Horoszkóp

Van érzéked a divathoz? A horoszkópból kiderül

Nos, mennyi érzéked van a divathoz? Megtaláltad már a saját stílusodat? A horoszkópból még ez is kiderül. És persze az is, hogy kiknek a legjobb a stílusérzékük...

KOS

divat stílus horoszkóp kos csillagjegyA Kos fiatalos, lendületes, feszes. Nem szereti a régimódit, a beváltat, de a túlzottan bő cuccokat sem. Mindig vágyik valami újra, a legújabb divatot követi. Rajong a testhezálló, dögös ruhadarabokért. A színek közül a piros és a fekete a kedvence, jól is áll neki, de a valódi bőrt és a farmert is imádja.

BIKA

divat stílus horoszkóp bika csillagjegyA Bika egyenesen rajong a divatért, és ért is hozzá. Képtelen betelni a finom anyagokkal, a divatos holmikkal, igazi gyűjtő, aki mindig egy újabb darabra vágyik. Imád vásárolni, de azért nem költekezik meggondolatlanul, az viszont biztos, egyetlen akciót, leárazást sem hagyna ki. Stílusos, kiváló az ízlése, és nemcsak a ruhákhoz, de a kiegészítőkhöz is nagyon ért.

IKREK

divat stílus horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikreknek fontosabb a kényelem, minthogy kövesse a legutolsó divatot. A kényelem ugyanakkor nem jelenti, hogy topis lenne, sőt ő az, aki sokkal fiatalosabb a valós koránál. A kényelmes, laza, vidám és színes holmikat szereti. Ruháit nagyon jól válogatja össze, nem mellesleg ő az, aki viselni is tudja azokat, pedig nem a legdrágább ruhákban jár.

RÁK

divat stílus horoszkóp rák csillagjegyA Rák vérbeli romantikus, mindene a csipke, a gyöngy, a klasszikus, valóban nőies formák, vonalak. Ő csak ritkán visel nadrágot, nőiességét szoknyával, elegáns ruhákkal igyekszik hangsúlyozni. Szereti megmutatni gyönyörű dekoltázsát, ruhái többnyire mélyen kivágottak. Igaza is van, pontosan ettől egyedi és annyira szép.

divat stílus horoszkóp

Így öltözködnek a csillagjegyek (Thinktockphotos)

OROSZLÁN

divat stílus horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán egyenesen rajong a divatért. Persze mindenkor a legújabb, trendi holmikat keresi. A ruhatáruk nagyon széles, de ő képes minden hétvégéjét vásárlással tölteni. Ezért pedig szinte bármiről hajlandó lemondani, csak megvehesse a legújabbat, a legszebbet. Sosem érné be kevesebbel, hiszen ő maga is mindenbe a legjobb. Ő a divatkirálynő…

SZŰZ

divat stílus horoszkóp szűz csillagjegySzűz szolid, ápolt, illatos és visszafogott csillagjegy. Ő még akkor is tiszta és finom illatú, amikor kilép az edzőteremből. Számára az elegancia mindennél fontosabb, a klasszikus, időt álló divat elkötelezett híve. Kerüli ugyan a feltűnést, de még sem lehet őt, és persze mindenkor tökéletes szettjét nem észrevenni.

MÉRLEG

divat stílus horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg ízlése rendkívül kifinomult. Mindenkor pontosan tudja, hogyan öltözzön fel tökéletesen az adott helyhez, eseményhez. Vérbeli stílustanácsadó rejlik benne, tőle mindenképpen érdemes divat- és öltözködési javaslatokat kérni. Ő nem követi, és nem is teremti a divatot, ő maga a stílus mindenféle értelemben.

SKORPIÓ

divat stílus horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió öntörvényű, és nagyon szereti meghökkenteni az embereket. Öltözködésben legalább olyan szenvedélyes, mint mondjuk az ágyban. Imádja a bőr- és lakkcuccokat, de rajong a neccért, az átlátszó csipkés holmikért, amelyek igencsak sokat engednek láttatni az alakjából. Néha igencsak zavarba hozza a többieket az öltözetével. De ő pontosan ezt imádja.

stílus divat horoszkóp

Valódi stíluskirálynők is akadnak a csillagjegyek között (Thinkstockphotos)

NYILAS

divat stílus horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas öltözködési stílusa fenséges. Néha persze ő is hajlamos túlzásokba esni. Rajong mindenért, ami fényes, ami csillogó, ami látványosan színes, nem mellesleg a feltűnő bizsukat is imádja. A holmijait nagyon büszkén viseli, hordja. Nagyzási hajlamáért mégsem kritizálja őt senki, sőt bámulatosan sokan csodálják és követik a stílusát.

BAK

divat stílus horoszkóp bak csillagjegyA Bak rendkívül konzervatív és visszafogott csillagjegy, de a szó pozitív értelmében. Ő mindenkor nagyon elegáns, egészen egyedi a tartása, amelynek köszönhetően rajta valójában minden holmi nagyon jól áll. Ő sosem lesz szürke kisegér a szürke kosztümjében sem, sőt vélhetően ő a társaság legelegánsabb tagja.

VÍZÖNTŐ

divat stílus horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő a leglazább csillagjegy, olyannyira, hogy amit ő bátran felvehet, az a többieken biztosan szörnyen mutatna. Ő sosem követi a divatot, ő az, aki kitalálja, megteremti és széles körben terjeszti. Amit ő felvesz, az nagyon gyorsan a legtrendibb összeállítás lesz. Így jöhetett divatba a vasalatlan ing vagy éppenséggel a fordítva felvett póló.

HALAK

divat stílus horoszkóp halak csillagjegyA Halak stílusa éppoly megfoghatatlan, mint ő maga. A színek, a stílusok nála valahogyan összefolynak. Mégsem tűnik rosszul öltözöttnek, inkább megosztó az öltözetet, van, aki imádja, és van, aki elrohanna tőle. Ő nem akar senkinek sem ártani, ő csak önmaga szeretne lenni a divatban is. Hogy ez tetszik vagy sem, valójában mindegy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top