Horoszkóp

A horoszkóp szerint ezt fogadd meg 2019-re

Szoktál újévi fogadalmakat tenni? Igaz néhány nappal túl vagyunk már a szilveszteren, de most talán még aktuálisabb fogadalmat, új célt tűzni 2019-re. Hogy mi az, amit mindenképpen érdemes megfogadnod? A horoszkópból megtudod a választ. Ki ne hagyd!

Ha újév, akkor kihagyhatatlanok az újévi fogadalmak. A sort alighanem a most már valóban lefogyok pár kilót vezeti, majd következik az egészségesebb életmód, a nagyobb rend, a takarékosság, s persze azok az ígéretek, amelyeket az elmúlt évek során is megtettünk már. Nos, ha változtatni szeretnél 2019-ben, a horoszkóp szerint ezt az egyetlen dolgot kellene megfogadnod. Ugye megteszed?

Kos: bátran mutasd ki az érzelmeidet

újévi fogadalom horoszkóp kos csillagjegyFáradhatatlan harcosként éled mindennapjaidat? Kos jegyűként érdemes lenne kicsit visszavenned a kemény fickó státuszból, hidd el, szükségtelen másokat provokálni csak a hecc kedvéért. Szánj időt magadra, légy tisztában az érzéseiddel, s nem utolsósorban lény őszinte önmagadhoz, mutasd meg bátran, amit érzel.

Bika: kezdj valami teljesen újba

újévi fogadalom horoszkóp bika csillagjegyA világ számos izgalmat, érdekességet tartogat a számodra 2019-ben. Miért kellene a megszokott kényelemhez ragaszkodnod? Lépj ki végre a komfortzónádból, hiszen a sikerednek pontosan ez a kulcsa. Bika jegyűként tedd meg azonnal, amire igazán vágysz, fölösleges a döntésen hosszasan morfondírozni.

Ikrek: a tények lényegtelenek

újévi fogadalom horoszkóp ikrek csillagjegyCsak azt hiszed el, amit a saját szemeddel látsz, ugye? Nos, fölösleges ehhez a meggyőződésedhez ragaszkodnod. Semmi sincs ugyanis kőbe vésve, semmire sincs garancia. Ikrek jegyűként 2019-et ezért próbáld ösztönösen élni, s gondolj arra, hogy véletlenek márpedig nincsenek.

újévi fogadalom horoszkóp 2019

A horoszkóp szerint ezt fogadd meg 2019-re (IStockphoto)

Rák: tanulj meg nemet mondani

újévi fogadalom horoszkóp rák csillagjegySzámodra mennyi a túl sok? Nem mondhatsz mindig mindenre igent, hacsak nem szeretnéd hátralévő éveidet nyomorúságosan élni. Rák jegyűként lehet, hogy drasztikus változtatásnak tűnik, de 2019 legfontosabb üzenete mindenképpen az, hogy húzd meg a határokat, és mondj nemet a saját érdekedben.

Oroszlán: koncentrálj az egészségedre

újévi fogadalom horoszkóp oroszlán csillagjegyNe hagyj ki egyetlen lehetőséget sem, ami lelkedet, testedet egészségesebbé teszi. Ez korántsem jelenti, hogy azonnal rohanj az erősítőterembe, hacsak nem örömmel teszed, és valóban erősíteni szeretnéd a testedet. Oroszlán jegyűként valójában bármit csinálhatsz, a gyaloglástól a jógáig, a lényeg, hogy örömmel, élvezettel tedd.

Szűz: csinálj valami mókásat

újévi fogadalom horoszkóp szűz csillagjegyMikor csináltál utoljára valamilyen mulatságos dolgot? Szűz jegyűként, jó lehet, talán tényleg nem vagy az a jópofáskodó, mókás alak, ám számtalan módja van, hogy utat engedj a benned lévő kreativitásnak. Próbáld ki 2019-ben, légyszi-légyszi!

Mérleg: keress egy új munkát

újévi fogadalom horoszkóp mérleg csillagjegyLégy őszinte magadhoz: örömmel jársz be nap mint nap a munkahelyedre? Mérleg jegyűként valóban olyan hivatást választottál, amire mindig is vágytál, amiről gyerekkorodban ábrándoztál? 2019 a karrieredről szól, s úgy tűnik, számos döntést kell hoznod. Vágj bele mielőbb!

Skorpió: szerezz új képesítést

újévi fogadalom horoszkóp skorpió csillagjegySzereted a hatalmat, igaz kedves Skorpió? Bár neked uralmat biztosan nem hoz 2019, ugyanakkor nagyon is ösztönzőnek és érdekesnek ígérkezik ez az év. Eljött az ideje, hogy képesítést szerezz valamiből, amire a mostani évnél nem is találnál alkalmasabb időszakot. Bármi tanulhatsz, a lényeg, hogy szeretettel csináld végig…

Nyilas: több időt tölts a szeretteiddel

újévi fogadalom horoszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként úgy érzed, szüntelenül lemaradsz a jó dolgokról, aminek az egyik következménye, hogy egyre több időt töltesz egyedül. Hidd el, rossz úton haladsz: a barátaid, ismerőseid, kollégáid egyre inkább hiányolnak téged. Lásd be, te is így vagy ezzel. Fogadd meg erre az évre és persze tartsd is be,  hogy időt szánsz a számodra fontos emberekre.

újévi fogadalom horoszkóp 2019

Ez az, amit érdemes megfogadnod 2019-re (Thinkstockphotos)

Bak: oszd meg gondolataidat

újévi fogadalom horoszkóp bak csillagjegyÜzlet vagy szórakozás? Bármiről is legyen szó, a megbízhatóság Bak jegyűként árad belőled, s nehéz megmondani, mindez mennyire hiteles. Itt az ideje, hogy őszinte légy magadhoz, próbálj önmagad lenni, s ne másoknak akarj folyton megfelelni. 2019-ben tedd végre azt, amit a szíved diktál.

Vízöntő: ne félj sírni

újévi fogadalom horoszkóp vízöntő csillagjegyMindenkinek vannak érzései, még neked is, kedves Vízöntő. S azzal sincsen baj, ha időnként nem tudod visszatartani a könnyeidet. Ez korántsem jelenti, hogy pesszimistának kell lenned, vagy hogy a sírás a gyengeség jelel. Épp ellenkezőleg, ha időnként kisírod magad, nagyon jót teszel a lelkednek.

Halak: készülj fel az új ismeretségekre

újévi fogadalom horoszkóp halak csillagjegyMitől félsz a leginkább? Halak jegyűként ismerd be, nagyon is jól érzed magad a társaság lelke szerepben. Idén számos új barátsággal leszel gazdagabb, szóval légy nyitott, ismerkedj és szórakozz végre önfeledten. Megérdemled.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top