokáig egy hotelben lakott, ám arról nem számolt be, hogy rendeződni látszik-e a viszonyuk. Nemrég együtt utaztak el Mexikóba, így a rajongók biztosra vették, hogy szent a béke. A pár egy képpel erősítette meg ezt a feltételezést.

Berki Krisztián és Mazsi

Fotó: Instagram

„Együtt, erősebben, egy irányba” – írta Mazsi a képhez, ám többet nem árult el. 

Berki Krisztián tegnap egy posztban írta le, hogy kész a változásra, ami valószínűleg a házasságát is megmentheti. „Végre érzem, »beleálltam« és beleengedem magam teljes mértékig a személyem és a teljes testem az elmém változásába, annak fejlődésébe. (…) Életem során hibáztam már oly sokat, és még fogok is. De egyet tudok: az én utamról engem többé soha senki nem taszíthat le, csakis saját magam!” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top