Horoszkóp

Így leplezi le egyetlen csók a csillagjegyeket

Már egyetlen csók is leleplezi a csillagjegyeket, hiszen valamennyien másként csókolnak. Szóval a sikeres randik után az első csókból megtudhatod, melyik csillagjegyben született a párod... Nos, hogyan csókolnak a csillagjegyek? A horoszkóp elárulja őket.

Kos (március 21.– április 19.)

csók horoszkóp kos csillagjegyA Kos csókja élénk és vidám, lenyűgöző és szenvedélyes, mint ő maga is. Nagyon szeret csókolózni, nagyon lelkes a csókokban, nem mellesleg pontosan tudja, mivel hozzon lázba téged is…

Bika (április 20. – május 20.)

csók horoszkóp bika csillagjegyA Bika csókja lassú, finom, érzéki és határozott. Nem véletlenül, hiszen ezek a jellemvonások a személyiségére is érvényesek. Ő nem fog letámadni téged, óvatosan közelít, mielőtt megcsókolna, megérinti a kezedet, és forrón átölel. 

Ikrek (május 21. – június 21.)

csók horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek valójában változékony típus. Hol így, hol úgy viselkedik, de éppen ettől olyan izgalmas. Szóval a csókja sem egyforma és kiszámítható, de nincs mitől tartanod, csalódást a csókjai sosem okoznak.

csók horoszkóp csillagjegyek

Egyetlen csókja elárulja a csillagjegyeket (Thinkstockphotos)

Rák (június 22. – július 22.)

csók horoszkóp rák csillagjegyA Rák imád csókolózni, számára ez is egy módja a szerelem kifejezésének. Szívesen kezdeményez, romantikus és érzéki csillagjegy. Ha vele csókolózol, szó szerint eláll a lélegzeted.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

csók horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán csókja egyszerűen magával ragadó. Mintha lebegnél, úgy érzed magad az ölelésében. Hagyd őt irányítani, te pedig csak engedj a kísértésnek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

csók horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz a csókok tekintetében is maximalista. Érzéki és figyelmes. Vele csókolózni egyszerűen csak tökéletes. Azt veszed észre, igen, ez az, amire eddig vágytál…

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

csók horoszkóp mérleg csillagjegyA Mérleg az egyik legromantikusabb csillagjegy. Nagyon figyelmes és kedves partner. A csókja is természetesen pontosan ilyen: romantikus, szenvedélyes, figyelmes… Vele képtelen leszel abbahagyni a csókolózást.

Skorpió (október 23. – november 21.)

csók horoszkóp skorpió csillagjegyA Skorpió az élete minden területét nagyon szenvedélyesen éli. Párkapcsolatában rendkívül figyelmes, rendkívüli kisugárzással bír, a hálószobában lehengerlő. Éppen ezért is meglepő lehet, hogy csókolózni nem igazán szeret. Mindez ellenére a csókját évek múltán sem feleded.

Nyilas (november 22. – december 21.)

csók horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas mindenkor még többet és még többet akar. Ugyanígy van a csókokkal is. Ha el akarod őt csábítani, számolatlanul csókold. Nem fogod megbánni, remekül csókolózik.

csók horoszkóp csillagjegyek

Csókjából kitalálhatod a csillagjegyét (Thinkstockphotos)

Bak (december 22. – január 20.)

csók horoszkóp bak csillagjegyA Bak csókja elegáns és finom, pontosan, mint ő maga. Ő sem fog lerohanni téged, sőt kitartásra, türelemre lehet szükséged, mire először megcsókol. Ő ugyanis nem osztogatja a csókokat csak úgy…

Vízöntő (január 21. – február 18.)

csók horoszkóp vízöntő csillagjegyA Vízöntő csókja természetesen pontosan olyan szokatlan és egyedi, mint ő maga. Ráadásul a legváratlanabb pillanatban csókol meg. Az viszont kétségtelen, ha vele csókolózol, ő biztosan addig még ismeretlen „terepre” vezet téged.

Halak (február 19. – március 20.)

csók horoszkóp halak csillagjegyA Halak csókja lenyűgöző és ellenállhatatlan. Finom és érzéki, gyengéd és lágy, megható és intenzív. Add át magad az érintésnek, az élvezetnek, vele úgysem tehetsz mást…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top