Horoszkóp

Hosszú hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. március 15-17.: Tavaszi szelek szárnyán érkezik a szerelem

Érzed, ahogy felpezsdül a véred, és egyre szerelmesebb leszel? Hamarosan az egész világ kicsattanó színekbe, és szenvedélyes szerelembe burkolózik körülötted, és ez a szerelmes tavaszi láz téged is elér. Készülj fel a szerelemre, mert bekopogtat az ajtódon. Be mered engedni?

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópKos jegyűként már csak egy lépésnyire vagy a szerelemtől. Egyetlen lépés választ el, hogy beleengedhesd magad abba a szerelembe, amelyről álmodozol. Ez a szerelem azonban talán már nem ugyanolyan, mint amilyen kamaszkorodban volt. Talán sokkal szelídebb, megfontoltabb és érettebb…

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópBika jegyűként szeretnéd, ha életed mesésebb és varázslatosabb lenne? A legjobbkor! Hiszen a tavaszi újjáéledés varázslata elér téged és a szerelmi életedet is. Mintha a tavasztündér új energiát lehelne a csontjaidba, és mintha most térne vissza hozzád a régi szerelmed. Valaki, akire talán már alig emlékszel.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópIkrek jegyűként néha azt hiszed, neked már nem juthat igazi, lángoló szerelem. Máskor pedig pontosan tudod, milyen szerencsés vagy a pároddal. A hétvégén érdemes elutaznotok valahova kettesben, és újra szenvedélyt éleszteni a kapcsolatotokba. Az a szerelem, amire vágysz, ott van tőled egyetlen karnyújtásnyira.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópRák jegyűként azt hiszed, mindig igazat kell adnod a szerelmednek? Pedig ezen a hosszú hétvégén talán épp az ellentmondásokból és a különbözőségeitekből születnek meg a szerelmes pillanatok. Ne felejtsd el, nem kell egyformának lennetek, hiszen éppen attól erős a kapcsolatotok, hogy teljesen mások vagytok.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópOroszlán jegyűként lángol a szívedben a szerelem vágya, de ez nem jelenti, hogy ezen a hosszú hétvégén a megfelelő embernél keresed a szenvedélyt. Lehet, most nem abba szeretsz bele, akibe kellene. Lehet, érdemes még várnod egy kicsit, és érdemes picit később visszatérned a szerelmi játékba.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSzűz jegyűként fontos tudnod, nem kell megfelelned a szerelemben senkinek sem. A barátok talán nem értik a szerelmedet, vagy a szerelmi döntéseidet, de nem is tartozol nekik magyarázattal. A szerelmednek csak a szívednek kell megfelelnie. A szíved pedig hangosan és jól érthetően megmondja ezen a hosszú hétvégén is, hogy mire vágyik.

hosszú hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. március 15-17.

Meghozza a tavasz a szerelmet… (iStock)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópMérleg jegyűként ezen a hosszú hétvégén különösen erősen lesz veled a szerelem varázsa. Gondoltál már arra, nem is a párodba vagy szerelmes, hanem magába a szerelembe? Gondoltál már arra, hogy a szerelem csodája valójában a te szenvedélyedtől lobban lángra, és valójában mindegy, ki a szerelmed tárgya? Ha szereted magadat, mindig szerelemre találsz.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópSkorpió jegyűként szívesen vezeted a párodat, szívesen irányítod a közös sorsotokat. A párod pedig szívesen helyezi a kezedbe a szívét, és szívesen hagyja, hogy vezesd őt. Most az a legfontosabb, hogy ne élj vissza a párod bizalmával, és olyan helyre vezesd, ahol ő is jól érzi majd magát. Most irányítsd úgy a hosszú hétvégi programot, hogy neki legyen jó, mert ha neki jó, visszatér a szenvedély az életetekbe.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNyilas jegyűként nem kell mindig értened, miért és hogyan hozol szerelmi döntéseket. Nem kell mindig értened, hogyan múlik el a szerelem, hogyan gyógyulnak be szíveden a sebek, és hogyan borít újra mindent szenvedélybe a tavasz. Elég annyit értened, minden egyre jobb és egyre szerelmesebb lesz – már ezen a hosszú hétvégén is.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópBak jegyűként hetek óta hallgatsz el valamit, amit lassan ideje lenne kimondanod. Először csak magadnak mondd ki, aztán szépen lassan kezdheted elmondani másoknak is. Talán éppen azt hallgattad el önmagad és mások elől is, hogy új szenvedélyre vágysz, és újra át akarod élni a szerelem varázslatát? Ha kimondod, megvalósul…

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópVízöntő jegyűként akaratlanul kerültél közel valakihez, és most lassan döntést kell hoznotok a kapcsolatotokról. A hosszú hétvégén akár az új szerelmet választod, akár a régit, tudnod kell, mindenkinek az a legjobb, ha meghozod a döntést. Azt válaszd, akit a szíved választ, nem pedig azt, akit az eszed, vagy a szüleid javasolnak.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHalak jegyűként a szerelem napról napra közelít feléd, te pedig egyre türelmetlenebbül várod. A szerelmet nem lehet siettetni, és nem is szabad előre rohannod. Amikor betoppan az életedbe a szerelem, hirtelen nagyon felgyorsulnak majd az események, és minden sokkal gyorsabban történik, mint ahogy arra számítasz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top